Problémy s doručovaním cez Vinted a Packetu
Ahojte,
Posielam prvý krát cez Packetu Vinted, prišiel mi email iba o nákupe a o kóde avšak nie adresny štítok, stalo sa vám to už? Je možné že to príde zajtra? Musím nákup zrušiť a potom opäť nahrať tovar aby si ho kúpila kupujúca?
Prosím ako ste otvorili skrinku na Z- boxe. Brela vďaka za každú radu.
@lejlaba v kazdom maili mas presny postup ako balik poslat. Skus si pozorne precitat ten mail, kde ti poslali kod.
nedávaj to do boxu - odnes na kamennú predajňu - ak ti môžem poradiť ...
@lejlaba treba v chate kliknúť na vytvoriť lístok/kód, potom ten kód napísať na krabicu a zadať do zboxu
@janka_266 mam kod ano cisielka ...prepáčte že to píšem takto jednoducho som v strede🙂 stačí ak tie čísla najlepším a oni mi v kamennej predajni vytlačia ten štítok, niečo také je napísané v e-maile.
Preboha! Ty si svojpravna a máš OP? Veď je to 5 viet a sú úplne jasne a zrozumiteľné. Sprav, čo ti prišlo v pokynoch. Toto zvládne ja 5 ročné decko, na to nemusíš byť génius. To nemyslíš vážne, že nevieš čítať s porozumením jednoduché inštrukcie.
@janka_266 mam kod ano cisielka ...prepáčte že to píšem takto jednoducho som v strede🙂 stačí ak tie čísla najlepším a oni mi v kamennej predajni vytlačia ten štítok, niečo také je napísané v e-maile.
@lejlaba napis na balik tie cisla a daj do boxu alebo na vydajne miesto. Box otvoris natukanim tych cisiel plus si vyberies velkost schranky podla pokynov na displayi
Véd ti poslali kód, na základe kt pošleš balík.
Zabal, vezmi..chod niekde na pobocku, do boxu nie, nadiktuj ujovi ten kód kt mas a on vytlaci štítok a nalepí.
To je vsetko.
preco by nemohla ist do boxu? Vacsina jej premudreto radite ze nevie citat s porozumenim a pritom radite ze nesmie do boxu a musi napisat cislo na balik. To nikde v instrukciach nepise.
Balik sa doruci aj ked odovzda cez box a nikde cislo nenapise. Ved box si otvori tym cislom a kurier vie ake cislo (odosielatel/prijimatel) je v tom danom okienku
preco by nemohla ist do boxu? Vacsina jej premudreto radite ze nevie citat s porozumenim a pritom radite ze nesmie do boxu a musi napisat cislo na balik. To nikde v instrukciach nepise.
Balik sa doruci aj ked odovzda cez box a nikde cislo nenapise. Ved box si otvori tym cislom a kurier vie ake cislo (odosielatel/prijimatel) je v tom danom okienku
@anonym_5ef0eb ďakujem všetci ste zlatí, pôjdem na pobočku
@anonym_5ef0eb môže, jasne, väčšina jej poradila, ze radsej fyz odovzdať na pobocku nech vidí ako jej osn vytlaci a nalepí štítok.. kym opustí pobocku, obdrží mail o prijatí balíka.
2x som poslala ze som odovzdala balík do boxu.. obom ženám prišlo uplne nueco iné.. musela som riesut, reklamovať, volať..
Kuriér moj štítok nalepí na iný balík..
nikdy sa mi nestalo aby mi balik poplietli/stratili a prislo nieco ine... cislo/kod riadne napisem cez cely balik nezmyvatelnou fixou alebo nalepim na papieri a neexistuje aby to poplietol niekto.. .:DD by som sa najazdila na odberne miesta, kedze vela ich neostalo uz u nas. DO odberneho chodievame, kvoli zahranicnym, to sa neda podat do boxu, ale NIKDY na odbernom mi nediktoval nik meno ani nic, dokonca mam iste pochybnosti o tom, ci to vedia, a hlavne.. ved ani JA to neviem.. viem csto len nick cloveka co si objednava. Jedine pre bezpecnost co robim, ak mam balenie take.. ze neviem ako to zvladne, ze aj dnu davam napisany ten kod...
nikdy sa mi nestalo aby mi balik poplietli/stratili a prislo nieco ine... cislo/kod riadne napisem cez cely balik nezmyvatelnou fixou alebo nalepim na papieri a neexistuje aby to poplietol niekto.. .:DD by som sa najazdila na odberne miesta, kedze vela ich neostalo uz u nas. DO odberneho chodievame, kvoli zahranicnym, to sa neda podat do boxu, ale NIKDY na odbernom mi nediktoval nik meno ani nic, dokonca mam iste pochybnosti o tom, ci to vedia, a hlavne.. ved ani JA to neviem.. viem csto len nick cloveka co si objednava. Jedine pre bezpecnost co robim, ak mam balenie take.. ze neviem ako to zvladne, ze aj dnu davam napisany ten kod...
@simca06022011 dobrý deň takže to len dáte do boxu s napisanym číslom, nič viac ... Nakoniec to musím urobiť takto nakoľko naša pobočka je zatvorená do 18.
Ako si prosím otvoríte box?
@simca06022011 dobrý deň takže to len dáte do boxu s napisanym číslom, nič viac ... Nakoniec to musím urobiť takto nakoľko naša pobočka je zatvorená do 18.
@lejlaba počúvaj, čo keby si si prečítala návod na ich stránke? Fakt to nie je ťažké na pochopenie... https://www.vinted.sk/help/1092?access_channel=...
@simca06022011 vidíš, ja som 2x využila box, a dva x obe obdržali uplne niečo iné.
Nemáš skúsenosť, nevieš..
A mne pan, ked vytlaci štítok, precita meno..alebo mesto..a ja vidím kde posielam a niekedy v nicku je meno..
Nepíšem ze sa to da skontrolovať, píšem skúsenosť..
Ty si zatiaľ stratu, rekl neriešila, ja ano..
@simca06022011 vidíš, ja som 2x využila box, a dva x obe obdržali uplne niečo iné.
Nemáš skúsenosť, nevieš..
A mne pan, ked vytlaci štítok, precita meno..alebo mesto..a ja vidím kde posielam a niekedy v nicku je meno..
Nepíšem ze sa to da skontrolovať, píšem skúsenosť..
Ty si zatiaľ stratu, rekl neriešila, ja ano..
@mk22 tak cez v mam uz vyse 100 predajov a teda velka cast ak nie vacsina ide cez packetu, ale tda ano... citala som o tychto veciach a teda povazujem to za problem kuriera.. urcit eby bolo lepsie keby nechali aspon tu povinnost adresy na balikoch...
ALE zase fakt je ten, ze na depach kurierskych spolocnosti je divocina, kopa brigadnikov, baliky sa valaju kade tade casto a stracaju... cize neviem ci aj tam by bola kontorla 100%
nejde o to, ze sa nemoze stat, ale strasit ze sa t ostrati a ma utekat na depo mi pride zbytocne.. stat sa moze. A inak stat sa moze aj na depe (ako som pisala) a aj u inych kurierov.
@lejlaba prides k boxu, natukas cislo, tuknes velkost obalky = s,m,l = mas napisane na displeji ktore cislo je co.. a otvori sa ti schranka. DAs tam balicek, zavries, skontrolujes displej.. vybavene... inak ako sa pise.. vsade mas k tomu navody... skus pozriet sem tam 🙂))
@mk22 tak cez v mam uz vyse 100 predajov a teda velka cast ak nie vacsina ide cez packetu, ale tda ano... citala som o tychto veciach a teda povazujem to za problem kuriera.. urcit eby bolo lepsie keby nechali aspon tu povinnost adresy na balikoch...
ALE zase fakt je ten, ze na depach kurierskych spolocnosti je divocina, kopa brigadnikov, baliky sa valaju kade tade casto a stracaju... cize neviem ci aj tam by bola kontorla 100%
nejde o to, ze sa nemoze stat, ale strasit ze sa t ostrati a ma utekat na depo mi pride zbytocne.. stat sa moze. A inak stat sa moze aj na depe (ako som pisala) a aj u inych kurierov.
@simca06022011 nikto ju nestrasi
Ja mam na vin cez 700 aj viac predajov
Mam 800 hodnotení.
Píšem skúsenosť..
@simca06022011 nikto ju nestrasi
Ja mam na vin cez 700 aj viac predajov
Mam 800 hodnotení.
Píšem skúsenosť..
@mk22 tak pises ze dve si posielala :DDD maj aj 5000
@anonym_5ef0eb pretože nie jeden balík z boxu sa stratil. preto. píšeme zo skúseností. nie preto že sa nedá dať do boxu - ale z podacieho miesta je to bezpečnejšie!
@lejlaba natukanim toho kódu ktorý mas otvoris box.
@mk22 tak pises ze dve si posielala :DDD maj aj 5000
@simca06022011 ty si slepa, ci na com frcis, prrcitaj si co píšem.
2x som využila box a 2x riešila nesprávnu zásielku.
@simca06022011 ty si slepa, ci na com frcis, prrcitaj si co píšem.
2x som využila box a 2x riešila nesprávnu zásielku.
@mk22 myslim, ze ja som to velmi dobre pochopila = 2x si to pouzila (tak co mi tu pises, ze mas stovky?? mas presne dve skusenosti s boxom) = neposielala si teda cez to stovky objednavok a tu ma chytas za slovicka. Ja na rozdiel od teba vsetky packety a to su vyssie cisla teda som poslala cez box a nestratilo sa nikdy nic. Vieme vsetci, ze sa stracaju zaiselky, dokonca aj vykradaju boxy... ale pravidlo to nie je a rovnako sa to stane aj inde. Treba si to riadne oznacit a proste neriesit.
A mimochodom, pisala som autorke, teba som vo svojom prispevku jej ani neoznacovala, mna vobec nezaujimalo kolko coho kam si ty poslala a stratilo sa. Ale niekto sa musi zadrapovat do ludi, ked napisu, ze maju dobre skusenosti s tym :D
Ja tiez posielam zasadne cez boxy a mne sa este nikdy nic ani nepoplietlo, ani nestratilo.
@lejlaba ty musis byt strasne vystresovana, viac krat ti tu napisali, ze box otvoris cislom, ktore ti prislo do mailu, a pytas sa to stale dokola. Ved sa upokoj, pomaly citaj a nestresuj kvoli takejto kravine.
Preboha! Ty si svojpravna a máš OP? Veď je to 5 viet a sú úplne jasne a zrozumiteľné. Sprav, čo ti prišlo v pokynoch. Toto zvládne ja 5 ročné decko, na to nemusíš byť génius. To nemyslíš vážne, že nevieš čítať s porozumením jednoduché inštrukcie.
@anonym_94cf86 urážať budem všetci a pomôcť málokto, prišla som sem pre pomoc a nie pre takéto komentáre, ktoré ubližujú ...nepíšte ich prosím nikomu, pretože nikomu neurobia skvelý deň ani nevyriešia problém. Ak nie ste ochotní pomôcť radšej nepíšte.
Som na FB v niekolkych skupinach o Vintede a denne je tam niekolko prispevkov kde sa ludia stazuju ze im/kupujucim prislo nieco ine ako si objednali alebo poslali. Packeta denne prepravi tisicky balikov, takze tieto zamenene su len nejake promile, ale zase ak je ta moznost a kamenna pobocka poruke, tak naco riskovat ze budem prave ja tou vynimkou potvrdzujucou pravidlo?
Kadzopadne, ak uz posielat cez box, pre istotu treba do baliku dat listok s udajmi prijimatela - idealne meno a adresu, alebo aspon prezyvku co ma na vintede + mailovy kontakt na seba. A kod vzdy radsej pisat na balik, stitok sa moze cestou odlepit.

@lejlaba treba v chate kliknúť na vytvoriť lístok/kód, potom ten kód napísať na krabicu a zadať do zboxu