Kedy ozdobujete stromček?
Cca týždeň pred Vianocami, ja mám rada hlavne to predvianočné adventné obdobie, tak sa vytešujem zo stromčeka skôr ako 24.12. 🎄
Na mikulasa 🎅
Den pred Vianocami, dovtedy si užívame Advent
@kopeccc deti už neveria na Ježiška, stratilo to celé pre nás čaro. Nebudem nasilu vymýšľať darčeky a dávať zbytočnosti, kúpim to, čo potrebujú, vtedy, keď to potrebujú. Už všetky sviatky berieme len ako prázdniny a príležitosť na cestovanie. Už aj keď boli deti malé, sme vždy okolo 18.12. vypadli lyžovať. Najlepšia lyžovačka pred Vianocami. Ľudia v strese pobehujú po obchodoch, naháňajú sa a my pekne klidek na prázdnych svahoch, večer bazén, sauna, výborná večera, ktorú nám niekto prinesie, umyje riad, žiadny stres, len relax s rodinou, chodíme vždy komplet rodina. Pre nás väčšia radosť, ako byť upachteni v strese doma, variť, piecť, nakupovať, brrr, striasa ma len pri tej predstave
Na prvú adventnu nedelu
24.12. rano alebo 23.12. vecer, podla nalady
1.12. (Resp.+-pár dní podľa toho, ako máme čas). Na prvú adventnú aby už bol. Milujem Vianoce aj Advent. Často si v decembri s manželom robíme varené víno/punč, užívame si atmosféru pri stromčeku. Ja už aj teraz počúvam vianočnú hudbu.
23.12. asi okolo 16 hodiny spolu s deťmi. 🙏💖💖💖
My skoro už na začiatku decembra,lebo my chodíme na sviatky ku mojej mame a deti si potom ten nás neuziju. Tak sme preto začali tak skoro a vzdy mame živý stromcek.
Tak v polke decembra
23.12. večer. Mne by ten stromček zavadzal od začiatku decembra. Takže staviame 23.12. a skladáme 6.1.
Ako kedy, podla nalady. Minuly rok sme ozdobovali az 20teho. Mali sme kochlikovy stromcek. Inokedy sme ozdobovali na Mikulasa, ale uz som ozdobovala aj 1.12. Zalezi od nalady a ako sa detom chce
1.12. 😂 Ja som ako decko neznášala Vianoce, keďže skrz spitych fotrovcov sme z toho nič nemali, ale teraz, keď mám vlastné deti a vidím, ako skáču od radosti, tak ma to chytilo neskutocne a zdobím skoro 🤗
23 alebo 24skor nedovolím a 6januara musí zmiznúť inak ho nedovolím
23 alebo 24.12.
1.12. Lebo chcem mať stromček celý advent a aspoň teda mesiac.. 7.1. Dávam dole
@jarka26011 🥺to mi je ľúto za tvoje vianoce v detstve.
Ako kedy...ale vecsinou niekedy v polke decembra alebo tretia adventna nedeľa... uvidíme ako to bude tento rok...ale približne niekedy polke
Malý v spálni skôr
V noci 5.12. 🙂 ráno je prekvapenie pre deti, že ho doniesol Mikuláš
inak nemat zivy strom, tiez ho mam od mikulasa :DD
Na 3 adventnu nedeľu zvyčajne
Buduci tyzden.
😀 ak bude, tak 23 v kľude alebo 24 s nervami 😂
Asi zajtra.
Cca 21-22.12

Na Mikuláša