icon

Smrad na wc

daduska6199
6. jún 2023

Ahojte baby už som zúfalá 😩 wc drhnem každý deň ale v kuse smrdí samí moč. Dám aj domestos, vydrhnem dám duck tie kvetinky + guličky a stále smrad 😔 už neviem čo tam mám dať poraďte prosím ďakujem 🙏

Strana
z3
lilope
7. jún 2023

@cacianka ďakujem za tip. Ten kameň je usadený hlboko dole v mise kam wc kefa nedosiahne, preto som to raz drhla ručne kefkou, ale aj tak to nešlo dole. Skúsim čo si mi poradila, vďaka.

cacianka
7. jún 2023

@lilope teda kľudne vodu vyber, handrou to odsaj a tak ocot, vyžere ho ešte lepšie.
Ja som v paneláku tak vydrhla vylevku v miestnosti pre upratovačku, že bola na nerozoznanie.

hanka_se
7. jún 2023

@annnna18 presne, niektore vyrobky tak proste smrdia. My mame v bytovke wc bez okna, dlho som takto rozmyslala kde je problem, kupila som aj nove sedatko a stale smrad. Neviem, aky prostriedok to bol, ale dala som ho mamke (oni maju na wc okno) a u nich to nesmrdelo, u mna v zavretom priestore brutalne... Ale neviem ci to bolo savo ale ako googlim, veru Savo, ale aj jeden Domestos a Bref kazdy mi smrdel na wc, kde nemame okno

lenicka298
7. jún 2023

@daduska6199 to sú také granulky. Nasypem ich do wc, umyvadla, zalejem horúcou vodou- urobí to malý" výbuch" a prečisti to super celé potrubie. Ja to používam hlavne vo vani na vlasy 😁😁

daduska6199
autor
8. jún 2023

@lenicka298 a kde sa to dá kúpiť prosím vás ? 😊🙏

lenicka298
8. jún 2023

@daduska6199 u nás to majú napríklad v zmiesanom obchode- drogeria. Obi, Merkury Market ..

daduska6199
autor
8. jún 2023

@lenicka298 dobre ďakujem 😊

lenicka298
8. jún 2023

@daduska6199 snáď to pomôže 😊

daduska6199
autor
9. jún 2023

@lenicka298 uvidíme 😊 za pokus nič nedám 😊

Strana