Spánok 11 mesačného dieťaťa v prisunutej postieľke k manželskej

kattien1992
6. dec 2021

Baby, ktoré máte prisunutú postieľku k posteli ako riešite vyliezanie deti? Keď mu dám matrac nižšie už nebude zarovno našou posteľou, zároveň sa oňho už bojím aby nevypadol (všade ma obloženie na zemi). Na posteli nechcem aby so mnou spal už, keďže sa mece neuveriteľne, takto aspoň väčšinu času je v postieľke a zároveň pri mne. Treba mi nejaké nové riešenie a mozog nefunguje 😅

slovakboy
6. dec 2021

@kattien1992 och zlatučký to boli časy keď sme toto riešili. Aj tak nám zdunel z postele ale nič sa mu nestalo. My sme potom dávali stoličky s operadlom. Preguľal sa na sedáky a operadla ho zachytili. Len treba ich dobre zafixovať aby nevznikla medzera medzi sedákmi a posteľou.

andreatytler
6. dec 2021

@kattien1992 Pocula som ze ludia kupia normalnu velku postel a daju vedla manzelskej tak aby ta postel bola pri stene. Dieta ma potom z jednej strany stenu a z druhej strany mamu. Ked je uz dost velky, presunu postel do detskej.

moonlight1210
6. dec 2021

11 mesiacov je dost, aby siel do svojej postielky, do svojej izby (ak ma). Zacat oducat od rodicov.

Nase do polroka spavali v postielke v spalni pri nasej posteli. A potom sme im postielku uz prestahovali do detskej izby vedla spalne a nechali otvorene dvere.
V troch rokoch uz dostali svoju velku postel (rovno v rozmeroch pre dospeleho). A v nej spia dodnes.

zuzkaa1991
6. dec 2021

@kattien1992 my sme mali postelku (bez bocnicej) pri posteli do 3r. Dala som nizsie ak bola moznost mame dve postele ;) ale.to bolo lepsie ak postielka bola nižšie od posteli usila som si dlhe vankuse ze na hrane posteli mala vankus (typ tehotenského) ked zacala lozit vzdy som sa bala ze spadne tak sme vsetci sa vedeli vyspať ak zaspala premiestnila som ju do postieľky alebo zaspala ked chcela ist dakde isla sama ;)

ivangeline
6. dec 2021

Okolo roka v postielke a mie prisunutej k posteli.