Ako poslať balík z Vinted cez Slovenskú poštu, keď nemám vytlačený štítok?
Ahojte, pisielal uz niekto balik zo stranky V,ed cez postu a nevytlacil stitok? Da sa napisat len kod na balik? Dik za info
Kód na balík a štítok naskenuju z tvojej aplikácie Vinted.
@anonym_eb975e nerozumiem, kto naskenuje stitok z mojej aplikacie vinted? Kurier? 😀
Packetu posielam ze napisem len kod na balik, ale s postou nemam skusenost
Ak máš podacie číslo posty (začína sa dvoma písmenami a potom také dlhé cislo), tak nestačí napísať na balík len toto číslo, musíš tam napisat adresu odosielateľa aj prijímateľa a ešte k tomu aj nadiktovat to podacie cislo. Pošta v tomto funguje ešte takým starým štýlom.
Ak máš podacie číslo posty (začína sa dvoma písmenami a potom také dlhé cislo), tak nestačí napísať na balík len toto číslo, musíš tam napisat adresu odosielateľa aj prijímateľa a ešte k tomu aj nadiktovat to podacie cislo. Pošta v tomto funguje ešte takým starým štýlom.
@basska_b dik, ja som citala tuto novinku, len ci sa teda vztahuje aj na Vinted z toho nejaka mudra nie som
https://www.posta.sk/clanky/slovenska-posta-spu...
Ano, plati to aj na vinted zasielky, ale radsej by som to doniesla na pobocku a podala tam. Oni vytlacia stitok. Ja som sa kedysi na nasej poste na to pytala.
@basska_b dik, ja som citala tuto novinku, len ci sa teda vztahuje aj na Vinted z toho nejaka mudra nie som
https://www.posta.sk/clanky/slovenska-posta-spu...
@anonym_autor ja posielam balíky z vinted cez poštu tak, že prídem na poštu a ukážem pani za priehradkou podací štítok v mobile a ona ho oskenuje a vytlačí, nalepí na balík. Ale to je väčšia pošta.
@anonym_eb975e nerozumiem, kto naskenuje stitok z mojej aplikacie vinted? Kurier? 😀
Packetu posielam ze napisem len kod na balik, ale s postou nemam skusenost
@anonym_autor mne na poste odmirtli zobrať balik bez nalepeneho stitku. Ze oni na to nemajú vybavenie.
Išla som do sevtu a za 20centov štítok vytlačila a nalepila....

Kód na balík a štítok naskenuju z tvojej aplikácie Vinted.