Dcéra si spravila tajný výlet do Košíc. Čo robiť?
Ahojte baby. Ja uz neviem ako ist dalej, uz som zufala. Zacalo sa to tym ,ze si vymyslala ze jej chodia neskorsie spoje domov (MHD). Kedze je niesom technicky zdatna, nemohla som si to overit. Takto to bolo nejaky cas. No ale teraz, preco tu vlastne som. (Este aby som podotkla, den pred tym mi vymazala Edupage z mobilu.) Rano isla dcera do skoly - tak ako vzdy. Poobede sa vsak nevracala. Tak som jej volala kde je. Povedala mi ze je v meste a ze sa o chvilu pojdu ku kamaratke ucit . Povedala som si ze dobre aj ked mi to prislo divne. Spytala som sa jej ze kedy pride a na to to mi povedala ze vecerom. Povedala som si ze dobre, ale uz ked sa zacalo stmievat, som jej volala ze nech uz ide domov. Povedala mi ze dobre a hned ma vypla. Nerozumiem. Ked som jej opat volala ze kde je, povedala ze uz ide. Vravela mi ,ze jej ide vsak neskory spoj a ze bude doma v noci.tomuto som odmietala verit. Bola som zhrozena, zacala som na nu okamzite zjapat, ze nech ide domov a ze nech nerobi sprostosti. Povedala mi: boze mama ,nerob dramu. Povedala som jej ze este len zazije dramu, ak nebude do 5 minut doma. Povedala mi ze no nie nebudem a nasledne ma vypla.snazila som sa jej dovolat nasledujuce 2 hodiny. Zdvihla mi agresivne otazkou: Co chces?! Ja som ostala v nemom uzase. Ked som sa spamatala, opat som na nu zacala vrieskat ,ze ako sa to so mnou rozprava. Povedala mi ze nech niesom hystericka ze uz je vo vlaku naspat domov. Tu som sa zastavila a spytala: v akom vlaku? Nasledne sa mi k vsetkemu priznala. Ze vobec nebola v skole a ze isla s kamaratkou do Kosic za ich dalsou kamaratkou. Tu som ju od nervov vypla. Ked som to predychala, opat som jej volala.spytala som sa jej, kedy bude v blave. Odpovedala ze 23:45. Potlacila som potrebu zase na nu navrieskat a povedala som jej ze po nu pridem ale nech si ma nezela co tam s nou narobim pred vsetkymi. Ked sme prisli domov, instantne dostala trest. Ziadne chodenie po vonka ani telefon ani nic. Dalej si viete domysliet. Stala sa vam podobna situacia? Co mam robit, uz som na prasky.
@jankajurisov nekrmte tu trolla účet vytvorený 5/2026
@anonym_76fd1f Ano jasne, lebo kazdy si musi zalozit ucet minimalne 10 rokov dopredu, aby mu internet nahodou uveril
@anonym_e71e93 tak teraz uz sa riesi aj slovnik?
@jankajurisov tu veľa rad nedostaneš. Alebo ta hneď na začiatku zhejtuju, že diskusia je vymyslená, potom s chytia pravopisu. Keď píšeš na mobile, chyby sa pritrafia. Potom riešia nepodstatne veci. V poslednej dobe sa to tu hemží jedovatými dokonalymi bosorkami. A radia ti hlavne také, čo k diskusii nemajú čo povedať.
@jankajurisov myslím, že názory sme ti napísali viaceré.
Otázka je, čo si s tým urobila, odkedy je dcéra doma a prípadne, čo otec na jej flakanie.
Vieš, toto, čo si dovolila dcéra ok nie je. Je to max drzosť, že by mi dieťa zmazalo EP, že by klamali opakovane a ešte mi zakladalo telefón, kt.mu platím. A predpokladám,že dcéra nezarába, čiže z mojich peňazí by sa poflakovala len tak po Slovensku. Nenapísala si nič o tom, ako to riešiš.....to,že ti tu niekto vypisuje, že si troll, no nediv sa, lebo takto reagujes.
Keby si zúfalá mama, tak riešiš dcéru....a ja chápem,že aj pri naj výchove sa niečo niekde stane, ale ....čo tak napísať, ako si to vyriešila. Keď chces radu, či pohľad iných ľudí....nech je to trošku konštruktívne.
@jankajurisov myslím, že názory sme ti napísali viaceré.
Otázka je, čo si s tým urobila, odkedy je dcéra doma a prípadne, čo otec na jej flakanie.
Vieš, toto, čo si dovolila dcéra ok nie je. Je to max drzosť, že by mi dieťa zmazalo EP, že by klamali opakovane a ešte mi zakladalo telefón, kt.mu platím. A predpokladám,že dcéra nezarába, čiže z mojich peňazí by sa poflakovala len tak po Slovensku. Nenapísala si nič o tom, ako to riešiš.....to,že ti tu niekto vypisuje, že si troll, no nediv sa, lebo takto reagujes.
Keby si zúfalá mama, tak riešiš dcéru....a ja chápem,že aj pri naj výchove sa niečo niekde stane, ale ....čo tak napísať, ako si to vyriešila. Keď chces radu, či pohľad iných ľudí....nech je to trošku konštruktívne.
@terezka1947 založila novú tému, ako poďakovanie a aké kroky urobila.
@anonym_74501c to, že tvoj syn takto chodil v 13r som bola zhrozená už, keď si to písala prvý x
@anonym_df7292 s odstupom času ti môžem povedať, že som rada, že som takto syna vychovala. Ja som mu vždy verila, viedla ho k samostatnosti, podporovala ho vo všetkom a áno, dopriala som mu voľnosť, ktorú nie každý pochopi. Nič nezneužil, ale veľa z toho vytazil. Už je dospelý, študuje, cestuje. Žije podľa nejakeho japonského konceptu dlhého a šťastného života, nepije, nefajčí, je vegetarián, cvičí jogu. Som so svojou výchovou nadmieru spokojná a keď tu čítam niektoré radikálne rady, tak sa len chytám za hlavu.
@anonym_df7292 s odstupom času ti môžem povedať, že som rada, že som takto syna vychovala. Ja som mu vždy verila, viedla ho k samostatnosti, podporovala ho vo všetkom a áno, dopriala som mu voľnosť, ktorú nie každý pochopi. Nič nezneužil, ale veľa z toho vytazil. Už je dospelý, študuje, cestuje. Žije podľa nejakeho japonského konceptu dlhého a šťastného života, nepije, nefajčí, je vegetarián, cvičí jogu. Som so svojou výchovou nadmieru spokojná a keď tu čítam niektoré radikálne rady, tak sa len chytám za hlavu.
@anonym_74501c tak to si nebola ty, lebo tu, ktorú myslím nemá ešte syna dospelého.n
@anonym_74501c tak to si nebola ty, lebo tu, ktorú myslím nemá ešte syna dospelého.n
@anonym_df7292 vlastne je to jedno či si myslela mňa alebo niekoho iného. Pointa je rovnaká. S deťmi, najmä v tomto veku treba hlavne komunikovať a troška im aj veriť. Facky a zákazy nič nevyriešia a situáciu skôr zhoršia. Dieťa sa uzavrie a potom s ním už nepohneš vobec. Ja by som v prvom rade chcela vedieť prečo to urobila. Ale to som ja.
@thirstymonk ako mu mohla zena ujst do ceska? to akoze sa nahanali cez 2 krajiny a potom ju chytil, ju za golier dotiahol na este k tomu aj zly vlak? komedia toto :D
@gitkabryndzova21 Normalne. Povedala, že ide do obchodu a zmizla na bus a potom do česka. Ona je češka, tak zato. Šla ku rodine. :D A asi sa bala, že ju nepusti, alebo čo... to proste nepochopiš. Ciganska nátura.

Rodič má obrovske páky na dieťa ako s ním zatočiť ale s niektorými dokáže 14 ročné decko plieskat ako keby ste boli jeho mladší súrodenec. Zamyslite sa nad tým, keď nedokážete vychovať rozumného človeka, musíte vedieť aspoň vydupat si autoritu a rešpekt. Nerobte si potom tie detská.