Najobľúbenejší pomocník

mykaellle
6. okt 2023

Dievčence, čo tak doma radi využívate z pomocníkov? Ja som si veľmi obľúbila polievkovar, hoci manžel najprv hundral, že nám to bude zavadzať 🙂 Varím v ňom dvakrát do týždňa, keď potrebujem niečo rýchle a teplé. A určite robotický vysávač, umývačka. Na druhej strane až tak nevyužívam nutribullet, kedysi bola taká smoothie vlna a remosku. Čo sa vám osvedčilo a čo naopak, leží v skrini? 🙂

zara0201
6. okt 2023

U nás frčí kontaktný gril

viestta
6. okt 2023

V kuchyni robot, naozaj sa pouziva casto lebo ma vela funkcii a potom teplovzdusna friteza. A samozrejme tlakac.

la_dolce_vita
6. okt 2023

Umyvacka riadu jednoznacne!

jakubrianka
6. okt 2023

@viestta prosím ťa aké sú benefity teplovzdušnej fritézy okrem úspory oleja? Nevypráža sa v nej dlho? Rozmýšľam nad kúpou už dlhšie…

mamusa123456789
6. okt 2023

Umývačka, sušička a robotický vysávač... Tieto spravia za nás robotu, ktorú z duše nenávidíme ja aj manžel a musia sa robiť každý deň aspoň 1 krát, väčšinou 2

mykaellle
autor
6. okt 2023

@jakubrianka joj, aj ja po nej poškulujem :DD

krpcurik
6. okt 2023

@mamusa123456789 moja naj trojkombinacia 😁

diewcatqoo
6. okt 2023

Ja som velka kavickarka, tak u nas najviac frci kavovar.

salome123
6. okt 2023

u nas si neviem vychvalit roboticky vysavac. co sa tyka umyvacky, tak mam na nu vyhradeny priestor s napojenim, ale nejako sa tomu velmi branim. Aj ked sme boli na dovolenke v apartmane, tak sme myčku nevyuzili a radsej vsetko umyli rucne 😀

deti95060810
6. okt 2023

naj kámoš - práčka....
zavadzia - remoska a gril ....použijeme asi 3 krát v lete....

viestta
6. okt 2023

@jakubrianka pre mna je benefit to, ze u nas sa chodi domov v roznom case, takze zakazdym mam cerstvu porciu pre kazdeho, ked potrebujem robit obed veceru pre vsetkych, robim v teplovzdusńej rure

jakubrianka
6. okt 2023

@viestta ďakujem 🙂, ktorú odporúčaš?

lusilla
6. okt 2023

Ja najviac používam umývačku, ale to už neberiem ako spotrebič, ale je to bežná súčasť. Sušička je vec ktorú keď som nemala tak som nevedela, že ako som bez nej mohla žiť. Samozrejme robotický vysávač, obrovská pomoc pri dome a deťoch a alergikoch. Čo sa kuchyne týka tak tlakový hrniec, veľmi som ho chcela a teraz veľmi pomáha, teplovzdušná fritéza, to pomáha keď deti prídu a chcú si sami spraviť jesť, ale aj zdravšie jedlá robíme. Denne ide sodastream a kávovar, týždenne hriankovač a toustovač. Teraz na vianoce dostaneme kuchynský robot ten veľký s milión funkciam tak som zvedavá, mal by nahradiť ručný a tyčový mixér ktoré používam doteraz. Čo využívame veľmi málo je odšťavovač.

veselo_neveselo
6. okt 2023

@mykaellle jee, kupim od teba ten nutribullet! Ten mam na zozname uz dlho, a nie a nie ho kupit - sa bojim ze mi bude stat v rohu a vela penazi fuc.

Ja zas pekaren na chleba kazdy druhy den, taky ten kovovy krajac (ako v potravinach) bezi denne, umyvacka, pracka, susicka ani nehovorim. Sodastream, kavovar a gril toaster idu denne. Casto rucny tycovy mixer, aj s tou nadobkou ked nieco treba mixnut.

Odhodlavam sa na ryzovar, a kitchenaid robot do kuchyne.

veselo_neveselo
6. okt 2023

@mykaellle Este skoro denne ide tycovy vysavac. A teraz cim dalej tym viac crockpot - pomaly hrniec (bol to dar, najprv sedel rok v skrini a teraz ho tu-tam vytiahnem na maso, gulas a tak).

veselo_neveselo
6. okt 2023

@salome123 Nebran sa tej umyvacke 🙂
Ja ti rozumiem, ze rucne sa to da v pohode vsetko, ale je uplne super ked nemusis 🙂 A navyse u mna plati aj znizena spotreba vody, je minimalna oproti rucnemu umyvaniu. Ja totiz neznasam umyvat vsetko v jednej vode, pride mi to nechutne, a ani sa u nas tak neumyvalo.

slniecko5
6. okt 2023

Roboticky vysávač jednoznačne je pre mňa vynález desaťročia.
Napríklad ryžovar vôbec, nechuti mi ryža odtiaľ.

hennyinnsbruck
6. okt 2023

Teplovzdusna friteza a ryzovar😁

duppka13
6. okt 2023

Najviac pouzivam susicku, sodastream, hriankovac a varnu konvicu. To pouzivame denne. Absolutne nepouzivam pekaren na chleba, bol to dar, pouzila som ho 1x a uz sa po 3 rokoch chystam ho vyhodit. Chcela by som crockpot. Umyvacku riadu nemame, zatial mi nechyba.

la_dolce_vita
6. okt 2023

@veselo_neveselo presne tak a nikdy rucne neumyjeme riad tak dokonalo ako v umyvacke.

misinka0611
6. okt 2023

Najobľúbenejší pomocník kuchynský robot 🙂

magduska2
6. okt 2023

Kuchyňský robot 👍 neskutočný pomocnik..za mna top,jediný spotřebič ktory by som si vzala na opuštěný ostrov 🤣🤣🤣

jakubkoanjelik
6. okt 2023

U nás ide denne podlahová umývačka , naozaj skvelá vec a teplovzdušná fritéza.

kacena2022
6. okt 2023

Ja som asi jediná,no nemám nič doma z týchto "pomocníkov" čo využívate.Vysavac mám obyčajný,umývačku riadu a sušičku nemáme.Kuchynsky robot síce mám no málokedy využívam.Vacsinou miešam cesto s rukou.Mikrovlnku využívam na zohrievanie jedla.Kavovar nemáme keďže kávu nepijeme.Ja mám doma iba minimum veci čo sú nevyhnutné.

1ryba
6. okt 2023

Tlakový hrniec. Bez neho si to už neviem predstaviť. Potom umývačka, práčka, chladnička, vysávač, klimatizácia.

manzanillaa
6. okt 2023

@mykaellle sušička je v zime super vec👍bežne používam umývačku. Inak občas tyčový mixér, elektricky mlynček na maso ci na zeleninu..

lalilla
6. okt 2023

Ja taku klasika umyvacka, susicka, pracka, roboticky vysavac a ponorny mixer.
Rozmylam nad fritezou alebo dakym parnym hrncom a do kuchyne by som chcela tycovy vysavac este

alexka89
6. okt 2023

Práčka,ryzovar,ohrievač vody na prípravu mlieka,kanvica,ručný a ponorný mixér,vysávač,mikrovlnka,hriankovač,chladnička,mraznička,tv,PS,notebook,to sú pre mňa spotrebiče ktoré nám zabezpečujú ľahší život a ktoré mám ja v domácnosti.

buberova
6. okt 2023

Moje najobľúbenejšie sú robotický vysávač a umývačka.. zbytočný mi príde parný hrniec

viestta
6. okt 2023

@jakubrianka ja mam taku 3 litrovu Sencor, bola vlani pred Vianocami v akcii na Mall