Ako zvládnuť spoločné wc a kúpeľňu?
Chcela by som sa spýtať tých, čo to takto máte ako fungujete. Kupujeme s manželom byt a našli je jednu veľmi dobrú ponuku, lokalita, stav, cena všetko nám sedí. Jediná vec pre ktorú váhame je, že byt nemá oddelené wc a kúpelňu, je to jedna miestnosť.
Čo sa týka dispozície bytu, neviem si moc predstaviť, že by sme to prerobili tak aby mohli byť oddelené.
Ked je niekto na velkej, je to problem.
Uplne v pohode doteraz sme to inak ani nemali v kazdom byte bola spojena kupelka s toaletou a v pohode je to len o zvyku netreba byt narocny 😄
ja sa inak baby cudujem vy normalne chodite na wc , alebo vasi chlapi ked je druhy v sprche ci vani? mne sa nejde ani vycikat pri otvorenych dverach , a teda to druhe si ani nepredstavujem , ani teda nechcem , podla mna niektore veci by mali byt stale v sukromi riesene
Ahoj,manželovi povedz,že 40-minutovým sedením na WC si môže privodiť akurát tak hemoroidy. Ak je WC v kúpeľni jediný problém toho bytu,nie je to nič tragické. Držím palce k správnemu rozhodnutiu!
My zvykneme mat kúpelňu spojenú s WC v apartmáne na dovolenke, sme 2 dospelí + 2 násťroční chlapci, na tých 10 dní to predýcham, ale fungovať takto stále?? Ani za milión. V domácnosti s deťmi by mali byť min. 2 umývadlá a 2 WC, bohužiaľ máme z oboch iba 1 ks 😁
@jovka mame 1 kúpeľňu kde je vaňa aj wc . Mame.3 deti. A určite si nechodíme do kúpeľne keď je jeden na WC. Normálne sa sprchujeme po samom, chodime na wcko po samom. Teda ja niekedy mam pri sebe tu najmensiu, keď som na záchode a nechcem aby mi vrieskala za dverami. Naš bolo 5 súrodencov. A tiež sme mali iba jednu kúpeľňu s WC a nikdy sme si takto nemarusali súkromie ...a ani naši. Dá sa to. Len sa.treba rešpektovať a tráviť v kúpeľni len potrebný čas. Véd sme ľudia, dohodneme sa.

@sisska96 to je velmi vseobecne, su totiz ochorenia vylucovacej sustavy, ktore cloveku nedovolia vykonat potrebu za par minut, mam s tym skusenost v ramci rodiny, a prave preto je pre nas wc v kupelni neprijatelne, nehovoriac o aspekte hygieny takehoto riesenia, ale to uz je na inu debatu.