icon

Ako riešiť prázdny balík pri predaji cez Vinted?

laadamko
18. jún 2026

Ahojte tie čo predávate cez v.... Pani mi včera poslala správu, že balík neprevzala, lebo prišiel prázdny, vraj jej to pracovníčka na pošte ukázala cez prepážku že tam nič nie je. Ako sa toto rieši?🙏

janinah
18. jún 2026

Ma pani fotku?

laadamko
autor
18. jún 2026
@janinah

Ma pani fotku?

@janinah nie nic nema, ved som jej to vcera napisla ze to mala pofotit a nie mi tvrdit ze balik posta posle naspat s vypisanym reklamacnym listkom🤦‍♀️ ja ze prosim??ved vy ste videli balik a nie ja

laadamko
autor
18. jún 2026

Musi ona ako kupujuca zdokladovat ze balik prisiel poskodeny nie?a riesit cez vi...

minesasubu
18. jún 2026

Ked sa posiela balik cez poštu , pracovníčka tam vždy napíše váhu takže je to lahko dokázatelné či bol prázdny
ja si balíky vždy fotím lebo je veľa podvodníkov
ak si ho neprevzala tak sa vráti naspať

biba_18
18. jún 2026
@minesasubu

Ked sa posiela balik cez poštu , pracovníčka tam vždy napíše váhu takže je to lahko dokázatelné či bol prázdny
ja si balíky vždy fotím lebo je veľa podvodníkov
ak si ho neprevzala tak sa vráti naspať

pani cez prepážku ukázala že tam nič nie je??? akože bol poškodený alebo bol ľahký alebo ako??
ale ako píše @minesasubu - oni majú zapísanú váhu balíka...

0silvia0
18. jún 2026
@laadamko

Musi ona ako kupujuca zdokladovat ze balik prisiel poskodeny nie?a riesit cez vi...

@laadamko ked ti posta posle balik naspat, uvidis, aka vaha je tam napisana, ci bol otvoreny nejako nasilne a podas reklamaciu ty. Kupujuci asi v aplikacii V nahlasil problem. Len teda, pofotit to ozaj mohla.

anonym_3bfe8a
18. jún 2026

@laadamko ale asi aj pri nahlasovani problemu vo V ziada vinted nejake dokazy, nie?

22abigail22
18. jún 2026

@laadamko
Každý balík sa pri podaní zváži a jeho hmotnosť sa uvedie priamo na balíku. Keď zadáte číslo zásielky, mala by sa zobraziť aj jej hmotnosť (aspoň v aplikácii pošty to tak funguje).
Prázdny balík by mohol vzniknúť iba v prípade, že ho niekto otvoril a ukradol jeho obsah alebo sa počas prepravy poškodil natoľko, že sa otvoril a obsah z neho vypadol.

Zatiaľ, pravdepodobne nezostáva nič iné len počkať kým sa balík vráti. Ak sa vráti prázdny, po jeho prevzatí máte 2 dni na nahlásenie problému.

slavomira236
18. jún 2026
@anonym_3bfe8a

@laadamko ale asi aj pri nahlasovani problemu vo V ziada vinted nejake dokazy, nie?

@anonym_3bfe8a ziada ale vetsinou da zapravdu kupujúcemu .Myslim ze koli tej ochrane. Teraz som predala tricka a pani tvrdila ze som ich poslala mokre a ze smrdia vraj mnebolu ususene.a ze su plesnive... A vinted dal zapravdu jej . Tricka boli ok ziadny smrad vlhke mokre neboli. Rano som balila hned posielaka..po nafahovani 2 tyzdnovom som musela vziat spat. Tricka prisli upne ok

kikusenka1
18. jún 2026
@slavomira236

@anonym_3bfe8a ziada ale vetsinou da zapravdu kupujúcemu .Myslim ze koli tej ochrane. Teraz som predala tricka a pani tvrdila ze som ich poslala mokre a ze smrdia vraj mnebolu ususene.a ze su plesnive... A vinted dal zapravdu jej . Tricka boli ok ziadny smrad vlhke mokre neboli. Rano som balila hned posielaka..po nafahovani 2 tyzdnovom som musela vziat spat. Tricka prisli upne ok

@slavomira236 mne tiež neprídu veľakrát čerstvo vyprate veci a tak ci tak to davam prať....
@autor dakujem za onfo, ze uz aj takéto biznisy sa dejú. Cim dalej tým viac som presvedčená o tom, ze vi... je raj pre podvodníkov a klamarov

laadamko
autor
18. jún 2026

Dakujem za odpovede. Balik som poslala od nas cez balikovo a ona si ho vraj bola prevziqt na poste?? No a tam jej pani na prepazke ukazala ze je prazdny. Nemohol sa len tak roztrhnut, pretoze obsah bol zabaleny vo folii a to cele v baliacom papieri, cez cely balik bola lepiaca paska, cez stred aj konce polepene ze by sa len tak neroztrhol. Od vcera sa mi vlastne uz ani neozvala a teda stalo sa mi to prvy krat a popravde mam z toho uz riadne nervy. Vdaka za rady, som zvedava ako to doriesime.