icon

Ako poslať balík z Vinted cez Slovenskú poštu, keď nemám vytlačený štítok?

Včera o 13:55

Ahojte, pisielal uz niekto balik zo stranky V,ed cez postu a nevytlacil stitok? Da sa napisat len kod na balik? Dik za info

anonym_eb975e
Včera o 14:18

Kód na balík a štítok naskenuju z tvojej aplikácie Vinted.

autor
Včera o 14:33
@anonym_eb975e

Kód na balík a štítok naskenuju z tvojej aplikácie Vinted.

@anonym_eb975e nerozumiem, kto naskenuje stitok z mojej aplikacie vinted? Kurier? 😀
Packetu posielam ze napisem len kod na balik, ale s postou nemam skusenost

basska_b
Včera o 14:42

Ak máš podacie číslo posty (začína sa dvoma písmenami a potom také dlhé cislo), tak nestačí napísať na balík len toto číslo, musíš tam napisat adresu odosielateľa aj prijímateľa a ešte k tomu aj nadiktovat to podacie cislo. Pošta v tomto funguje ešte takým starým štýlom.

autor
Včera o 15:17
@basska_b

Ak máš podacie číslo posty (začína sa dvoma písmenami a potom také dlhé cislo), tak nestačí napísať na balík len toto číslo, musíš tam napisat adresu odosielateľa aj prijímateľa a ešte k tomu aj nadiktovat to podacie cislo. Pošta v tomto funguje ešte takým starým štýlom.

@basska_b dik, ja som citala tuto novinku, len ci sa teda vztahuje aj na Vinted z toho nejaka mudra nie som
https://www.posta.sk/clanky/slovenska-posta-spu...

andrea_82
Včera o 16:11

Ano, plati to aj na vinted zasielky, ale radsej by som to doniesla na pobocku a podala tam. Oni vytlacia stitok. Ja som sa kedysi na nasej poste na to pytala.

anonym_436e2a
Včera o 16:20
@anonym_autor

@basska_b dik, ja som citala tuto novinku, len ci sa teda vztahuje aj na Vinted z toho nejaka mudra nie som
https://www.posta.sk/clanky/slovenska-posta-spu...

@anonym_autor ja posielam balíky z vinted cez poštu tak, že prídem na poštu a ukážem pani za priehradkou podací štítok v mobile a ona ho oskenuje a vytlačí, nalepí na balík. Ale to je väčšia pošta.

anonym_793284
Včera o 17:44
@anonym_autor

@anonym_eb975e nerozumiem, kto naskenuje stitok z mojej aplikacie vinted? Kurier? 😀
Packetu posielam ze napisem len kod na balik, ale s postou nemam skusenost

@anonym_autor mne na poste odmirtli zobrať balik bez nalepeneho stitku. Ze oni na to nemajú vybavenie.
Išla som do sevtu a za 20centov štítok vytlačila a nalepila....