icon

Neotvorilo mi schránku v Z-Boxe

8. okt 2025

Dobrý večer,
Dnes mi po zadaní kódu na z-boxe neotvorilo schránku a aj napriek tomu mi v appke vypísalo, že zásielka bola vyzdvihnutá. Zákaznícka linka sa dá kontaktovať len do 18:00, čiže som sa už nikam nedovolala. Napísala som cez appku správu a budem čakať. Stalo sa to už niekomu? Ako sa to reálne vyriešilo a ako dlho trvalo kým ste sa dostali k svojej zásielke?

Ďakujem za odpovede.

ariannazara
8. okt 2025

Stalo, balik som nikdy nevidela vkuse ma natahovali ze pošlú technika..potom uz ze mam spísať reklamáciu dookola a uz prešlo pol roka a balik nemam vzdala som to.
Ale bola to paketa

billy_jean
8. okt 2025

Stalo sa mi to už. Zavolaj na linku zajtra, a požiadaj o presmerovanie zásielky na výdajné miesto. Bude to trvať pár dní, priprav sa na to, ale bude to ok.

veronika33
8. okt 2025

presne toto sa mi stalo, vraj som zásielku prevzala a schránku neotvorilo, kontaktovala som ihneď packetu, aj odosielateľa zásielky, packeta to naťahovala, cez 2 týždne, a nič, potom som vyjednávala s tým, ktorý mi tovar poslal, nech mi pošle tovar znova a nech si túto zásielku dorieši on, nakoniec po ďalšom týždni, či dvoch a vzájomnom vyjednávaní mi tovar poslal znova cez poštu a riešil packetu sám, nakoniec neviem, či sa tá zásielka našla a či im bola vrátená

stanka_k
9. okt 2025

@anonym_autor zavolaj si na depo, automatu ja akurát nadávam, väčšinou posielam milión mailov a nakoniec mi vždy niekto odpíše. Ale na depe sú aj real ľudia. Príp v miestnej skupine vyzisti, či nemá niekto kontakt na kuriéra, sú to chalani z okolia.... K nám napr chodia cca 14-15 tak by som si ho počkala, balík ti dá... Inak ho bere späť na depo

lauruska_sumienka
9. okt 2025

treba volat na zakaznicku linku a nahlasit, ze neotvorilo schranku, poslu technika aby sa na to pozrel, cakaj vsak ze to bude trvat.maju ich malo a ten tyzden dva im trva pokym to preveria a ked maju toho vela tak to pojde az dalsim koleckom.
viem o pripade ked sa schranka neotvorila a clovek cakal mesiac za zasielkou ale napokon sa jej dockal.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
9. okt 2025
@billy_jean

Stalo sa mi to už. Zavolaj na linku zajtra, a požiadaj o presmerovanie zásielky na výdajné miesto. Bude to trvať pár dní, priprav sa na to, ale bude to ok.

@billy_jean tiež vám povedali že pošlu technika a maju na to 7-10 dní? A že až keď technik vyberie zasielku zo schránky tak potom bude balik presmerovany na vydajne miesto?

billy_jean
9. okt 2025
@anonym_autor

@billy_jean tiež vám povedali že pošlu technika a maju na to 7-10 dní? A že až keď technik vyberie zasielku zo schránky tak potom bude balik presmerovany na vydajne miesto?

@anonym_autor áno, mne sa to stalo vo štvrtok a ku balíku som sa dostala nasledujúci týždeň v utorok.

simca06022011
9. okt 2025

len toto nevyriesi technik ale obycajny kurier, co pride a tu schranku otvori :D ak ide o zasielku z eshopu, tak kontaktujte aj ich vzdy ked je problem vaznejsi s dorucenim.

autor
9. okt 2025
@billy_jean

@anonym_autor áno, mne sa to stalo vo štvrtok a ku balíku som sa dostala nasledujúci týždeň v utorok.

@billy_jean super tak to vám netrvalo dlho💪🏻 snáď sa pošťastí aj mne

autor
9. okt 2025
@simca06022011

len toto nevyriesi technik ale obycajny kurier, co pride a tu schranku otvori :D ak ide o zasielku z eshopu, tak kontaktujte aj ich vzdy ked je problem vaznejsi s dorucenim.

@simca06022011 vraj kuriér neotvori zaseknutú schránku a ani ostatným ľudom by tu schránku nemalo otvoriť. Že len technik to vie otvoriť a vybrať balik a presmerovať na iné výdajné miesto.