Ahojte,
Ako casto prezliekate postelne pradlo?
Ako casto by ste odporucali prezliekat manzelsku postel, pokial v nej spi len 1 dospela osoba?
Dakujem za rady 🙂
Tak casto akoz mojho pohladu treba. Vacsinou 2x tyzdenne, v horucavach 1x. Ale na toto ma kazdy iny nazor a inak nastaveny hygienicky standard.
cca každé 2 týždne, ale teraz v lete aj 2x týždenne keď sa potíme, zase to všetko rýchlo schne tak nie je problém
Každé 2 týždne, pripadne skôr keď viem ze som sa spotila, alebo po chorobe
každé 2 týždne alebo podľa potreby (keď posteľ zaspinime, prepotime a pod.)
1x tyzdenne (naozaj sa vynimocne stane ze 2 tyzdne)
Sama v manželskej posteli a bez zvierat, podľa mňa 1x za 3 týždne stačí. Alebo kým sa cítiš komfortne.
Prezliekam raz týždenne. V prípade potreby častejšie. Ale zriedkavejšie nie.
Podľa potreby. Nemám pravidelný interval. Niekedy aj 2x do týždňa, niekedy aj tri týždne vydržia. Fakt podľa okolností.
Každú sobotu.
Každé 2t ale v lete mam uterák pod hlavou
Podla potreby.
Každý týždeň, max. dva....
Prezliekam raz týždenne 😇 nie je nad ten pocit, ľahnúť do voňavých perín.
Ja prezliekam každý týždeň.
Každý 2 týždeň
každý 2 týždeň a alebo podľa potreby🙂
každé 2-3 týždne, ako stíham. Vankúše každý týždeň
Bežne každých cca 7-10 dní. Alebo podľa potreby (máme malé bábo, takže keď grcne mimo plienku alebo sa stane nejaká iná nehoda, tak mením hneď).
Ja posteľ prezliekam najmä podľa toho, koľko v nej spím.😎
Väčšinou to vychádza tak, že cca každé dva týždne prezliekam. Je jedno, koľko osôb tam spí, či?
To fakt tak často????asi sa musím zamyslieť, ja som z domu bola zvyknuta inak, v 80tych rokoch sme prezliekali raz za 2 mesiace februar, april, jun, august, oktober, decembrer😏samozrejme ak bolo nutné-prezlieklo sa.....
Ja prezliekam raz za mesiac..
Jasné keď boli deti malé tak nonstop ....ale každú sobotu, ufff...
Ja neviem plný koň výletov keď je víkend a my tiez stale niekde, ja som rada ze stihnem trojboj - variť, upratať, oprat a vyzehlit, ešte aj kazdotyzdenne prezliekanie perin uffff, ako to stíhať?
Ps- nemám sušičku😆
@kuko55 ved prezlecenie perin trva 10 min 🤷♀️
No to pozeram na tie odpovede ja vacsinou raz mesacne..v teplych mesiacoch aj castejsie ked uz sa mi nezdaju uplne fresh.asi to budem musiet prehodnotit.
@anonymous87 mne nie, aspoň hodinu🤔🤔🤔 davam vždy periny a vankúše vyvetrať- riadne do okna, čiže si najprv musím umyť okno a parapety 😆 čiže mi to zoberie viac času
@anonymous87 to áno, len to treba oprať a niekde zavesiť. V zime je to záhul, Prádlo vonku neuschne a kým vyfúka jednu várku, prehodiť do vnútra, kým uschne, už sú ďalšie 2 na balkone.
Každé 2 týždne v sobotu.
@kuko55 si zabudla, ze tu je 99 percent superzien? 🙂
Zevraj by sa malo raz tyzdenne, no neviem kedy by som to uz vsetko stihala…ja prezliekam 2x mesacne. Vzdy 1. a 15.