Mám požiadať kuriéra Woltu o donášku až pred byt?
Ahojte. Mne len tak napadlo. Občas keď nestíham, si objednam niečo cez Wolt. Bývame v bytovke na 3 poschodí, vždy chodím po to hore, ani som sa vlastne nezamýšľala nad tým, nechať tých “kuriérov” mi to nosiť hore. Ale minule som stretla susedu pred dverami bytu, že čaká na Wolt. Ja som mesiac pred pôrodom, popravde by mi teraz celkom bodlo, keby mi to donesú priamo pred byt, len je mi to blbe ich preháňať na 3 poschodie. Aký máte na to názor ?
@1sally12 ale ty kuriéri to robia naschvál on ti zavolá dokonca skôr a povie ti že o dve minúty bude dole a všetci si to prídu zobrať.. lebo to znie tak že oni chcú aby prišli dole tak si ušetria prácu ..čo ako chápem že je fain ale pre niekoho ako tehotnú matku pred pôrodom to môže byť výkon...
@oskvarka samozrejme, že zavolá skôr. Ide o čas pre neho. Vieš, koľko ľudí sa motá a on čaká a čaká?
Roky rokúce mi cudzí ľudia/ kuriéri z Tesco, edelia, Košík... nosia potraviny k bytovým dverám a tu som, žijem, ani ma nevykradli... prepáč, autorka, netýka sa to Woltu, ale tých strachov z cudzích ľudí vo vchode...

U nás 1 pizzeria od kovidu nosí len pred bytovku, ostatné pizzerie a reštiky nosia jedlo až do bytu.
A tieto blbosti, že môžu vykradnut byt, veď to by do bytovky nemohli ani plynari, elektrikari, postarky, ulratovačky , navštevy. Ved hocikto z nich môže vykradnut pivnice...My máme vchod na klúč, čip a PIN kod, PIN kod nechcel dat domovnik nikomu, aby sem leb tak nechodili cudzi. Jeho deti ho rozdali všetkym kamošom.