Je umývačka a sušička dobrá investícia pre jednotlivca?
Ahojte,
tí ktorí bývate sami v byte, využívate umývačku riadu a sušičku?
Nakoľko si varíte len pre seba, malo zmysel kupovať umývačku?
Rozmýšľam či to bude dobrá investícia alebo nie.
Kamoška v 3i byte má a využiva oboje, ja mám 2i a za mňa zbytočné haraburdy čo zaberajú miesto.
Takže to záleží na tebe či si naučená to použivať
Ale ako radí gentleman, prípojky urobiť daj
Ja mam aj susicku (7kg) (ideal ku 6kg pracke) aj velku mycku a zijem sama. A vyuzivam. Uteraky, postelne pradlo a utierky susim len v susicke. Uteraky a osusky kvoli makkosti, postelne kvoli velkosti a utierky kvoli hygiene... Mycka mi ide raz za 2-3 dni, ak varim v dany den aj 2x. Ale ja do nej davam uplne vsetko, vratane doz z jedal, co som jedla v robote (varim tak na 3 dni cca, obedujem aj ranajkujem v praci).
Malu mycku som mala len chvilku, nastastie sa pokazila (kupovana ako sucast kuchyne v byte). Len som nadavala. Do velkej das dole krasne 3-4 hrnce, hlavne ak si kupis taku so zasuvkou na pribor. Do malej, ktoru som mala, som dala 1(!) hrniec a uz som mala problem s kosikom na pribor a ani ziaden tanier uz nevosiel! Takze urcite si kup a radsej velku. Aj do maleho bytu. Aj kvoli uspore vody. Aj kvoli uspore casu. A nikdy nevies, ci tam nebudete casom byvat 2 (alebo viac) a vzdy je lepsie nemusiet robit zbytovne dalsie zasahy dodatocne... Alebo Ti dojde na tyzden navsteva a riesit popritom riady, no dakujem pekne (za mnou chodia kamarati aj rodicia, nebyvame v blizko seba).
Nastastie sa ta moja mala 45 umyvacka pokazila, kupila som volne stojacu 60tku, vybrala okrem nej este skrinku vedla, zasunula ju tam a vedla si nechala urobit uzku skrinku (kde som pouzila dvierka z umyvacky). Paradoxne, ked som kupovala byt, majitelka bola hrda, ze aha, tu je aj umyvacka a pre mna to bola nocna mora, ze do slaka, tam je len vstavana 45, to nedamn (ze tam je som videla uz z inzeratu):D
Ale ja som clovek, co neumyje ani lyzicku rucne.
@viera012345 a musíte nejako špeciálne čistiť filter? Po každom sušení? Lebo ja by som bola vďačná za 2v1 len mnoho ľudí ma odhovara. Len neviem preco
@prosimopomoc 2v1 mam uz v druhom byte. Za mna je to vyborny spotrebic. Predpokladam, ze ta od toho odhovaraju ludia, ktori ju nikdy nemali. Za mna je top prave to, ze bielizen nemusis po oprati presuvat do susicky ale len nastavis a o 3 hodiny vytiahnes a das do skrine. Ja odporucam. Mala som LG, dokonca slim a do tretieho bytu kupujem urcite tiez😀
@viera012345 a musíte nejako špeciálne čistiť filter? Po každom sušení? Lebo ja by som bola vďačná za 2v1 len mnoho ľudí ma odhovara. Len neviem preco
@prosimopomoc Filter cistim pravidelne, bez ohľadu na to,ci je práčka sama o sebe, či so susickou.Má to však mínus,ze po sušeni osusiek, uterákov z froté nie je dobré dať prať tmavé prádlo, lebo najmä na svetroch sa nazbierajú maličké zmolky zo sušenia . Ideálne je dať po sušeni osusiek a uterákov prať svetie prádlo a až potom tmavé

@prosimopomoc Práve kvôli miestu som kupovala práčku so susickou a ešte v prevedení slim.Asi sme sa nepochopili, uteráky, osušky, utierky a posteľné mi suši do sucha, vankúše a paplony len preto nie, lebo dávam len na "sušenie syntetika,, Dalo by sa kvôli úplnej suchosti sušiť na bavlne,len potom je to na môj vkus pokrčene.