Ako riešiť zápach u dcéry v puberte?
Baby nechápem, mali sme problém, že dcéra viac smrdela od potu, kupujeme rok pánsky old spice dezodorant, doteraz jej pomáhal... Teraz začala smrdieť dosť výrazne, smrdí po nej celá izba, nie je to len pot ale proste neviem to ani pomenovať, normálne zápach, cíti sa aj sama seba, hygienu dodržiava, tričká nosím bavlnene... Nechápem...mali ste niekto taký problém? Je to dosť, jed smrdí aj izba od nej.. bojíme sa, aby s tým nemala problém v škole. Má 14 a pol roka...
@anonym_autor dcéra mala to isté, časom prejde, ale dovtedy určite vymeniť deodorant, skúsiť niečo kvalitnejšie, alebo nech vyskúša napr. odporúčam Dove, keď nepomáha vyskúšať ďalšie! Sestra mala taktiež tento problém, jej napr. Old spice vôbec nesedel.
@titttike23 vám aký dezodorant pomohol?
@anonym_autor ja si dávam čistý tea tree z lekárne mne nevadí, keby ju dráždil rieďte s troškou kokosového oleja.
@anonym_cd6493 a nesmrdis cez deň od toho oleja? Mne on neskutočne smrdí... Ale vyskúšame určite...
Tiež sa prikláňam k tým hormónom.
Niekto je skrátka cítiť viac, či potom, či okolo pohlavia.
Išla by som s tým za lekárom isto.
Ako perličku len, my sme mali raz krátko spolubývajúceho, ktorý keď vyšiel zo sprchy smrdel nenormálne, aj celá sprcha smrdela hrozne. Dodnes tomu nerozumiem, čo to mal za organizmus.
Inak to, ze je v kupelni 20 min neznamena, ze sa aj umyje. Moja je tiez v sprche "hodinu" a potom zistim, ze sa umyla tak po brucho... ma 11, ale teda tiez vie uz dobre smrdkat (a mna z toho poraza)
@domka222 cukrovka u dieťaťa? Ty vieš o com píšeš? Veď tam by letela z vahou dolu, smäd a hlad obrovský, výrazný aceton z ust by bolo cítiť, to by presne matka vedela identifikovať, tam sú bolesti brucha, závrate a nejaký telesný zápach je na poslednom mieste
@anonym_019692 vieš niečo o cukrovke a puberte?
Nechodí na obedy do školskej jedálne??? Moje deti chodia smradľavé ako spotená polievka na grc mi je periem každý deň to čo mali v škole, celý dom z toho smrdí, je to vyslovene z jedla a napáchne tým extrémne oblečenie, či aj cez víkend je rovnaký smrad ???
Tiež sa prikláňam k tým hormónom.
Niekto je skrátka cítiť viac, či potom, či okolo pohlavia.
Išla by som s tým za lekárom isto.
Ako perličku len, my sme mali raz krátko spolubývajúceho, ktorý keď vyšiel zo sprchy smrdel nenormálne, aj celá sprcha smrdela hrozne. Dodnes tomu nerozumiem, čo to mal za organizmus.
@anonym_208998 bože chudák...
Inak to, ze je v kupelni 20 min neznamena, ze sa aj umyje. Moja je tiez v sprche "hodinu" a potom zistim, ze sa umyla tak po brucho... ma 11, ale teda tiez vie uz dobre smrdkat (a mna z toho poraza)
@anonym_0e7c21 tak tečie voda vkuse 🤣 sama sa cíti, tak s tam dlho sprchuje
@titttike23 vám aký dezodorant pomohol?
@anonym_autor dcére pomohol sprej Garnier, aj nivea deodorant
@anonym_019692 vieš niečo o cukrovke a puberte?
@domka222 s váhou dole nešla, smadna nie je, hladná už vôbec, na nič sa nesťažuje
@anonym_0e7c21 tak tečie voda vkuse 🤣 sama sa cíti, tak s tam dlho sprchuje
@anonym_autor aj u nas tecie voda 😆 dufm, ze to coskoro vyriesite. Drzim prsty
Nechodí na obedy do školskej jedálne??? Moje deti chodia smradľavé ako spotená polievka na grc mi je periem každý deň to čo mali v škole, celý dom z toho smrdí, je to vyslovene z jedla a napáchne tým extrémne oblečenie, či aj cez víkend je rovnaký smrad ???
@zuzubb007 nie, nechodí. Vravím cca pred rokom tiež takto začala smrdieť, tu ženy radili ten pánsky old spice, odvtedy pokoj a tento týždeň zas...
@anonym_autor aj u nas tecie voda 😆 dufm, ze to coskoro vyriesite. Drzim prsty
@anonym_0e7c21 ďakujem 💗
Baby takto hromadné odpíšem, ďakujem za rady, skúsime zvýšiť hygienu, zmeniť dezodoranty a aj to nepomôže, zbehneme k dr
Ak je to extrém tak určite treba ísť k doktorovi, aby náhodou nemala aj iný zdravotný problém, inak nechápem ako môže tak smrdieť, vie sa aj ozaj správne umyť, aj v intímnej oblasti? Stravuje sa dobre? Ja si inak pamätám, ako som išla ja do puberty, tak som začala mávať dosť depresie a úzkosti a vtedy som sa strašne potila, keď som mala tie úzkosti ale to bol tiež riadny smrad, tento "psychický" pot úplne inak smrdí ako klasický. Inak nech používa skôr antiperspiranty napr. Rexona. A oblečenie nosí aké? A spodné prádlo? Hlavne spodné prádlo by mala mať bavlnené a aj nekvalitné oblečenie polyesterové vie dobre smrdieť.
Baby takto hromadné odpíšem, ďakujem za rady, skúsime zvýšiť hygienu, zmeniť dezodoranty a aj to nepomôže, zbehneme k dr
Dcéra sa v puberte začala veľmi smradľavo potiť. Navyše po tréningoch priam katastrofa, tričká som vopred zapierala + prala aj 3x, aby ten smrad zmizol. Googlila a začala používať kamenec. Po týždni nadšená, že to fakt funguje, menej smrdí. Postupne aj po tréningoch mokrá, ale temer bez smradu. Len ho treba používať pravidelne, inak smrad sa vracia. Je prírodný, čo kvitujem, likviduje baktérie spôsobujúce smrad, potenie sa síce redukuje,ale ostáva. No keď už nesmrdi, môže používať obľúbené vône.
@anonym_autor
Moja smrdrla strašne kým nedostala ms. Cize zrejme hormonálne. Teraz akoby sa hormona ustálili a už dávno taky strašne smradľavý pot nema
Moja používa dav tuhý deodorant
moze byt aj hormonalny problem a zial len vydrzat -ak je zdrava ... puberta prejde .. dovtedy jej vsetko nanovovyper .. sprcha 2x denne obmedzit chemiu kt telo este viac podrazdni a jest kvalitne potraviny ...
@anonym_cd6493 a nesmrdis cez deň od toho oleja? Mne on neskutočne smrdí... Ale vyskúšame určite...
@anonym_autor mne olej nesmrdí mám ho rada, ale starý po záruke môže zmeniť vôňu.
Ak je to extrém tak určite treba ísť k doktorovi, aby náhodou nemala aj iný zdravotný problém, inak nechápem ako môže tak smrdieť, vie sa aj ozaj správne umyť, aj v intímnej oblasti? Stravuje sa dobre? Ja si inak pamätám, ako som išla ja do puberty, tak som začala mávať dosť depresie a úzkosti a vtedy som sa strašne potila, keď som mala tie úzkosti ale to bol tiež riadny smrad, tento "psychický" pot úplne inak smrdí ako klasický. Inak nech používa skôr antiperspiranty napr. Rexona. A oblečenie nosí aké? A spodné prádlo? Hlavne spodné prádlo by mala mať bavlnené a aj nekvalitné oblečenie polyesterové vie dobre smrdieť.
@anonym_1fd328 má bavlnené spodné prádlo aj tričká..
Moja smrdrla strašne kým nedostala ms. Cize zrejme hormonálne. Teraz akoby sa hormona ustálili a už dávno taky strašne smradľavý pot nema
Moja používa dav tuhý deodorant
@sense no ináč jej teraz ms meškala, tak možno fakt hormóny pracovali...
Nech vyskúša tento. Mojej veľmi pomohol.
@anonym_657e04 vyskusam
Dcéra sa v puberte začala veľmi smradľavo potiť. Navyše po tréningoch priam katastrofa, tričká som vopred zapierala + prala aj 3x, aby ten smrad zmizol. Googlila a začala používať kamenec. Po týždni nadšená, že to fakt funguje, menej smrdí. Postupne aj po tréningoch mokrá, ale temer bez smradu. Len ho treba používať pravidelne, inak smrad sa vracia. Je prírodný, čo kvitujem, likviduje baktérie spôsobujúce smrad, potenie sa síce redukuje,ale ostáva. No keď už nesmrdi, môže používať obľúbené vône.
@anonym_autor
@lilke to aký Kamenec? Môžeš pridať fotku?
@anonym_5eea13 no som v šoku, lebo neviem či prestal ten pánsky antiperspirant fungovať alebo čo sa stalo. Jedálniček nezmenila, hygienu fakt dodržiava, proste ani neviem čo to je za smrad, nie je to len pot. Problémy s pokožkou nemá, vlastne s nicim...
@anonym_autor je v puberte. Prešli sme si týmto istým s dcérou. Buďte v kľude, dcérke vysvetlite, že má obdobie kedy treba zvýšiť hygienu, no nie je to navždy. Odoznie to. Volá sa to "puberta". Hlavne ju na to zbytočne neupozorňujte. Všetci v puberte, či chlapci, či dievčatá, sme si tým prešli, a určite aj vy sama. Len vám to okolie taktne zamlčalo. Nerobte preto z dcéry ani špinďúru, ani chorú. Je len v puberte. Buďte jej oporou. Ďakujem.
to bude hormonalne, old spice vecer po sprche pred spanim a rano tiez
@anonym_autor nekupujte deodorant, ale antiperspirant
@anonym_cd6493 od
@anonym_autor TTO je dobrý smrad!
A Driclor jej nedávaj, sú v ňom údajne škodlivé látky a v niektorý krajinách je zakázaný.

@anonym_autor dcéra mala to isté, časom prejde, ale dovtedy určite vymeniť deodorant, skúsiť niečo kvalitnejšie, alebo nech vyskúša napr. odporúčam Dove, keď nepomáha vyskúšať ďalšie! Sestra mala taktiež tento problém, jej napr. Old spice vôbec nesedel.