icon

Ako vybrať spoľahlivú domácu kameru so zvukom?

vancour
10. máj 2024

Zdravim, mám dvojročnú dcérku, mám dve prace (je jedno prečo, inak nevyjdem finančne, manžela neriešte)….zohnala som pani čo sa mi o ňu bude starať ale kamoska mala nie práve najlepšiu skusenost. Poradíte mi nejakú kameru aj so zvukom, čo by som nenapadne vedela dať do obývačky kde s ňou bude tráviť najviac času? Samozrejme že to budem mazať a po čase ostranim ale ľudia sme všelijaký a nechcem aby moja dcerka trpela pri niekom….oani vyzerá byt super, nechcem jej krivdiť…no doveruj ale preveruj…vdaka za všetky názory ktoré budú konštruktívne

zuzana76
10. máj 2024

@vancour ludska dostojnost nemoze ist bokom, pani este nic zle neurobila a uz by mala byt nahravana a nevediet o tom? Ja by som sa teda sudila, ak by som sa to dozvedela. Mozes sa kludne prerieknut o niecom, o com nemozes vediet. Nehladaj nikoho na strazenie tvojho dietata. Je to dehonestujuce.

vancour
autor
10. máj 2024

@dennissa16 a nevravím, že jej neverím ale neni to babka alebo niekto koho poznáš ja by som to takto nehrotila keby kamoska nemala skusenost…dieťa bolo celé modrinove, neskôr sa začalo pomocovat, kamery samozrejme nemala, pani v bežnej komunikácii úplne submisivna, mila, nežná….dokaz, že niečo dieťaťu urobila nebol

belasy_motylik
10. máj 2024

@vancour absolútne to nemáš domyslené, áno, môže sa tam napríklad aj prezliekať, keď bude malá spať a ako si ju môžeš dovoliť mať na zázname bez jej vedomia v takom prípade? A to si chceš dať kamery všade - do kúpeľne, na toaletu ... ? Dieťaťu niekto môže ublížiť aj tam. Všetci ti tu radia dobre, len ty si ideš svoje, je v poriadku mať doma kamery, pokiaľ chceš, ale pani o tom jednoducho musí byť upovedomená. Veď na tom nič nie je, nerozumiem prečo sa tomu tak brániš, predídeš zbytočným problémom.

vancour
autor
10. máj 2024

@zuzana76 hej, dvojročná sa o seba postará od 16tej do 19tej, máš pravdu🙂 aj take deti prežili voľakedy

dennissa16
10. máj 2024

@vancour ale veď si kamery daj, len jej to proste musis oznámiť.

Iná na výber nebola? Toto tiež nerozumiem…

zuzana76
10. máj 2024

@vancour ty si jej matka, jednoducho nemas pravo nikoho monitorovat bez jeho suhlasu, ved to povedz pani, ze ju budes monitorovat a ked bude suhlasit, tak ok. Ale nie bez jej suhlasu. Ja by som ta vycapila potom na FB a urobila ti paradnu reklamu.

vancour
autor
10. máj 2024

@belasy_motylik aj to je riesenie povedať to narovinu, nespomenula som, že sa tomu braním, zvažujem aj tuto alternatívu len som chcela vedieť s akým typom kamery ma kto Dobru skusenost….keby som dcérku nespomenula nespustia tu litanie a moralizovanie ale som rada, že vás zaujíma moja vlastná bezpečnosť vsetky

vancour
autor
10. máj 2024

@zuzana76 facebookova maminka? Tie mám najradšej 🙂 dikycko

zuzana76
10. máj 2024

@vancour mna nezaujima tvoja bezpecnost, mna zaujima, ze porusujes prava zeny, ktora o tom nevie a tym padom sa nemoze branit.

mondolina
10. máj 2024

@vancour
ty sa ukľudni aj s tvojimi kamerami 🙈
radšej sa venuj dieťaťu 😉
a áno som už protivná, lebo nechápeš základné veci.

zuzana76
10. máj 2024

@vancour predstav si, ze na FB velmi nie som,, ale potom by som sa nestitila tiez pouzit vsetky mozne prostriedky proti tebe.

zuzana76
10. máj 2024

A z tohto dovodu by som nikdy neopatrovala dieta u niekoho doma, aby ma este nahraval, alebo obvinil, ze mu nieco zmizlo, bud u seba, alebo vobec

taynee
Odpoveď bola odstránená
doriiis
10. máj 2024

Kamery v byte môžeš mať,ale všetci čo sa tam budú zdržiavať o tom,že sú nahrávaní musia vedieť.Takze buď to každému povieš,alebo vylepis cedulku,že priestor je monitorovany

vancour
autor
10. máj 2024

@mondolina a ty nechapes moju situáciu, verím, že si na tom lepšie a pomáha ti muž, babka, svokra a všetci okolo….moje dieťa si do ust neber keď nic nevieš…banda slepic toto naozaj

vancour
autor
10. máj 2024

Teda…..prepáčte dievcata čo ste boli normálne a slusne…nebudem hádzať všetky do jedného vreca
Vdaka za pokec, idem si kúpiť tu kameru, majte sa krásne a pekne leto🙂

7miriam77
10. máj 2024

Moja rada, urob podľa svojho vedomia a svedomia...v podstate ti rozumiem, žiaľ dôverovať cudzej osobe, nie je vôbec jednoduché a zvlášť keď sa jedná o malinké dieťa. Nepotrebujes súhlas od žien na koníku. A žiadna z nás nie je svätá 😃.

tim23
10. máj 2024

@vancour ahoj. My máme na dome ale v exteriéri kameru tapo. Stojí okolo 50e.. Je viditeľná samozrejme, preto by som ti odporučila, alebo teda ja byť na tvojom mieste. Nainštalujem kameru (kľudne aj viditeľnu) a pani upozorním, že sa miestnosti monitorujú. Nevymyslala by som si rozprávky o psíkovi. Veď jej to môže byť jedno načo monitoruješ svoj domov ale určite ju na to upozorniť.. Na túto tapo kameru si vieš napojiť viac kamier a kedykoľvek sledovať z práce. Otáčať ju kam potrebuješ a nahráva aj zvuk. Ale určite pani oboznámiť s tými kamerami.. Ako matka ťa chápem ale skús sa na to pozrieť z druhej strany

a_alexandra_a
10. máj 2024

Jeminečky... čo stále útočíš na ostatné, keď ty si jediná, čo tu ide nahrávať cudziu osobu bez jej dovolenia? Radia ti tu dobre a ty ich hneď nazývaš slepicami. Buď to pani vopred oznám, alebo si začni šetriť na právnikov, keď to pani zistí 🙂 Ja by som to teda pohnala do extrémov, keby mňa niekto bez môjho súhlasu nahrával a bolo by mi jedno, že je to matka samoživiteľka a chcela chrániť svoje dieťa. Takže zváž možnosti, ale evidentne si najmúdrejšia a poradiť si nedáš.

syslik81
10. máj 2024

ja mam kameru z aliexpresu a je super uz niekolko rokov ale zvuk nema ... kazdopadne skus aj odtial pozriet stala malo a bolo to xy rokov dozadu medzitym su novsie a iste aj so zvukom .. ked som na dovolenke chodia mi strazit macku a vzdy dopredu upozornim ze doma su kamery .... takze v pohodicke to kazdy vezme ... dala si jednoduchu otazku a dostala si odpoved na daco ine-klasicky konik lol .. hlavne ze vedia poradit k veci

zuzana76
10. máj 2024

ja dufam, ze ti na to pride a bude to vacsia rafika ako ty a ty schytas poriadnu priucku

vancour
autor
10. máj 2024

@7miriam77 to máš pravdu, vdaka🙂 zla volba obratit sa sem

vancour
autor
10. máj 2024

@a_alexandra_a pravda jest🙂

vancour
autor
10. máj 2024

@zuzana76 a ty dúfam stretneš v živote len take prajne osoby ako si ty sama🙂

simca06022011
10. máj 2024

@vancour ale v praci nie si monitorovana tajné. Kameru si daj ale infromuj o tom.

mondolina
10. máj 2024

@vancour
tvoje základné právne povedomie nula bodov, ale my sme slepice🤣

vancour
autor
10. máj 2024

@syslik81 si veľmi mila a moc ti dakujem! Všetko dobre ti prajem🙂

zuzana76
10. máj 2024

@vancour ja som samozrejme spravodliva, ty ides prva porusit prava osoby, ktora o tom nevie a nema sa ako branit

vancour
autor
10. máj 2024

@mondolina ty si asi vystudovana právnička či škola života…maj sa krasne

ankare
10. máj 2024

@vancour ja by som dala kameru, ale pani by som upozornila, že je monitorovana.

syslik81
10. máj 2024

omg co do nej utocite? kde ona pise ze kamera bude dana takne? ani slovom sa nezmienila ze dotycnu dopredu neupozorni ale pojdete si stale scvoje jak slepice v kurniku .. ona sa nepytala na to ako ju tajne spehovat ale konkretny typ kamery ... uz chapete? sa skludnite dajte si sprchu a chodte prudit inam lebo tu sa len strapnujete ...