Sušenie prádla v tomto období
Chcem sa spýtať kde sušíte prádlo v tomto období. Cez leto vyvesim von na šnúre a do dvoch hodín mám suché a už aj uložené v skriny. Ako to riešite vy?
@simsalabim ake veci by si prosim nikdy nedavala do susicky? dakujem🙂
@simoonas nedavam tam napr. svoje saty do prace, topy do prace, tricka s aplikaciou, kosele, rifle, vlastne ziadne nohavice a sukne, vlnene svetre a pod. Susim uteraky, postelne pradlo, bavlnene spodne pradlo, pyzama, tricka bez aplikacie, teplaky…
@simoonas softshell. Tak sa mi rozpadla northland bunda (nastastie uz aj tak bola znicena, cize az tak to netankovalo)
u nás sušiak a to hlavne (keď je pekne tak na terase suším) keď prší tak v sušičke a nedávam tam všetky veci... najradšej mám keď vyhodím von veci, ale tak teraz nedávam... za mňa určite sušička top
Keď sa tak dívam na tie odpovede ja som tu moju sušičku vyhrala ,ja tam drbnem ,ale že úplne všetko,lyžiarske bundy nohavice,papierové bundy,plavky,rifle,jediné čo nemám odvahu kasmirove svetre a z alpaky
@minenkas tiez na to kukam, ze ako kazdy triedi, vybera, preklada, na stojany vesia... Ved to 2x tolko roboty s tym...
Ja mam AEG pracku aj susicku, najvyssiu radu. Na 99% pouzivam na susenie program mix, hodinu aj 10- 20 minut. Vsetko je ok, susim skoro vsetko, okrem podprseniek a par chulostivejsich veci. Mam program aj na hodvab a vlnu, takze kabaty a svetre tiez ok. Na programe sport som susila uz aj softshel bundu a nic sa jej nestalo. Paperova bunda tiez parada. Susicku mam rok a v lete som radsej susila v susicke ako von....pradlo nebolo tvrde a čierne zas nevybledlo na slnku, hoci ho susim z opacnej strany....po sezone to na niektorych veciach bolo riadne vidiet, ako vybledli.
Treba zvolit spravny program a obleceniu sa nema co stať.
Bývame v centre mesta, preto vonkajší sušiak ani nemám, lebo by to oblečenie bolo zasmradene.. v lete v chodbe na sušiaky, ale keďže ma po rokoch prestalo baviť sušiť v zime všetko na radiátoroch, ktoré boli ovesané vecami Non stop, navyše pár krát zostali zatuchnute, som investovala do sušičky.
V rámci šetrenia zapínam sušičku prádla menej ako som zvykla..väčšinou už len oblečenie najmenšieho a posteľné prádlo .. ale je to o nervy 😒 prádlo sa mi v dome na susiaku suši 2 dni 😏 keď som používala sušičku na všetko mala som vždy prázdny kôš na prádlo...a teraaaaz sa to len kopi lebo čakáme kým uschne. A to periem na 5 osôb, z toho 3 deti
Ja vždy nechám prádlo na pár hodín vonku na balkóne, aj cez zimu, aj teraz pokiaľ úplne neprší a potom mi doschne doma v chodbe.

Ja mam v dome miestnosť čisto iba na sušenie pradla mam tam stale otvorené okno 3 sušiaky najlepšie rozhodnutie pri zariaďovaní domu