Aký máte názor na nosenie push-up podprsenky u mladej slečny?
Prosím poraďte ohľadom tejto témy
a to je kolko rokov, mlada slecna? 12 ci 20? Asi by som popracovala najprv na sebadovere a vyzname ukazovania sa pred chalanmi...ze to nie je vzdy prave vyhra. No a inak, asi je jedno, aku nosi podprsenku, skor asi aj ako sa celkovo oblieka. Aby si vazila sama seba a poznala svoju cenu. Ak je to vsetko v poriadku a bude sa tak len citit lepsie, OK. Ale furt nevieme, kolko vlastne ma tych rokov 🙂)
@dzana6666 čo je to "mladá slečna" ? 13 rokov, 18 rokov, 32 rokov? správna podprsenka je dôležitá a niekedy ani pushup netreba... odporúčam toto video a celkovo rady p. Konarovskej, je to naozaj odborníčka
Inak zabudla som napisat ze pre mna osobne je push-up podprsenka ako akakolvek ina. Kazdemu sa vzhladom na tvar a velkost poprsia hodi nejaka ina. Pre mna je dolezitejsie, co je oblecene na nej.
@dzana6666 vysvetlila by som slečne, že push up-ky sú nezdravé, rovnako aj kovové výstuže a kostice. Pri podprsenke je najdôležitejšie vedieť svoju veľkosť a to by mala slečna vedieť ako prvé. Pre mladé dievča rozhodne bavlnenú podprsenKu, ktorá nebude omínať, bude pohodlná...otázka - potrebuje ju vôbec?
@h2 OK uznavam, ze som to formulovala trochu nestastne. Kazdopadne, tzv. push-up podprsenka, ktora stlaci prsia k sebe a vytlaci ich hore vyzera dobre na teenagerke s velkym vystrihom, ktora si to aj moze dovolit. Pri zrelej zene to skor vyrobi vraskave udolie a potom to vyzera smiesne. Uplne ina vec je vystuzena podprsenka, ktoru si castokrat zeny mylne zamienaju za push-up.
A nechcela som nikoho urazit, ved ja sama uz spadam do vekovej kategorie, kde su urcite veci uz neoblecitelne. 🙂
@lolitka25 psychická bolesť, lebo kamošky majú? Och...To snáď nie. Aj keby teda to dieťa bolo extra podľa stáda, tak ide o spodné prádlo. To predsa nie je na očiach nikomu. A čuduj sa svete, existujú aj veľmi pekné bavlnené podprsenky. Ide o 12 ročné dievča. Čo iné, než bavlnené prádlo by mala nosiť? Sexi čierne čipky? A ešte k tomu vypchaté..?To som sa inak stále čudovala, že tým push up-kárkam nevadí, že to je vidieť, že je to vypchaté a umelo vytisnuté hore? Každý chlap, ktorého poznám, ich nemá rád (tie push up, nie push up-kárky 🙂), lebo je to neprirodzené a aj tak sa nakoniec ukáže holá pravda 😀 Ale čo je úplne najdôležitejšie - pravidelné nosenie týchto podprseniek je nezdravé. Nepoviem na príležitosť raz za čas. Ale denné nosenie je podozrivé z toho, že pripieva k vzniku rakoviny prsníka u žien, ktoré k tejto chorobe majú predispozície. Ďalšie negatívum - prsia skôr ovisnú práve milovníčkam push up. Tu o tom píšu http://rodinadnes.cz/push-up-podprsenky/
Podľa mňa je to ok. Na tvojom mieste by som zašla s dcérou do obchodu na nákupy a kúpila jej podprsenku, ktorú si sama vyberie ale ty jej ju schváliš, aby jej telo zbytočne netrpelo. Mladé baby si častokrát nevedia vybrať číslo ani typ a potom trpí buď chrbtica alebo samotné prsia
Podľa mňa to vhodné nie je. Podľa toho, čo píšete, má slečna 12 rokov. Po prvé, pushupky sú nezdravé, už tu bola spomenutá rakovina prsníka, a po druhé, čo je vlastne zmyslom push up? Naoko vyvolať dojem pevného veľkého poprsia? A načo to preboha je takej 12 ročnej slečne? Komu sa v tom bude ukazovať? Či to len aby jej na hodine telocviku nekleslo sebavedomie?
@dzana6666 no teda...tak ja som si stále myslela, že potrebujú ju také trojky štvorky... ja mám dvojky a podprsenku síce nosím, ale nie pravidelne a môžem povedať, že po dvoch pôrodoch a dojčení, ju stále nepotrebujem. No ale to je na niekoho možno príliš hippie 😀 Škoda, lebo ten pocit byť bez nej je lepší ako s ňou. Ale uznávam, že sú príležitosti a miesta, kde nie je vhodné byť bez nej. Ale keď už, tak má byť priedušná, ľahká a pohodlná. To sa o push up asi povedať nedá. Podľa mňa sú hrozné. Z každého hľadiska. Ono je ale pomaly problém nejakú normálnu kúpiť. Pre mladé dievča sú pekné športové podprsky, alebo na štýl bardotky, ale bavlnené a bez kostíc.
@alaguema 12 rocne dievca potrebuje podprsenku 😎 takuto otazku nikdy slecne nepoloz. vie to ublizit.

@dzana6666 Ze je lepsie, ked nosi push-up a velke vystrihy, kym je mlada slecna, ako ked jej to rodicia zakazuju a potom si to vynahradza, ked ma 35+ a vyzera to smiesne.