icon

Ktorý domáci spotrebič by ste si už nikdy nekúpili?

11. jún 2025

Ktorý domáci spotrebič by ste si už nikdy nekúpili a povedali ste si, ze je to zbytočnosť? Zariaďujeme si bytik a ocením vaše rady

lucia13022023
11. jún 2025

Rýchlovarná kanvica

luccija
11. jún 2025

SodaStream a odšťavovač, pekáreň na chleba
Kúpila by som tlakový hrniec veľký pomocník na rýchle varenie, plus ryzovar

jaskolka
11. jún 2025
@glade22

No, ako čítam komentáre, moc si si nepomohla, lebo každý používa niečo iné.
Ja by som si už nekúpila pekáreň na chlieb.
A čo v kuchyni zase používam často je malý sekacik, takú sadu s ponorným mixérom. Ten sekacik používam na mletie orechov aj zemiakov do halušiek a placiek, dá sa použiť aj na robenie smootie . Veľký kuchynský robot mám len na zavaraciu sezónu.

@glade22 tá súprava ,ten sekacik s ponorným mixérom je super vec ,tiež ho používam skoro na všetko.

nika23t
11. jún 2025

Ja som si spotrebiče zaobstarala podľa toho, keď mi asi 5x došlo, že to potrebujem. Napr elektrický mlynček na mäso, toto pre mňa musí byť... Mleté by som nekúpila a ručný je otras. Na druhej strane, robotický vysávač u nás zapadol prachom, čiže druhýkrát nie. Parný hrniec trojitý, využívala som strašne krátko, tiež druhýkrát nie. Inak táto diskusia Tá dostane len tam, kde si. Veľmi asi nepomôže...

terina25
11. jún 2025

Vsetko co mam, vyuzivam 🤷‍♀️

gladys_07
11. jún 2025
@o__o

Roboticky vysavac, mna nebavi cakat kym to ten krpec vsetko prebehne, radsej povysavam klasickym

@o__o ja by som zasa bez robotickeho uz nechcela existovat a bola by som ochotna vziat ho aj na splatky. Komu hus komu prasa 🤷‍♀️

zuzanka.zuzu
11. jún 2025

mám resp.mala som a zbytočné - mikrovlnka, kávovar, odšťavovač, fritéza, sodastream, ručný vysávač na omrvinky

nemám a nechcem - kuch.robot, ryžovar, jogurtovač, zmrzlinovač, mlynček na mäso, vakuovač, parný hrniec, tlakový hrniec, elektrické nože

využívame pravidelne - toastovač, palacinkovač, kontaktný gril, rýchlovarná kanvica, termoska, ručný mixér s milión nadstavcami, štítok na chladničke s najpoužívanejším číslami donášky 😜

chcem - pekárničku (blbosť čo má bude baviť 2-3 mesiace 😀)

veselo_neveselo
11. jún 2025

Kupuj si podla toho, co pouzivas. Tebe moze byt jedno, ze mne ide airfryer 5x do tyzdna ked ty ho nepouzijes. Na co je to dobre?

Velke spotrebice kup tak, aby sa ti zmestili do bytu, a tie male dokupis podla potreby, ked sa zabyvate.
My sme ako prve kupili kontaktny gril a rychlovarnu kanvicu.

rozculena
11. jún 2025

veľa vecí z tu vymenovaných nemám,ale ja už by som si nekúpila jogurtovač a automatický kávovar,on je inak fajn,ale prestala som uplne pít kávu😢

nelka93
11. jún 2025

Mikrovlnku. Už 3 roky bez a vôbec nechyba

strongi
11. jún 2025

Sranda, pre mňa je pekáreň na chleba top. Urobí mi perfektné kysnuté cesto, lebo ho neviem spraviť. Takže využívam často.

belllinka
11. jún 2025
@zuzanka.zuzu

mám resp.mala som a zbytočné - mikrovlnka, kávovar, odšťavovač, fritéza, sodastream, ručný vysávač na omrvinky

nemám a nechcem - kuch.robot, ryžovar, jogurtovač, zmrzlinovač, mlynček na mäso, vakuovač, parný hrniec, tlakový hrniec, elektrické nože

využívame pravidelne - toastovač, palacinkovač, kontaktný gril, rýchlovarná kanvica, termoska, ručný mixér s milión nadstavcami, štítok na chladničke s najpoužívanejším číslami donášky 😜

chcem - pekárničku (blbosť čo má bude baviť 2-3 mesiace 😀)

@zuzanka.zuzu aky je vlastne rozdiel, ci sa palacinka robi v palacinkovaci alebo na panvici? Cisto zo zvedavosti, v com je to lepsie?

zuzanka.zuzu
11. jún 2025
@belllinka

@zuzanka.zuzu aky je vlastne rozdiel, ci sa palacinka robi v palacinkovaci alebo na panvici? Cisto zo zvedavosti, v com je to lepsie?

@belllinka zvyk. plus takú obrovskú panvicu nemám, bola by aj ťažká. palacinkovač máme pripravený v podstate vždy k okamžitému použitiu, už veľa rokov... ale beriem že pre niekoho môže byť blbosť

weleda123
11. jún 2025

Toto veľmi ťažko poradiť. U nás fičí aj teplovzdušná friteza takmer denne a aj SodaStream. Minerálky už nekupujeme. Odšťavovač nemám, ale premýšľam, že kúpim, lebo odšťavujem ručne a v poslednej dobe dosť často. Aj mikrovlnka u nás aspoň dvakrát denne ide. Keď tak premýšľam, asi ani nemám spotrebič, ktorý by sa u nás nevyužil, lebo blbosti sme zbytočne nikdy nekupovali s vždy sme kúpili len to, čo sme naozaj chceli.

margotka17
11. jún 2025

Máme sendvicovac, ktorý nie je vôbec používaný, ani zmrzlinovac. No pekarnicka často miesi cesto na chlieb, vianočku, rozky, žemle, knedlík. Ešte chcem tyčový vysávač, no mam aj roboticky.

vevematus
11. jún 2025

Sušičku na pradlo, už 8 rokov stoji v garáži zahalena pavučinami

natalka13
11. jún 2025

Roboticky vysavac a karcher stierka na okna.

iwesska
11. jún 2025

Odstavovac. Dostali sme ho,ale ked si predstavim,aka tortura je z jeho cistenim a pripravou 2dcl stavy ,radsej si spravim smoothie. No a Soda Stream isiel tiez z domu tak rychlo,ako prisiel. Pouzili sme ho asi 3x na obycajnu sodu. Je rozdiel pustit bublinky do cistej vody a rozdiel pit mineralku s mineralmi.

gladys_07
11. jún 2025
@natalka13

Roboticky vysavac a karcher stierka na okna.

@natalka13 kärcher na okna je aj za mna kravina

simca06022011
11. jún 2025

mam viac veci...
-parny hrniec
-pekarnicka
-mixer, ci velky, alebo tycovy ale s miliardou nastavcov... nikdy sme nepouzili, vzdy jeden univerzalny nastavec a hotovo:D
- snekovaci odstavovac - ked si predstavim umyvanie, radsej ho nevytiahnem. Akutalne ide raz za rok.. skoda vyhodit, drahy bol :D
- tlakovy hrniec, ako naozaj som ho chcela pouzivat ale nevydalo, proste bez neho mi to ide lepsie
- roboticky cistic na okna :DD to nejdem ani opisovat co ta vec robila, nastastie sa dala vratit spat do obchodu :D
- toastovac s kopou nastavcov.. pouzivam len jeden... al emam na kadejake kolieska a neviem co nasady do neho...
- znovu by som nekupila ani káčera na okná, a ani taký ten vysoký mixér s nádobou sklenenou, nepouzivame
a inak teraz citam, ze vsetko sa tu uz spomina:DDD

1ryba
Odpoveď bola odstránená
ketrint
11. jún 2025
@belllinka

Odšťavovač, pekárenička. A dlho u nás zapadal prachol ten Nutribullet, mixér, ale teraz na ňom skoro každé ráno dcére mixujem Cottage s jahodami a banánom a je to super 🙂
Nemám a určite by som nevyužila: ryžovar, mikrovlnku

@belllinka cottage s jahodami a bananom? To znie dobre, povedz mi prosím viac 🙏🏻😅

petrusa87
11. jún 2025

U nas elektricky krajac a uz nepouzivam roky jogurtovac, este ked sme mali kozy tak som ho sem tam pouzivala

belllinka
11. jún 2025
@ketrint

@belllinka cottage s jahodami a bananom? To znie dobre, povedz mi prosím viac 🙏🏻😅

@ketrint cottage, za hrst jahod, kludne aj mrazene, banan a trochu vanilinoveho cukru 🙂 Poriadne rozmixovat, nech tam nie su tie hrudky z cottagu. Ked chces hustejsie, kludne tam dosyp aj trochu vlociek 🙂

cukroska
11. jún 2025

Nemáme také..zbytočnosti tohto typu nekupujeme.A čo sme dostali a zdalo sa nám,že to dlhšie stojí posunuli ďalej. Ale predsa ešte máme dva mini grily.Jeden ja a jeden syn z roboty a nemám ho už ani komu darovať .Aj odšťavovač bol u nás zbytočnosť.

domak2
11. jún 2025

To musíš naozaj ty vedieť co rada používaš. Mne je napríklad úplne na nič kávovar, u niekoho ide 3x denne.

doublexgirl
11. jún 2025

A teraz su predstav, ze robim v obchode s elektronikou .. Ked som zariadovala ja svoj byt .. Snad kazdu kravinu som si kupila 😂😂😂😂 ale vyuzivam vsetko.. Teplovzduska je top.. Som sama, cize vyhrievat ruru kvoli par minutam je zbytocne.. Asi najmenej vyuzivam mikrovlnku..

ketrint
12. jún 2025
@belllinka

@ketrint cottage, za hrst jahod, kludne aj mrazene, banan a trochu vanilinoveho cukru 🙂 Poriadne rozmixovat, nech tam nie su tie hrudky z cottagu. Ked chces hustejsie, kludne tam dosyp aj trochu vlociek 🙂

@belllinka fiha. Skúsim určite, vďaka. 👌🏻
Inak aký je rozdiel či sa to spraví z cottage alebo z normálneho tvarohu? Lebo s bežným tvarohom to ako smoothie robievam, len ma vyslovene zaujal ten cottage tam 🙂

vero13
12. jún 2025

Ja som teraz napríklad zrušila mikrovlnku a dala si miesto nej air fryer, ad jedna v nej zohrejem jedlo, tak aby nestratilo na vyzivovej hodnote a ad dve viem v nej pripravovať jedlo, takže za mňa je mikrovlnka úplná zbytočnosť

misanthropicdann
12. jún 2025

Teplovzdušnu fritezu.