S akou práčkou ste spokojné?
Ahojte prosím poraďte mi pri výbere novej pračky🙏 Chcela by som spredu plnenú a nech je na 9 kg prádla na internete je ich veľa a mám dilemu😅Uvažujem aj nad parnou. Môžte mi poradiť konkrétnu značku a aj typ s akou ste spokojne? Ďakujem
@laladua tak to už za ten čas vieš ako tak porovnať a posúdiť, či ti vyhovuje. no veď jasné. to aj u nás. jeden deň je prázdny kôš na prádlo a na ďalší deň môžem aj celý deň prať a stále málo. a podľa čoho si sa rozhodovala? akože či si sledovala parametre alebo skorej cenu. lebo to je tiež v mnohých prípadoch rozhodujúce si myslím.
@jana19877 na toto mam najradsej funkciu “pridat pradlo” 😂👍🏼 vyuzivam ju teda dost casto
@veronice blbosť jak traky vôbec to nieje pravda a po ďalšie na náhradné diely ako Siemens lg sa čaká týždne a na Indesit len pár. Dní keďže sú vyrábané u nás a tie diely sú aj lacnejšie oveľa
@weron13 parná určite nie tie trisky ako prvé odchádzajú
@alenka551 vie byť aj teraz a ani neviete koľko znaciek whirlpool vyrába 😂😅
@michalka4193 napisala som nazor opravara ktory sa tomu venuje snad uz 30 rokov 😉 tak asi vie najlepsie co chodi najcastejsie opravovat... Ale hadat sa nechcem a nebudem 😎
@veronice hm tak viete na drahej práčke zarobí visc ako na práčke ktorej sa vyrábajú alebo nachádzajú bežné na sk diely ale. Kľudne je to váš názor ale tak ja netreoem dinluftu a viem o tom viac ako dosť. Netrvdila by som niečo čím by som si nebola istá
Ahoj, ja mám aeg - softwater black Edition. Doma máme veľa paperovych veci (všetky periny a vankúše, zimné bundy, overaly, atd) a táto práčka má aj program na páperové veci tak nemusím zakaždým utekať do čistiarne.
@michalka4193 ale tak kazdy ma nejaku skusenost, nejake tie informacie a teda je to normalne, ze sto ludi, tak sto chuti 🙂
Osobne som Philco vyberala aj z toho dovodu, ze je to dostupna znacka, co sa tyka ceny a tiez aj s dielmi nie je problem. Ale tak kazdy robime po svojom. Ale teda zaklad je aby sme boli s vyberom v pohode 🙂
@fatima99 v manželovej praci práčky vyrábajú tak viem co hovorím a ani ľudia bežne nevedia kto tu práčku vyrába keďže sami vyrábajú práčky pod viacerými značkami. Samozrejme je najlepšie to co si človek sám vyberie a s čím je naozaj spokojný
@michalka4193 no uvidím koľko vydrží… už som kúpila… vy pracujete niekde na reklamačnom??
@weron13 ne manžel pracuje vo firme kde sa práčky vyrábajú
@michalka4193 aha tak potom máte dobre info 👍čo je dobre čo nie
@michalka4193 presne si to vystihla, lebo teda kazda mame nejake ine naroky, takze si to treba dobre zvazit, co chceme, co potrebujeme 😉
@flofli len nie kazdy programy aj vyuziva naplno. Lebo viem to podla kamosky, ze ta len aby mala vela programov a napokon pouziva aj tak len zakladne 😀
@sono2 to neviem ovplyvnit, to je pravdou, ale tak vychadzala som aj zo skusenosti znamych so znackami a jak dlho vydrzali spotrebice a tak, cize na zaklade toho som vyberala. A teda dufam, ze na dlho mam pokoj s vyberanim pracky 😀
@flofli takze tie ostatne ani nevyuzivas? Ja som sa snazila vyberat tak aby pracka mala hlavne to co budem pravidelne vyuzivat. Naco by som si platila za nejaku, co ma kvantum programov, ktore su mi k nicomu 😀
@zuzzuzi909 teraz vôbec. keď bola práčka nová, tak som si to poskúšala, nech viem, čo je čo, ale navykla som si potom len na tých zopár a tie mi stačia. tak my sme nekupovali podľa toho, aby mala práčka čo najviac programov. to tak proste je, že ich tam dávajú :D
Ja to tiez tak mam, aj pri susicke.
@flofli tak dobre je to, ze si ich aspon vyskusala, ze vies naco su a tak, lebo mnoho ludi si na zaciatku ani nepozrie poriadne navod na pouzitie a len tapu a pouzivaju to, co sa im zda take najznamejsie.
Viem to podla mojej mamy, lebo ta je v tomto taky typ a pritom je to mnohokrat skoda. Lebo sme jej vyberali pracku tak aby si aj sportove veci mohla prat, aj kosele, aj pre alergikov, len to treba vyuzivat no.
tak mozno mama len nevie, ze ktory program je na co. lebo zapamatat si to, to sa podla mna ani neda. aspon ja si to tak pri umyvacke neviem. zboku na chladnicke mam papier z manualu, kde su rozpisane programy a ked pustam iny ako eco, ten najcastiejsie, tak ten uz poznam, tak zakazdym do toho pozeram :D
@vetva99 ved ale vies kolko som jej hovorila, ze radsej nech si necha len navod na pouzitie pri sebe, ked bude prat, ved to nie je hanba kym sa nauci na pracke robit aby si proste viackrat ho pozrela. Ale ona nie. Zauzivane veci z minulosti, to je darmo, ale ked ideme k nim na dlhsie a ze periem, tak teda ma vela programov, ktore sa oplati vyuzivat, napriklad osobne kosele tie davam prat na zvlast program aj ja doma. Ved to pre nieco ma zvlast program 🙂
@flofli ano toto si aj ja myslim, ze proste treba skusat, akoze keby clovek ma ze len vela cierneho oblecenia a to take, ze tricka a teplaky, ako sme my mali pocas covidu, ze sme boli furt len doma, tak hej tam sa toho vela vyskusat neda, ale teda ked uz chodime do prace tak je to o inom, rozne materialy, farby 🙂
@weron13 my mame whirpool a sme spokojni;) svagrina kupila drahu za 800 a vkuse je u nich opravar🙄

@flofli priblizne je rok tomu co som ju kupovala, lebo nam sa stara co sme mali pokazila a bola som nutena nieco nove vybrat, pozriet, takze to som sa musela rychlo rozhodovat, lebo to clovek sa ani nenazda a proste pradlo sa zrazu zacne strasne rychlo kopit 😀