Ako vybrať farbu výzdoby na vianočný stromček?
Dobrý večer Vám prajem.
Pre akú farbu výzdoby na vianočný stromček ste sa rozhodli, alebo kombináciu akých farieb?
Aké ozdoby používate? Meníte výzdobu každoročne?
My už roky používame červeno-zlatú. Máme len vrchný špic, gule a reťaze a svetielka, iné nič.
Ďakujem Vám za odpovede a prajem Vám krásny zvyšok večera.
Hlavna je zlata farba. Inac odkedy su deti rozne vyberobene ozdobky. ;D Nezalezi mi na tom..aby bol perfektny ale nech je nas.
Mame rétro... Farebny s ozdobami vašeho druhu
@mery333 ja tiež farebný už vyše 25 rokov.
Minulý rok sme mali bielo prírodný, tento rok bude bielo ružový a budúci chcem bielo modrý. Ozdoby vždy predam a kúpim také aké potrebujem 🙂
@bylinka25 keďže som ozdoby kupovala tento rok vo výpredaji (rozumej tým v januári) tak už celý rok sa teším na kombináciu ružová - medená 😊
My máme každý rok rovnaké ozdoby a každý rok je iný 😁😁😁 vždy je farebný (mala má dokonca svoj čo si zdobí ... Ten bude podľa mňa tento rok Stitch 🤣🤣🤣)
Vianoce su u nas kazdy rok farebne. Vsetky farby su na stromceku, svetielka farebne(nemam rada ked blikaju). Kazdy rok si kupujeme nejake nove ozdoby2-3 kusy, ktore maju pre nas vyznam.
My máme prírodné ozdoby doma vyrobené, rôzne drevené, šišky, niektoré handmade zo Sashe, ale svetielka farebné. 🙂
Farby občas mením, ale najobľúbenejšiu kombináciu mám zlato-červeno-bielu, tá sa nám do interiéru hodí najviac. Mávame vždy obrovský živý krásny strom❤
@bylinka25 ja som vianočný "maniak" . Zásadne gule zo skla (celý život, aj ked boli deti malé- stále vlastne sú).Mne vôbec nevadi ked sa niečo rozbije, tak sa dokúpi o rok. Deti my nikdy ani 1 gulu nerozbili, nechytali a absolutne som im yo nezakazovala. Dokupujem každý rok vždy čo ma zaujme. Mám vzorove, čisté, rôzne tvary, postavičky. Farby zatial mám bielu, zlatu, cyklamenovu, modru, červenu, take tie akoby zamrznuté. No a tento rok sme mali chuť na kombináciu- modrá , biela a zlatá rôzne odtiene. Kvôli deťom som dokupila zopár bielych ozdôb aj z dreva, aby to pôsobilo hravo.
My mame farebny..
Zivy stromcek, vela malych svetielok, roznofarebne sklenene gule, drevene ozdoby, par slamenych, nejaky ten medovnicek a ozdoby, co vyrobili deti.. 😍
@viestta hneď prvý príspevok a súhlasím s tebou. Stromček skoro vždy rovnaký, anjel hore, svetielka normále a ozdoby väčšinou farebné, teda aj pár guli. Čo dali predchádzajúce roky, darované alebo vyrobené za celý čas v špecke.
Niekedy si na pár sekúnd pripadám ako chudobná príbuzná všetkych ostatných stromčekov.
Ale rýchlo ma to prejde, lebo moji doma sú maximálne spokojný.
Zlato-strieborny.so.slamennymi ozdobami uz 8.rok bude rovnaky a vobec ma to netrapi.
@bylinka25 u nas deti kazdy rok vyberu 3 farby a taky je, v tej farbe vzdy aj nieco vyrobia handmade, ale zvysne ozdoby su kupene, striedame to rozne, tento rok su tie tri farby ruzova, cierna a strieborna, vlani bola zelena, biela a strieborna, atd.
.
My máme gule červené, biele, béžové a zlaté takže to kombinujeme podľa nálady a k nim vesiame rôzne anjeliky, sobiky, medvedíky, veveričky, vtáčiky, mašličky ... Vždy sa tešíme keď prikupime nejakú infantilnu ozdobu 🤣😊
@bylinka25 ja mením zatiaľ každý rok, nemíňam veľa peňazí, niektoré farby skombinujem viac krát, niektoré požičiam od našich a niečo predám/dokúpim. Tento rok mám tyrkysové/biele/strieborné/modré.
Odkedy som s mužom 7rokov bielo strieborno ružový ružovej je minimálne iba detaily a nechcem meniť paci sa mi a ladí k nábytku (sivo cierno biela obývačka)
Nič ine sa mi farebne ani štýlovo nehodí

@bylinka25 nemenime kazdorocne,len dokupujeme ked sa nieco rozbije,pokazi. Moj styl je cervene bambule s norskym vzorom,sisky,nejake drevene ozdobky do toho,ozdobky na styl medovnickov. Celkovo to ma taky seversky/americky vibe. Mne vzdy pride nas taky kuzelny,ako z pernikovej chalupky 😉 tolko samochvala 😂😂