Ktorý domáci spotrebič by ste si už nikdy nekúpili?
Ktorý domáci spotrebič by ste si už nikdy nekúpili a povedali ste si, ze je to zbytočnosť? Zariaďujeme si bytik a ocením vaše rady
Stierkovy umyvac okien som nepouzila ani raz.uplna sprostost s handrou to mam rychlejsie aj lepsie.
Smoothie mixer isiel po 2 rokoch na bazar nepouzila som ho tiez ani raz..pakovy kavovar som darovala nakolko robim v kaviarni dam si dobru kavu v robote a doma sa mi to nechcelo cistit.ale ked pride navsteva mam doma super napenovac mlieka a ten pouzivam.
Krajac na chleba bol tiez hovadina.ryzovar stale zvazujem ale zatial som nekupila lebo sa bojim ze by tiez zapadol prachom
Pouzivam casto kuchynsky robot s nadstavcami snad na vsetko struhanie miesanie slahanie hnetenie mixer odstavovanie obcas aj mlyncek na maso. Sodastream mikrovlnka a rychlovarna kanvica idu u nas stale.odkedy mala chodi do skoly tak toastovac s vymenitelnymi planzetami minimalne 3x do tyzdna.bud klasicke toasty alebo opecena tortila
Pracka umyvacka susicka roboticky vysavac kazdodenne bez tych uz by som nechcela fungovat a pri mensej je momentalne nutnost rucny vysavac a parny cistic a posledny rok je nasa kamartka aj klima.dovtedy frcal v lete aspon ventilator..
Este sa obzeram po tycovom vysavaci mozno napisem jeziskovi...
@belllinka fiha. Skúsim určite, vďaka. 👌🏻
Inak aký je rozdiel či sa to spraví z cottage alebo z normálneho tvarohu? Lebo s bežným tvarohom to ako smoothie robievam, len ma vyslovene zaujal ten cottage tam 🙂
@ketrint asi ziadny 🙂 Ale ked chcem do dcery dostat cottage, tak samotny jej nechuti, tak preto takto.
@rachel36a a u nas je teplovzdusna friteza po kanvici druhy najpouzivanejsi spotrebic 🙂 pripadne je na spolocnom druhom mieste s kavovarom.
@simsalabim aj u nás ide TF skoro každý deň.
Aj keď ti to asi veľmi nepomôže, lebo predsalen to, čo je pre mňa úplná topka, môže byť pre teba úplná blbosť a naopak... ale tak teda podľa mňa:
Smoothie mixér - dostala som, bolo obobie keď sme využívali často, teraz skôr zapadá prachom
Hriankovač - takisto ako predchádzajúci spotrebič, využívala som tesne potom ako som ho dostala, potom ma to omrzelo
Sušička na ovocie/ zeleninu - nie je to vyslovene zlý spotrebič. Keď vidím, že nestíham zúžitkovať ovocie tak usuším, ale nechce sa mi s tým babrať tak som sa radšej vďaka tej sušičke naučila kupovať toho menej.
Ryžovar - niekto chváli, ale pre mňa zbytočnosť, radšej uvarím v hrnci a nezaberá mi miesto ďalši spotrebič.
Pekáreň na chleba - toto by mňa osobne nebavilo
Osobitne šľahač, mixér - radšej som si kúpila robota a mám to vkope.
A zas u nás je proste TOP: kávovar, kuchynský robot a toastovač s vymeniteľnými nástavcami. Myslím, že s týmito troma vecami by som si celkom aj vystačila.
Televizor a susicku na pradlo
Mikrovlnka.....
Ryžovar a pekarnicka.
Vratli sme už obe.
Hm to si dala ťažkú otázku, myslím, že každý využíva co potrebuje tak aby mu to čas ušetrilo
Napr ja som chcela robot na cesto mixovanie a pod a využívam často lebo často pečiem a už ma ruky boleli a jeden čas som chcela ryžovár ale ako ma môj priateľ naučil robiť ryžu ze úplne super rýchlo a pohodovo
Pre mňa skôr kvalitné hrnce
Mala som tycovy vysávač ale som aj tak nakoniec skončila s klasickým a klasické majú už toľko super nadstavcov ze aj prach povysavam všade
U Nas roboticky, lebo dieta SA ho boji a mna vkuse nebavi dvihat drobne hracky, aby mohol umyt, inak by bol.idealny. verim, ze dieta podrastie a najdes si k nemu cestu.
Kedysi sme Mali doma masinku na cukrovu vatu, ani sme ju nevybrali z krabice. Na svojich 15 min slavy caka aj maminka ma cestoviny.
Zbavila.som sa remosky, akosi sme jej nenasli spravne vyuzitie.
Muz si teraz na narodeniny kupil pristeoj na zmrzlinu, tak som zvedava, kolko tej zmrzlinu za Leto nakuchti😂
@rachel36a je to niečo úplne iné ako teplovzdušná rúra. Hlavne menšie 😏 My ju využívame hojne. Na kuracie krídelká, opekané zemiaky. Všetko, čo chceme chrumkavé
@maya_hi je to uplne to isté...úplne rovnaký princíp pečenia...akurát ze je to male... keby tam mam robiť jedlo pre 4 clennu rodinu, tak sa riadne dlho nečakajú...v rúre spravím naraz pre všetkých aj prílohu, aj mäso, pripadne zeleninu atd
Podľa mňa teplovzdušná friteza dobrý pomocník no nič iné by som nekúpila t.j hriankovač hotdogovac a možno ani sendvicovac veci ktoré zaberajú miesto a veľmi málo sa využívajú u nás ani kávovar máme radi klasickú kávu zalievaniu a väčšina hostí chce nesku alebo klasickú kávu tak ten nám tiež stojí a zaberá miesto a taktiež pekárnicku lepší chlieb si spravíš v rúre...jediné čo je fajn je ten kuchynský robot ten mixér alebo ako to nazvať v ňom si pripravia cesto bez námahy krémy to určite využijete..ale každý zistí sám čo mu vyhovuje čo nie 👍
pomaly hrniec, raz sme v nom robili zel. vyvar a nechutilo nam to
Odstavovac, zmrzlinovac, jogurtovac, maly gril, susicka ovocia 😅, hriankovac, skor uz toastovac mne pride lepsi. Ak nepecies, tak pekarnicka na chleba. Pre niekoho zbytocny aj ryzovar a rozne parne a tlakove hrnce. Poznam ludi, co nemaju kanvicu, len cajnik. Ale to aj opacne. Ja velmi budem chciet teplovzdusnu fritezu, umyvacku a kavovar 😁 na robote robim cesto na placky, halusky, struhanku a milkshakes, omacky na cestoviny niektore- kto taketo veci nerobi, tak asi zbytocnost. Soda stream sa u nas pouzival mozno pol roka a potom uz nas to prestalo bavit. Uplne odveci mne pride stojaci mixer a miskou, ktory miesa sam. Aj tak musis potom brat lopatkou okraje a zabera to vela miesta. Radsej klasicky 2v1 aj s ponornym.
Elektricky krajac na zeleninu. Klasicka friteza
Ak by sa chcel niekto zbaviť SodaStream za symbolickú cenu, napíšte mi správu 😅 ja by som mu dala šancu 😂
@gladys_07 no vidite, u nas na karcher nedame dopustit. Ale mame vela okien. Keby mam byt, kde mam 4 okna tak asi ho nekupim. Ale viem, ze niekto s tym cisti aj kachlicky v kupelni a zrkadla ak ma velke
@luc141 ja mam vela okien vsetky po zem a prave karcher bol utrpenie.
jednoduchsia je leifheit stierka a hlavne lahka. teraz nam robot ten je top.
Sušičku ovocia, zeleniny atď.....
@rachel36a a u nas je teplovzdusna friteza po kanvici druhy najpouzivanejsi spotrebic 🙂 pripadne je na spolocnom druhom mieste s kavovarom.
@simsalabim ahoj, teraz som kúpila Tefal, robila som hranolky, ale bodlo by mi par dobrých osvedčených receptov, alebo kde ich popr. nájdem, ďakujem 🙂
@simsalabim ahoj, teraz som kúpila Tefal, robila som hranolky, ale bodlo by mi par dobrých osvedčených receptov, alebo kde ich popr. nájdem, ďakujem 🙂
@taja567 ja nepouzivam recepty 🤷♀️ Vlozim lososa pokvapkaneho citronovou stavou a korenim na ryby a peciem… zemiaky … zapeciem chlebik so syrom… sparenu popucenu brokolicu vymiesanu s vajcom… halloumi…. a tak. Ber to ako teplovzdusnu ruru, len treba upravit cas na pecenie smerom nadol. Pripadne skus, ci na nete nenajdes recepty.
Pomalý hrniec. Nikto mi z neho jedlo nechce jesť
Určite parný mop na podlahu alebo hocičo “lákavé” z Teleshopingu.
Ja nemám nič, čo by som nevyužila. Určite mikrovlnku by som nepoužívala a ani ju nemám. Zato teplovzdušná friteza u nás ide skoro denne, používam aj na ohrievanie, takže vlastne ako mikrovlnku. Pekáreň využívam tiež. Výkonný mixér na smoothies tiež. Robot na cesto tiež. Nemáme ani rychlovarnu kanvicu, lebo máme indukciu. Mali sme zapekaci stroj na sendviče, ale ako dosluzil, druhý sme nekúpili, nechýba nám, zapeciem vo friteze, keď náhodou potrebujem. Resp najviac sa používal, kým dieťa chodilo do školy, tak na desiatu sme robili . Podľa mňa sa nedá jednoznačne povedať, že ktorý spotrebič je blbosť, lebo každý používa niečo iné. Resp aj v rôznych obdobiach používaš viac jedno a potom zase iné.
U nas tiez odšťavovač, zmrzlinovač, robot na strúhanie mrkvy a uhoriek a ešte domáca pekáreň je pre nás synonymum nevhodného daru, dostala ho moja babka a nikdy ho nepoužila. Nepoužívala by som to veru ani ja 😄 a ja ešte nadávam na sušičku, ale som tu na koňovi tak v 1% ľudí

Mikrovlnku. Už pár rokov na ňu v pivnici sadá prach. A robotický vysávač. Išlo ma vždy poraziť že vysáva dlho a hučí. Robí spoločnosť mikrovlnke.