Najväčšia nepotrebnosť v domácnosti
Ahojte, chcela by som vedieť, či by sme mohli popísať O veciach,ktoré doma máte, ale nikdy ste nevyužili.
Manzel? :D

@sunflower109
to máš tuším celkom dobrú značku banquet, uvidíš časom.....Možno ho začneš používať...
Práčka s 30timi funkciami, ked používam len funkciu 30-40-60 -90 (aj to len na vyvaranie pracky :D )
Kuchynský robot, kúpila som pred pár rokmi, pár krát som ho použila, ale teraz keď mám doma kuchára tak stojí zabalený na skrini už 3 roky, kuchár všetko pripraví rýchlejšie
😁
@pieksamaki varic vajec
Aká jednoduchá téma a koľko príspevkov 😀
@lubik87
Preco nepouzivas varic na vajicka?
@bluka2 a sko vysavas?alebo nemas na zemi smietky?
Umyvacka riadu a pracka su asi najuzitocnejsie spotrebice, dokonca aj moj svokor, ktory bol zasadne proti nej, ked prerabali kuchynu ju uz vzal na milost a uznal, ze je to dobra vec. Inak ja si neviem predstavit umyvat okna bez vysavaca na okna, najskor som mala taky lacny z lidla, ten bol uplne nanic, ale karcher je topka, mame vela velkych okien a je to s nim polovicna robota, umyjem s nim aj sprchovy kut, aj obkladacky. A po poslednych Vianociach uz nechcem inu panvicu ako kameninovu, dostala som Tefal a este som si potom dokupila tu cervenu od Delimano. Su fakt vyborne, klasicke teflonove mi uz zapadaju prachom. Chystam sa na roboticky vysavac, lebo ma to fakt nebavi, tak snad to nebude sklamanie 😊
exmanžel 😂😂😂
Naštastie už som sa toho nepotrebného kusu v domácnosti zbavila 😉
@anemone123 máme tu delimano. Mali sme dve a uZ aj leteli do koša. Jednej sa začal olupovat povrch a na druhej v strede narástol kopec. Takže za mňa úplne vyhodené peniaze a nikdy viac
@maminkalubka to si ma nepotesila, moja je zatial v pohode a pouzivam ju dost casto... tak uvidime
@anemone123 ja mám iba 2 panvice - delimano - jedna je topka (používam 2 roky furt), ale na jednej sa už začína prejavovať používanie (začína sa prichytávať jedlo, používaná 3 roky furt), celkovo ich považujem za výborné panvice.
@malinovka333 varené vajíčka jeme tak raz do mesiaca a keď potrebujem uvarim klasicky v hrnci s vodou 🙂 viac by sa hodil ryžovar u nás doma :D
@lubik87 to je chyba ja len vo varici reba si nato zvyknut .ja inak uz anj nevarim.chuda moje deti nebudu vediet ze vajcia sa daju uvarit aj v hrnci 😂
@malinovka333 hh možno keď sa zvýši spotreba tak vytiahnem 🙂
@zuzana247, beriem 😂 Ja v principe hladam take “zbytocnosti“ do domacnosti, u nas sa pouziva aj stroj na cakepopy (to muz, nie ja), hora tortovych a kolacovych foriem (prednedavnom som konecne splasila formu na laskonky), s kuchynskym robotom mame vztah takmer intimny, pouzivame varic na vajicka a aj vaflovac, dokonca vlastnim a pouzivam aj parny odstavovac... Len ma oblieva absolutna hroza pri predstave stahovania do domu s mene velkorysou kuchynou (a spajzou a pivnicou) 🤔😂😈
@lubik87 ja tam aj 1 davam varit 😂 pre mna najlepsi vec.kazdy kto pride nechape ze naco to je ked to moze aj v hrnci uvarit 😂 to mas to iste naco umyvacku ked to mozes aj v rukach umyt.😂
@sunflower109 neposles foto? Ak sa ho chces zbavit ja ho kludne za postovne vezmem. 😊

@janage sa ani nesnažím si zapamatať čo kedy som dala variť, načo? zapnem budík a je 😁 a stojí to pár šupov... vstavané časovače v rúre sú ale blbina (teda, je to výborné ked je to nové) - ked sa to pokazí, na opravu je to drahé jak šlak... a že sa to pokazí, to je tak, čím viac to človek používa, tým skôr to odíde...