Koľko stupňov máte vnútri bez klimatizácie?
Klimatizáciu nemáme,obývačka ,spálňa 30,kuchyňa 35,kúpeľňa 25-28.
26
30
26 -28. Vetrá sa len cez noc a cez deň sú pozatvárané okná a stiahnuté žalúzie.
28° a to cez deň nevetrám a okná sú zatiahnuté 🙄
Doteraz 25, dobre zateplenie, zatiahnute vonkajsie zaluzie a terasa ktora prekryva velke okna. Ale akurat idem zapnut klimu, hoci ju nemusim, lebo uz mam toho plne zuby.
29 bez klímy, všetko pozatvarane, tiež otvorené dvere do suterénu, kde mame 23-24. Minule som išla do hornej severnej spálne a ze aká zima, waw a pozriem na teplomer a ze 27 :D
28
u nas 26..ale celu noc uplne vsetko pootvarane a o 8-ej rano vsetko zatvaram a zabednim zavesmi a roletami..
23 - 24 na poschodí 25. 💪
@akvi ja tiež fungujem rovnakým štýlom
v byte cca o 10 Stupňov menej ako vonku, momentálne 28
27 bez klimatizácie. Vetram cca 23:00-8:00, potom zatvorim všetky okná
Mame 24 vnutri. Orava. Zajtra by sa malo vraj schladiť na 23..v co dúfam.
Aktualne 27, nezateplena novostavba zo sirokych tehiel, bude to este horsie. Dalsi rok uz bude aj klima 🙂
Kosice bez klimy 23-24
31 🙈 vonku aktualne 34
30😭
27,4 pise detska kamerka, ale ta nemeria presne... Podla mna je tu viac.... Presov, bez klimy.... Pod strechou panelaku 4 posch.
@lenkakravcova
@babababka
@lasona
@travelllerka
@cocolino234
Tak to nie sme na Tom tak zle. My máme kameninovy dom (nezatepleny a bez klimy- západ SR) takže horká sú tu riadne, aktuálne je tu 26stupnov cez deň a to už sa sťažujem že aké teplo tu máme, v pivnici máme 18stupnov, tam je radosť ísť 💓🤣
My sme sa uz smiali s manzelom, ze si dame lehatka do pivnice. 😀 Pes si to tam znarodnil.
25,byt na 2. Poschodí, DK
23 Kysuce
My sme v byte. Celú noc som vetrala, spala som pri otvorených oknách, a podarilo sa nám mat ráno 26C. Zavreté okná, stiahnuté žalúzie a závesy, a aj tak sa byť vyhrial na 32C. Neviem si predstaviť koľko by tu bolo, kebyze odtiahnem žalúzie a závesy.
Nedá sa tu ani nikde ochladiť (pivnica v byte ťažko). Jedine vaňa to istí, tak 4x do dňa zimný kúpeľ. 😀
Momentalne 30 a nieco

32C