icon

Problémy s doručovaním cez Vinted a Packetu

lejlaba
12. jan 2026

Ahojte,

Posielam prvý krát cez Packetu Vinted, prišiel mi email iba o nákupe a o kóde avšak nie adresny štítok, stalo sa vám to už? Je možné že to príde zajtra? Musím nákup zrušiť a potom opäť nahrať tovar aby si ho kúpila kupujúca?

Prosím ako ste otvorili skrinku na Z- boxe. Brela vďaka za každú radu.

Strana
z2
leskovael
13. jan 2026

Tak ako si zvladla posielanie cez poštu, zvládneš aj posielamie cez packetu. Prišiel ti e-mail kde máš všetko dopodrobna napísané. Otvorenie packeta boxu máš zase krok po kroku napísané na boxe. Nič viac netreba, len čítať a urobiť čo sa dočitaš

natalka13
13. jan 2026
@anonym_5ef0eb

preco by nemohla ist do boxu? Vacsina jej premudreto radite ze nevie citat s porozumenim a pritom radite ze nesmie do boxu a musi napisat cislo na balik. To nikde v instrukciach nepise.
Balik sa doruci aj ked odovzda cez box a nikde cislo nenapise. Ved box si otvori tym cislom a kurier vie ake cislo (odosielatel/prijimatel) je v tom danom okienku

@anonym_5ef0eb kto pise ze nesmie do boxu?
Inak fakt ja nepochopim ako niekto nevie citat par viet ako podat balik.

natalka13
13. jan 2026
@anonym_5ef0eb

@anonym_b2c171 naozaj, nikde to nepise v maily ked dostanes adresny stitok. Ale ty premotivovana sa mozes riadit inymi pokynmi a poucovat

@anonym_5ef0eb v maili ma jasne napisane sleduj pokyny uvedene na Vin--d

leidin
15. mar 2026

Nahodou je to cele totalne pomatene a teraz to tiez riesim. Na vinted mas nalepit to cislo ale nie prelepit paskou, lebo sa to neprecita a na packete to mas prelepit paskou aby sa to neodplepilo…navyse na vinted mate strednu velkost dopredu danu a nakoniec to ma byt max 8cm vyska…a zas na packete pisu ze velkost si vyberies, no neviem ako ked s apkou to nic nema a nemozes tam nic zadat ked nevies adresu. A co ty vies co je za rozmer s,m, l, ked uz raz ta to ojebe ze stredna je stredna a zrazu nejaka piti. Navyse ti vinted pise ze si mozes vybrat odberne miesto s personalom co je vraj uz minulost a vobec ziadne ani jedine take nie je a je to uz iba z box. Ani na nete som nenasla absolutne nic o nijakom personale nikde, len na fb v skupine ze to je zrusene.

simca06022011
16. mar 2026
@leidin

Nahodou je to cele totalne pomatene a teraz to tiez riesim. Na vinted mas nalepit to cislo ale nie prelepit paskou, lebo sa to neprecita a na packete to mas prelepit paskou aby sa to neodplepilo…navyse na vinted mate strednu velkost dopredu danu a nakoniec to ma byt max 8cm vyska…a zas na packete pisu ze velkost si vyberies, no neviem ako ked s apkou to nic nema a nemozes tam nic zadat ked nevies adresu. A co ty vies co je za rozmer s,m, l, ked uz raz ta to ojebe ze stredna je stredna a zrazu nejaka piti. Navyse ti vinted pise ze si mozes vybrat odberne miesto s personalom co je vraj uz minulost a vobec ziadne ani jedine take nie je a je to uz iba z box. Ani na nete som nenasla absolutne nic o nijakom personale nikde, len na fb v skupine ze to je zrusene.

@leidin co prosim ta riesis? :DDD jasne ze s apkou packety posielanie vintedu nic nema, lebo to neplatis ty ale vinted, teda on generuje kod... prides k boxu.. vidis ake su tam boxy.. 3 velkosti ... podla too das s/m/l pri odosielani.. natukas kod, velkost a vlozis to dnu... ak si zadas s anezmestis sa, zrusis to a vyberies M...
velkos je podstatna pre hodnotu postovneho v inzeratoch, pri zasielni je to viac menej fuk. Na co ti treba personal? A ano.. samozrejme su podacie miesta, kde to od teba vezme aj "clovek"...

maialeo
12. apr 2026
@anonym_5ef0eb

preco by nemohla ist do boxu? Vacsina jej premudreto radite ze nevie citat s porozumenim a pritom radite ze nesmie do boxu a musi napisat cislo na balik. To nikde v instrukciach nepise.
Balik sa doruci aj ked odovzda cez box a nikde cislo nenapise. Ved box si otvori tym cislom a kurier vie ake cislo (odosielatel/prijimatel) je v tom danom okienku

@anonym_5ef0eb do boxu neodovzdas balik s cislom lebo do Polska maju cisla aj pismenka... a napr. v appke Packeta sa ti takyto balik ani nezobrazi a box ma len cisla... cize ho do boxu nemas ako vlozit. Do CR ti pride klasicky adresny stitok a ten nalepis a vies dat do boxu. Paradoxne Polsko to ma takto blbo, ze len na pobocne a sledujes len cez Vinted... v appke to nemas. Aspon teda mne to do Polska Packeta v appke neukazuje.

maialeo
12. apr 2026
@simca06022011

@leidin co prosim ta riesis? :DDD jasne ze s apkou packety posielanie vintedu nic nema, lebo to neplatis ty ale vinted, teda on generuje kod... prides k boxu.. vidis ake su tam boxy.. 3 velkosti ... podla too das s/m/l pri odosielani.. natukas kod, velkost a vlozis to dnu... ak si zadas s anezmestis sa, zrusis to a vyberies M...
velkos je podstatna pre hodnotu postovneho v inzeratoch, pri zasielni je to viac menej fuk. Na co ti treba personal? A ano.. samozrejme su podacie miesta, kde to od teba vezme aj "clovek"...

@simca06022011 do Polska nenatukas v boxe kod lebo su tam len cisla a polska Packeta obsahuje aj pismena. A v appke ten balik nemas. Cize len cez pobocku.

maialeo
12. apr 2026
@leidin

@leidin u nas v Ke su este odberne miesta Packety ale velmi to v januari preriedili. Takze presne ako pises som to mala aj ja. Kym mi babenka mevysvetlila, ze Polska Packeta je uplne na chu.a a cez box ju neposles lebo mas len ten kod aj s pismenami a to proste nenatukas.
Velkost boxu vies ovplynit sama tak, ze ked zadas cez Vinted velkost balicka... ja zvycajne zmenim na mensi aby druha strana neplatila zbytocne velke postovne (je to par chechtakov ale rocne sa to nazbiera), tak box ti otvori napr. maly box ale tebe to nevojde tak je tam moznost ze otvorit vacsi box. Teda maly zatvoris a otvori sa ti automaticky vacsi. Este sa mi nestalo aby niekto kontroloval tieto male a stredne balicky. Velke sa kontroluju na pase v triedicke.

simca06022011
12. apr 2026
@maialeo

@simca06022011 do Polska nenatukas v boxe kod lebo su tam len cisla a polska Packeta obsahuje aj pismena. A v appke ten balik nemas. Cize len cez pobocku.

@maialeo pisem o zahranicnych zasielkach niekde😊

mimicka2013
12. apr 2026
@maialeo

@anonym_5ef0eb do boxu neodovzdas balik s cislom lebo do Polska maju cisla aj pismenka... a napr. v appke Packeta sa ti takyto balik ani nezobrazi a box ma len cisla... cize ho do boxu nemas ako vlozit. Do CR ti pride klasicky adresny stitok a ten nalepis a vies dat do boxu. Paradoxne Polsko to ma takto blbo, ze len na pobocne a sledujes len cez Vinted... v appke to nemas. Aspon teda mne to do Polska Packeta v appke neukazuje.

@maialeo aj v boxe vies natukat pismenka

maialeo
Včera o 06:12
@mimicka2013

@maialeo aj v boxe vies natukat pismenka

@mimicka2013 a ako ked su tam len cisla?

mimicka2013
Včera o 07:35
@maialeo

@mimicka2013 a ako ked su tam len cisla?

@maialeo nie su, je tam klavesnica aj s pismenkami

maialeo
Včera o 07:46
@mimicka2013

@maialeo nie su, je tam klavesnica aj s pismenkami

@mimicka2013 no neviem... v Ke su vsetky len s cislami (Packeta) a preto sa to da podat len na pobocke.

Strana
z2