icon

Môže balík z Packety vyzdvihnúť niekto za mňa?

Dnes o 05:11

Ahoj. Balík mi už čaká na výdajnom mieste, ale ja sa tam kvôli práci do zatvorenia vôbec nestíham dostať. Mohla by mi ho cestou vyzdvihnúť sestra. Stačí, keď jej pošlem kód, alebo pri vydaní kontrolujú aj meno či doklad?

anonym_ad9c75
Dnes o 05:16

Ak v balíku nemáš tovar pre 18+ doklady nekontrolujú.

jimmyy128
Dnes o 05:31

anonym_ad9c75 ma pravdu, rozhoduje heslo, nie meno. Je to 6-miestne heslo, ktore ti pride SMSkou aj mailom a mas ho aj v appke Packeta, takze sestre staci poslat screenshot alebo jej to cislo napisat. Ak appku pouzivas, je tam navyse funkcia zdielania zasielky, tam to posles priamo jej a nemusis nic prepisovat.

Mozno to ale ani nemusis riesit cez sestru. Na vydajnom mieste zasielka caka 7 kalendarnych dni a tuto dobu sa da dvakrat predlzit o dalsich 7, dokopy az 21 dni. Predlzuje sa to v appke alebo cez zakaznicky servis, takze ak mas cez tyzden smeny, pokojne si to natiahnes na vikend.

Pozor len na dve veci. Ak je to na dobierku, sestra to musi na mieste zaplatit, takze jej treba dat aj sumu. A ak by ti to nahodou islo do Z-BOXu a nie na kamenne vydajne miesto, tam to funguje inak - lehota su 2 dni s moznostou predlzenia o jeden a box sa otvara cez appku, takze tam sa to riesi tym zdielanim, nie heslom.

biba_18
Dnes o 05:51

ak je to na dobierku, sestra nemusí platiť nič, vieš to zaplatiť ty dopredu - v apke packety je možnosť zaplatiť zásielku…
a na výdajnom mieste sa to zdieľa rovnako ako cez box - buď sestre pošleš kód, alebo dáš zdieľanie zásielky cez apku…

anonym_504aea
Dnes o 05:59

@anonym_autor veď normálne vieš v aplikácii zdieľať zásielku

zuzanaete
Dnes o 06:29

Bezne mi syn chodi brat zasielku na vydajne miesto. Nadiktuje kod a vybavene.

anonym_afff7c
Dnes o 11:50

Ak mas kod, tak neni problem