icon

Neotvorila sa mi z-box schránka

11. sep 2025

Ahojte, dneska nám došla zásielka, keď sme zadali kod schránka sa neotvorila, tak sme skúsili zavolať na zákaznícku linku kde nám povedali že do týždňa tu zásielku premiestnia na najbližšie výdajne miesto.. ale ja sa dosť bojím o to, že keďže je ta zásielka ako "doručená" tak do toho boxu daju niekomu inemu zásielku do toho týždňa.. kdo si možno vezme aj našu, platili sme veľa peňazí..
je možné že sa niečo takéto dokáže stať? máte s niečím takýmto už skúsenosti?

dixitka
11. sep 2025

@anonym_autor skúšali ste to otvoriť aj cez apku? Mne sa stalo, že cez kód to nešlo, písalo, že chyba z-boxu, ale o pár hodín neskôr nám napadlo skúsiť cez apku a normálne to otvorilo.

autor
11. sep 2025
@dixitka

@anonym_autor skúšali ste to otvoriť aj cez apku? Mne sa stalo, že cez kód to nešlo, písalo, že chyba z-boxu, ale o pár hodín neskôr nám napadlo skúsiť cez apku a normálne to otvorilo.

@dixitka cez aplikáciu nešlo, keďže ta zásielka už bola označená ako doručená, skúšali sme kód znova ale už ho vypisovalo ako nesprávny, pani na zákazníckej linke povedala že máme skúsit otvoriť tu schránku ručne, potom že mame počkať do týždňa kým to presmerujú, ale no, stále sa obávam o to že tu schránku dajú niekomu inemu keďže je už ta schránka ako "doručená" a tým padom sa dostane niekto iný k našej zásielke :/

anonym_3a5dd8
11. sep 2025
@anonym_autor

@dixitka cez aplikáciu nešlo, keďže ta zásielka už bola označená ako doručená, skúšali sme kód znova ale už ho vypisovalo ako nesprávny, pani na zákazníckej linke povedala že máme skúsit otvoriť tu schránku ručne, potom že mame počkať do týždňa kým to presmerujú, ale no, stále sa obávam o to že tu schránku dajú niekomu inemu keďže je už ta schránka ako "doručená" a tým padom sa dostane niekto iný k našej zásielke :/

@anonym_autor mám skúsenosť len s Balíkoboxom, keď sa zasekla schránka a nešlo otvoriť. Operátorka nám už v ten deň nevedela poslať kuriéra, bolo nejak pol šiestej podvečer, ale že sa mi kuriér ozve na druhý deň. Tak sa aj stalo, volal, či mi ju má doniesť domov alebo len presunie do druhej schránky. V tomto mi príde Packeta teda veľmi neschopná, keď chcú týždeň čakať, malo by to riešiť hneď 🫤 jedine, že schránku zablokovala, ale kde máš istotu? Nepytala si sa, či sa nemôže k nej dostať niekto druhý, keď je doručená? Mne by to nedalo a volala by som. Kľudne aj zajtra ti ju mohli otvoriť.

anonym_b1f812
11. sep 2025

@anonym_autor kde sa to stalo ? Ja mam podobnú skúsenosť s nimi len že mne dá box otvoril a raz bil prázdny a druhy raz iný balík miesto môjho. Riešila som to cez infolinku

dixitka
11. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ou, to je ten horší prípad… tak len dúfať, že ak sa k balíku dostane niekto iný, tak sa ozve. Packeta je inak snáď najhoršia pri riešení akýchkoľvek problémov. No snáď sa k tomu balíku napokon dostaneš 😏

billy_jean
11. sep 2025

Zasielku vam daju na ine miesto, mne sa to stalo minule. Trva to dlhsie, ale je to bezny postup.

sszuzu8
11. sep 2025

Chodia aj falošné balíky. Príde sms aj appka balík vykazuje ale v realite tam žiaden nie je. Stalo sa mi to 3x napísala som im aj na podporu ale majú ťažko u prdele nikto sa neozval

lija22
11. sep 2025

mne sa tostalo pred par dnami. nie a nie potvrdit kod. tak som si otvorila aplikaciu a dala "otvorit" a apka mi napisala ze som pri nespravnych boxoch,zvolila som moznost navigovat a bolo to tako patsto metrov dalej v alzaboxe. Samozrejme kod ajadresa mala platit na prve miesto. mna uz toto zneistuje a coraz castejsie citam o kixoch v tychto boxoch a fakt nemam chut to raz riesit ani sa stazovat

autor
12. sep 2025

Aktualizácia: volali sme na packetu, ta schránka je ževraj zablokovaná takže sa k nej nedostane nikto ale technik..
ale teraz to je ževraj 10 dní čakania, kde nám za 10 dni napíšu či zásielka v tej schránke bola.. alebo nebola.
ak nebola tak sa to musí riešiť s odosielateľom, čakať ci odosielateľovi dôjde zásielka naspäť a ak nie tak máme čakať na to kým nám to packeta reklamuje keďže sa zásielka stratila, a tým pádom to môže byť aj mesační proces..
no odporúčam, ak objednávate od packety tak to radšej dávať do vydajneho miesta, a nie do z-boxu

anonym_e99bea
12. sep 2025

Používal som výdajné miesto, potom packeta vedľa postavila box a zrušila výdajné miesto. Takže riziko je s týmto a keď takto pomaly riešia veci.

lija22
12. sep 2025
@anonym_autor

Aktualizácia: volali sme na packetu, ta schránka je ževraj zablokovaná takže sa k nej nedostane nikto ale technik..
ale teraz to je ževraj 10 dní čakania, kde nám za 10 dni napíšu či zásielka v tej schránke bola.. alebo nebola.
ak nebola tak sa to musí riešiť s odosielateľom, čakať ci odosielateľovi dôjde zásielka naspäť a ak nie tak máme čakať na to kým nám to packeta reklamuje keďže sa zásielka stratila, a tým pádom to môže byť aj mesační proces..
no odporúčam, ak objednávate od packety tak to radšej dávať do vydajneho miesta, a nie do z-boxu

@anonym_autor vydajne miesta su este vobec? v ziline napr vobec, ani zberne. Drzim palce nech to mas v rukach

3009
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja mám v poslednom čase veľmi zlé skúsenosti s Boxami s Packetou - ukazovalo mi že Z-box kde som si zadala je málo obsadený a aj napriek tomu mi to dali úplne na iné miesto. Packetu už nikdy viac!!!

autor
12. sep 2025
@lija22

@anonym_autor vydajne miesta su este vobec? v ziline napr vobec, ani zberne. Drzim palce nech to mas v rukach

@lija22 ano su, ale asi ide skôr o mesto, u nás je ich veľa

lija22
12. sep 2025
@anonym_autor

@lija22 ano su, ale asi ide skôr o mesto, u nás je ich veľa

@anonym_autor musim si to veru vyhladat, tieboxy su veru risk

anonym_8152fc
12. sep 2025

@anonym_autor Aj synovi sa to stalo. Napísali sme reklamáciu do Packety, že sa mu neotvoril box. Asi do troch dní mu volal kuriér, že v ktorom výdajnom mieste mu má nechať balík. Potom mu prišla sms, z kódom a miestom vyzdvihnutia.

ekira1
17. sep 2025
@lija22

@lija22 akože nie? Malé butiky, obchodíky bežne. I na dedinách v okolí Žiliny. Len väčšinou majú otvorené do 16-17 hod. Neviem odkiaľ si, ale zberné je napríklad zlaté zrnko v mirage.

olivierko229
17. sep 2025

@anonym_autor aj nam sa stalo, box sa nedal otvorit, cakalo sa na technika, potom ho otvorili, ale nebolo akoze miesto na nove ulozenie, vratili na depo..dva tyzdene trvalo, kym sme sa dostali k baliku. Otras.

susminka
17. sep 2025

Ahoj, ja mam tiež negatívnu skusenost.. neotvoril sa mi box, tiež som volala na podporu, silná neochota a o 2 dní mi volala nejaká pani, že nasla môj balík vo svojom boxe.. asi ho dali do nesprávneho, alebo mne poslali nesprávny kód.. už sa mi nikto viac z podpory neozval, ani ja som im nevolala, že svoju zásielku mam. Bolo to takmer pol roka dozadu. Packetu som si odinštalovala, tovar nosím len na vydané miesta a vediem spokojný zivot bez stresu 🙂..

susminka
17. sep 2025
@lija22

@lija22 sluzobne posielame cez packetu, vydajnych miest je v Žiline dosť, hlavne v centre. Ja chodím do Žirafy- obuv, alebo svet obliecok na Národnej.