icon

Najväčšia nepotrebnosť v domácnosti

pieksamaki
5. júl 2018

Ahojte, chcela by som vedieť, či by sme mohli popísať O veciach,ktoré doma máte, ale nikdy ste nevyužili.

beadgirl
14. júl 2018

@janage sa ani nesnažím si zapamatať čo kedy som dala variť, načo? zapnem budík a je 😁 a stojí to pár šupov... vstavané časovače v rúre sú ale blbina (teda, je to výborné ked je to nové) - ked sa to pokazí, na opravu je to drahé jak šlak... a že sa to pokazí, to je tak, čím viac to človek používa, tým skôr to odíde...

marlenka222
14. júl 2018

Manzel? :D

sticker
pieksamaki
autor
14. júl 2018

@sunflower109
to máš tuším celkom dobrú značku banquet, uvidíš časom.....Možno ho začneš používať...

kikina84
14. júl 2018

@beadgirl no ale ja ju mám a pre mňa je nepotrebna..asi som stará skola😉

beadgirl
14. júl 2018

@kikina84 alebo málo varíš, alebo máš kopec času alebo ste len dvaja (aj ked kolegyňa je sama a umývačku mala skôr ako ja) 😁

fantaghiro21
14. júl 2018

Práčka s 30timi funkciami, ked používam len funkciu 30-40-60 -90 (aj to len na vyvaranie pracky :D )

malatinka
14. júl 2018

Kuchynský robot, kúpila som pred pár rokmi, pár krát som ho použila, ale teraz keď mám doma kuchára tak stojí zabalený na skrini už 3 roky, kuchár všetko pripraví rýchlejšie
😁

kikina84
14. júl 2018

@beadgirl je to nepredstaviteľné ale sme rodina a nič nestíham..no.napriek tomu radšej umývam ručne..😁

senta_sofia
14. júl 2018

@pieksamaki varic vajec

beadgirl
14. júl 2018

@kikina84 a nechty lakovať každý deň? bo mne po umývaní riadov oprskal lak furt .. 😁

oli18
14. júl 2018

Aká jednoduchá téma a koľko príspevkov 😀

zuzana247
14. júl 2018

@vroni ja mam rozprasovac doma novy,rada ti ho podarujem 😁
Inak zamna kravina zmrzlinovac z Lidla,pokial mi zamrznu misky a vymiesa sa mi zmrzka,tak ma aj chut prejde 😀

fibca
Autor odpoveď zmazal
sunny170
14. júl 2018
lubik87
15. júl 2018

@beadgirl mixujes ručným mixérom ? Nie easymix tyčový mixér na elektriku ale mixér ktory má na veku páku s ktorou točíš a mixujes :D

malinovka333
15. júl 2018

@lubik87
Preco nepouzivas varic na vajicka?

malinovka333
15. júl 2018

@bluka2 a sko vysavas?alebo nemas na zemi smietky?

anemone123
15. júl 2018

Umyvacka riadu a pracka su asi najuzitocnejsie spotrebice, dokonca aj moj svokor, ktory bol zasadne proti nej, ked prerabali kuchynu ju uz vzal na milost a uznal, ze je to dobra vec. Inak ja si neviem predstavit umyvat okna bez vysavaca na okna, najskor som mala taky lacny z lidla, ten bol uplne nanic, ale karcher je topka, mame vela velkych okien a je to s nim polovicna robota, umyjem s nim aj sprchovy kut, aj obkladacky. A po poslednych Vianociach uz nechcem inu panvicu ako kameninovu, dostala som Tefal a este som si potom dokupila tu cervenu od Delimano. Su fakt vyborne, klasicke teflonove mi uz zapadaju prachom. Chystam sa na roboticky vysavac, lebo ma to fakt nebavi, tak snad to nebude sklamanie 😊

majka01_74
15. júl 2018

exmanžel 😂😂😂
Naštastie už som sa toho nepotrebného kusu v domácnosti zbavila 😉

maminkalubka
15. júl 2018

@anemone123 máme tu delimano. Mali sme dve a uZ aj leteli do koša. Jednej sa začal olupovat povrch a na druhej v strede narástol kopec. Takže za mňa úplne vyhodené peniaze a nikdy viac

anemone123
15. júl 2018

@maminkalubka to si ma nepotesila, moja je zatial v pohode a pouzivam ju dost casto... tak uvidime

marcipanovatorta
15. júl 2018

@anemone123 ja mám iba 2 panvice - delimano - jedna je topka (používam 2 roky furt), ale na jednej sa už začína prejavovať používanie (začína sa prichytávať jedlo, používaná 3 roky furt), celkovo ich považujem za výborné panvice.

lubik87
15. júl 2018

@malinovka333 varené vajíčka jeme tak raz do mesiaca a keď potrebujem uvarim klasicky v hrnci s vodou 🙂 viac by sa hodil ryžovar u nás doma :D

malinovka333
15. júl 2018

@lubik87 to je chyba ja len vo varici reba si nato zvyknut .ja inak uz anj nevarim.chuda moje deti nebudu vediet ze vajcia sa daju uvarit aj v hrnci 😂

akynka
15. júl 2018

@minnie55 presne takuto s3rvirovaciu misu som dostala aj ja. Ale porcelanovu. Lezi mi to pod postelou a je mi luto vyhodit lebo sak od babky... a ved snad raz mozno vyuzijem..este je to tam len stvrty rok 😂

lubik87
15. júl 2018

@malinovka333 hh možno keď sa zvýši spotreba tak vytiahnem 🙂

beadgirl
15. júl 2018

@lubik87 ahaaa, no tak taký ani nepoznám 😁

vroni
15. júl 2018

@zuzana247, beriem 😂 Ja v principe hladam take “zbytocnosti“ do domacnosti, u nas sa pouziva aj stroj na cakepopy (to muz, nie ja), hora tortovych a kolacovych foriem (prednedavnom som konecne splasila formu na laskonky), s kuchynskym robotom mame vztah takmer intimny, pouzivame varic na vajicka a aj vaflovac, dokonca vlastnim a pouzivam aj parny odstavovac... Len ma oblieva absolutna hroza pri predstave stahovania do domu s mene velkorysou kuchynou (a spajzou a pivnicou) 🤔😂😈

malinovka333
15. júl 2018

@lubik87 ja tam aj 1 davam varit 😂 pre mna najlepsi vec.kazdy kto pride nechape ze naco to je ked to moze aj v hrnci uvarit 😂 to mas to iste naco umyvacku ked to mozes aj v rukach umyt.😂

janage
15. júl 2018

@sunflower109 neposles foto? Ak sa ho chces zbavit ja ho kludne za postovne vezmem. 😊