Dali ste si zorganizovať domácnosť?

xnatalkax
12. apr 2023

Dali ste si zorganizovat domácnosti? Dali by ste si zorganizovat v kuchyni skrine napriklad?

syslik81
12. apr 2023

nie nedala .. ked som sa nastahovala este dlho som kuchynu prehadzovala kym som vsetkemu nasla svoje miesto .. rovnako zvysok bytu ... vsetko sa zariaduje za pochodu a komu co vyhovuje ..

dskjhfdlkdjhl
12. apr 2023

@xnatalkax nie, vo svojom dome si rada vsetko organizujem podla toho, ako to vyhovuje mne (a samozrejme aj zvysku rodiny). A sme spokojni vsetci.

osky
12. apr 2023

Kazdy ma ine griff,zvyky...neviem si predstavit dat svoju kuchynu,domacnost...organizovat cudzim clovekom...
Ved ja a moja rodina musime vediet co mame kde radi.

lelelienka
12. apr 2023

Akoze myslis nejakou firmou? Nikdy. Najlepsie sama viem co chcem a potrebujem kde mat, iny clovek to nemoze ani tusit.

hiro
12. apr 2023

Ked sme si planovali kuchynu tak v studiu mali velmi dobre poznamky a napady ktore sme dovtedy netusili - takze napriklad ked sme chceli mat hlboke skrinky tak mali dobru poznamku ze 1. sa o ne budeme buchat hlavou 2. aj tak do vnutra nebudeme vediet dosiahnut. Hadam ze na toto bola otazka 🙂

hiro
12. apr 2023

(aha ak ide o obsah tak oni vtedy vlastne aj naplanovali co v ktorej skrinke budeme mat - a tak to aj bolo/je - pod rurou skrinka s pekacmi, velke zasuvky na velke hrnce a aj pribory stale mame v plytkych suplikoch 🙂 )

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
12. apr 2023

Nie, zatial to zvladam sama a som s vysledkom mojej snahy celkom spokojna.

zero_hero
12. apr 2023

Pri plánovaní novej kuchyne by som si nejaké tipy a triky vypočula, ale v zabehnutej kuchyni urcite nie.

danulicek
12. apr 2023

Nie, zorganizovala som si to sama tak, ako mi to postupne vyhovuje. Ale niektoré tipy som si zobrala ako inšpiráciu od žien, ktoré na insta majú blogy o organizovaní domácnosti. Niektoré sú však pre mna nepraktické/nepoužiteľné, takze som si musela a chcela poradit sama.

katka700
12. apr 2023

@xnatalkax Ak myslíš uložiť veci do skriniek v kuchyni tak nie. To čo používam najčastejšie chcem mať na mieste kde sa k tomu dostanem najrýchlejšie 😀 Na tomto princípe mám zorganizovanu celú domácnosť, každý typ veci má svoje miesto kde sa po použití vracia. Pre chronického zabudlivca jediná možnosť ako fungovať 😂

zmrzlinka2021
12. apr 2023

Ja veľmi rada

reanda
12. apr 2023

nikdy.. ja by som si svoju domacnost nedokazala nechat niekym cudzim ani upratat.. a ani ja by som nevedela upratat u cudzich.. pre mna je to uplne nepochopitelne, ako to niekto dokaze 😀

diewcatqoo
13. apr 2023

Dobrovolne nie, ale svokra mala raz takuto chut, ked bola u nas dlhsie na navsteve, ze mi to tam "uprace". 🙄 neznasam, ak mi ktokolvek cokolvek v skrinkach prehodi. Staci, ze vidim, ze je tanier alebo pohar na inom mieste, tak uz ma chyta mrtvica.

derdia
13. apr 2023

Ahoj, my pred tym ako sme davali vyrabat kuchynu sme premyslali co a ako. Ale to asi kazdy tak robi..a potom je to o zvyku. Kazda vec ma mat svoje miesto, to sa naucis a potom uz neriesis. Ides automaticky. Ja by som jedine co zmenila je, ze by som dala dosku indukcnu na druhu stranu, teda oproti ako ju mam a umyvacku riadu vo vyske, aby som sa nemusela zohynat.
Ma to tak svagrina v rakusku.. Ja som si spomenula az neskoro na to.

zenulkaaa
13. apr 2023

@xnatalkax a od koho prosim? Co chces organizovat? Ved to si najlepsie kazdy sam urobi podla svojej potreby. Ja zorganizovanu mam 😊 takze nepotrebujem tu nikoho na organizaciu

xnatalkax
autor
13. apr 2023

Toto sa mi paci, jedna firma je na to.

katka700
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka188
13. apr 2023

Ja aj ano. Mam kopu skrin kde mam nevyuzity priestor, ale nemam proste cas to vyhadzat a takto zorganizovat. Takze ja ano, s tym, ze by sme to samozrejme prediskutovali ako by som si to predstavovala, ale to je predpokladam normalna vec pri tychto firmach.

peony13
13. apr 2023

@xnatalkax takto to kam zorganizované aj ja a robila som si to sama 🙂 ale ak by som mala väčšiu napríklad špajzu ako majú v USA tam to fičí tieto firmi tak by som si dala 🙂)

katka700
13. apr 2023

@xnatalkax Vtipné že MK túto tému zaradil do sekcie "eko život" 😂
Ak nenakupujes všetko v bezobalovom obchode tak máš k dispozícii kopec prázdnych obalov do ktorých si môžeš potraviny "zorganizovať", (ak nakupujes bezobalovo stačí ísť do fb skupín obal nie je odpad) ušetríš peniaze a znížis 'alarmujúcu' uhlikovu stopu pred časom diskutovanu na MK