Musí si každý mladý prejsť obdobím pitia a fajčenia?
Dneska som sedela v bare s kamoškou a tie mladé 15 ročne baby v pohode fajčili pili a že idú sa učiť na prijímačky na SŠ bože 😅 a tie ich rozhovory s tým idem mať sex a tomu podobné kecy a oblečené boli ako prostitútky legíny obtiahnuté až neviem kde riť vystrčená ... akože jasné že aj my sme boli rovnakí ale napr ja som si dovolila fajčiť až od 18 lebo som sa bála že policajti nás zoberú keď budem fajčiť od 15 😂😂😂
@billy_jean ...ale dôsledky sa dostavili, alebo dostavia, len si ich nepripúšťaš;)
@anonym_4df7f6 ja nehovorím, že sa nedostavia, ja hovorím, že som mladosť žila dosť bujaro a odfajčila a odpila som si svoje. Ako hovorím, kto sa ráno nehanbí, ten sa večer nebavil. Alebo ďakujem za kažné nové ráno a Soberano 🙂.
@anonym_autor vždy boli 15-ročné baby, ktoré pili, fajčili a sexovali. Ale vždy boli aj také, ktoré to nerobili. Ja len dúfam, že tá móda vystrčených rití v obtiahnutých legínach už prejde, lebo častokrát je to fakt už nevkusné
Ja som bola od 15 rokov na internáte a jasné, že som skúšala fajčiť s babami na balkóne 🤣🤣, riziko bolo vždy lákavé, a samozrejme sme chodili aj po diskotékach, baroch a aj som skúsila pivo,víno a aj vodku s džúsom. Neviem, vtedy mi to prišlo normálne a že to patrí k študentskému životu 😊🤗. Zmaturovala som na samé jednotky, ako dospelá som v ústach cigaretu nemala a občas si doprajem pohár vínka...takže ostali len tie crazy zážitky....a inak nič. No či každý tým musí prejsť to si nemyslím, záleží do akej partie sa človek dostane
@anonym_autor ja som ako cca 13 ročná chcela s kamoškami fajčiť, ale ten dym mi išiel do nosa a oči, stipalo má to, slzila som, tak som to zrušila, alkohol som ochutnala tiež, ale som na sladké, tak mi to nechutilo. Manžel tiež v mladosti vyskúšal fajčiť, ale bolo mu zle, tak nefajčí. Alkohol si dá príležitostne, našťastie nie ide sa do kolien 🫣🤣. Možno väčšina vyskúša, ale hneď to aj vzdá.
Ja som cigaretu v zivote neskusila a pripitok max zo sluznosti obliznut. V zivote som tvrdy alkohol nepila. A nikdy v zivote som nebola opita. Nikdy som neskusila drogy. A nebolo to tym, ze by som mala prisnych rodicov. Nikdy som nemala tu potrebu.
Moj muz skusal fajcit a asi raz bol opity. Este velmi mlady.
Mam dvoch synov 26 nikdy nefajcil a ani nepil. Od mala mal k tomu odpor.ked bol cca 11rocny a videl mojho brata fajcit tak isiel za nim a chxel mu zobrat ciharetu , ze to nie je zdrave 😂.
Mladsi ma teraz 17, ten takysto nikdy ani cogsreta a ani alkohol. Dokonca mi prestal chodit von, ze jeho to nebavi s rovesnikmi chodit. Ze oni len stoja za kauflandom a tam fajcia a piju a ze jemu toto nic nedava. Ze to on k zivotu nepotrebuje. Som hrda ze som si ich slusne vychovala, dufam, ze sa to uz nezmeni😍
@anonym_autor
A čo čakáš že akú komunitu stretneš v bare?? Do akých priestorov chodíš, na takých ľudí tam narazíš. Nabudúce chod do normalnej kaviarne alebo cukrárne a nemusíš sa pohoršovať.
Zas nerobme z toho drámu. Mala som kamošky, ktoré boli v baroch každý víkend a teraz sú to normálne matky od rodín. Mala som kamarátov, ktorí nechodili nikam,boli dobrí, slušní a potom si to vynahradili po 40tke...
Ja mám pocit, že táto generácia pije a sexuje oveľa menej, ako my. Môže za to iný životný štýl a socky.
Čo vidím u kamarátov svojich synov, tak skôr behavaju, každú voľnú chvíľku sú vo fitku a nepiju, lebo by im to spomalilo progres v budovaní svalov 🤷♀️. Chodia hrať tenis, hokejbal, do fitka apod. Na rande chodia na prechádzky, pikniky, nie do barov alebo kina. Iný životný štýl

@anonym_autor - nie, každý nemusí. Vyrástla som v prostredí, kde nikto z nás ničím takým, ako skúšaním alkoholu a cigariet, neprechádzal. Poznám nielen také dievčatá, ale aj chlapcov.