icon

Od akého veku môžu pubertiaci prespať u priateľky?

10. jún 2026

Ahojte maminky pubertiakov.
Od akého veku ste dovolili vašim synom prespať u priateľky cez noc.
Mali ste nejaký vekový limit?
Ďakujem ❤

Strana
z2
anonym_c43732
Včera o 05:29
@marijan2025

@anonym_autor Ja som síce tatinko,ale pubertiakovi by som nedovolil spávať u priateľky.Jasne, že môže pubertiak oklamať človeka, prespí u priateľky a povie, že bol s kamarátmi a pod. Ale aspoň by som si nevyčítal, že som s tým súhlasil a nič som s tým nespravil. Lebo ti môžu všetci rozprávať, že keď mu nechceš dovoliť a u nej spať, že si staromódna,a že si aj tak spraví po svojom,ale keď príde problém - napríklad neželané tehotenstvo,tak to bude celé na tebe.Proste,ak sa ti to nepáči,tak mu to povedz .

@marijan2025 K neželanému tehotenstvu dochádza výlučne vnoci v posteli?

Syn spal u priateľky asi 17ročný. U nich boli všetci doma, aj som sa mu čudovala, že za takých okolností tam chce ísť, keď sa vie odtiaľ kedykoľvek pohodlne dostať domov. Starší v tom veku bol 1300 km od nás na intráku, kde ich nekontrolovali kedy u koho/s kým spia, ale hovoril, že kondómy zabezpečoval internát.

anonym_dfa5e7
Včera o 05:42

Legálne môže sexovať keď majú obaja milenci nad 15... Tak čo riešiš? Keď budú chcieť, stretnúť sa môžu kdekoľvek (chata, senník, hotel)...

anonym_dfa5e7
Včera o 05:53
@popcorn2myska

@anonym_autor ja to mám opačne.
To dievča môže prespať u nás,až keď spolu chodia aspoň polroka.Dovtedy to nieje vzťah,iba také "neviem čo z toho bude".
A ako chlapcovi som mu ja kupovala prvé šprcky,a učila ho aby ich mal vždy. (občas nakuknem do suflíčka či má zásobu 😊)
Pre chlapca je základ šprcka a nie to kedy si pôjde "k svokrovcov pospať ".
Ak chodí po 6 mes. dievča už k nám,nieje to plytká známosť .
A potom,po 6 mes.je to zas na dievčati, kedy predstaví ona priateľa rodičom.
Nevravím že sa predtým nestretávali, ale určite na tajnáša, keď rodičia niesú ani u jedného doma..Aspoň u nás je to tak.

@popcorn2myska špička je základ 🤣 Ty si sa narodila isto ešte za Husáka. Ja tiež, ale slovo "šprcka" nepoužívam. Skôr kondóm alebo prezervatív. Slangovo "guma". Že šprcka, zomrel som... 😃

anonym_47e89e
Včera o 09:44

ono asi skor zalezi od kolko to dovolia rodicia dievcata 🙂

anonym_c2202e
Včera o 09:49

od 15,

ria_sprout
Včera o 09:57

Ja som prespala prvý krát u priateľa v 17tich. Pustila ma mama aj jeho mama s tým bola v pohode. Myslím že v tú noc sme spolu ani nespali, len sme pozerali telku. Ale inokedy cez deň po škole sme spolu spávali veľmi často 😉 takže nevidim v tom reálne riziko, otehotnieť sa dá aj cez deň.

No a kedy by som pustila ja? Záleží od toho ako by som frajerku či frajera svojich detí poznala. Ak by boli už dlhoročni kamaráti, či frajeri nemala by som problém aj od 16tich. Ak by sa len spoznávali, poprípade ja by som partnera/partnerku videla raz v živote, tak sorry do 18 nie. Takže podľa mňa vôbec nezáleží na veku, ale na tom kto je partner/partnerka

anonym_ba81dc
Včera o 10:03

15/16, ale to neznamená, že tam budú mať hneď sex, veď rodičia sú doma.
Tak isto neznamená, že nebudú mať sex cez deň a niekde inde, ak ho nepustím na prespávačku.
Spala aj priateľka u nás aj on u nich, aj bol s nimi on na výlete na tri dni a ona s nami pôjde na dovolenku. Sex vraj ešte nemali. On chce, ona ešte nie. Sú to dobré deti, nemám dôvod im neveriť.
A na sexe v 16 nevidím nič neobvyklé. Kondómy majú k dispozícii, keby chceli.
Druhé dieťa malo sex v 16, zodpovedne s kondómom. Nikdy u seba neprespali, len sa stretávali buď u nás alebo randili vonku.
Ja myslím, že sex doma je bezpečnejší ako niekde vonku, plus vedia, kde je ochrana a že je majú použiť .

Ja som mala tiež sex od 16 s frajerom, boli sme zodpovední. V ničom nám to neublížilo. Obaja máme normálne rodiny.

tilly
Včera o 10:07
@belllinka

Minule ma tu v jedej teme poucili, ze vraj uz 13-rocne deti maju pravidelny sexualny zivot. A tu citam ze az od 17-18 by ste dovolili. 😀

@belllinka tie 13 ročné deti sa asi nepýtajú 🤭. Ja neviem, kde sú tie 13 ročné deti. U mňa v okolí sú ešte 17rocni panici

tilly
Včera o 10:09
@mandzula

Ja som u priatela spavala od 16. Neviem, ci ste tu mnohe chybali na hodinach biologie, ked si myslite, ze splodit dieta je mozne len v posteli.

@mandzula len medzi 22:00 a polnocou a len v posteli doma a len na misionára, alebo nie? 😂

anonym_ba81dc
Včera o 10:13
@popcorn2myska

@anonym_autor ja to mám opačne.
To dievča môže prespať u nás,až keď spolu chodia aspoň polroka.Dovtedy to nieje vzťah,iba také "neviem čo z toho bude".
A ako chlapcovi som mu ja kupovala prvé šprcky,a učila ho aby ich mal vždy. (občas nakuknem do suflíčka či má zásobu 😊)
Pre chlapca je základ šprcka a nie to kedy si pôjde "k svokrovcov pospať ".
Ak chodí po 6 mes. dievča už k nám,nieje to plytká známosť .
A potom,po 6 mes.je to zas na dievčati, kedy predstaví ona priateľa rodičom.
Nevravím že sa predtým nestretávali, ale určite na tajnáša, keď rodičia niesú ani u jedného doma..Aspoň u nás je to tak.

@popcorn2myska šprcky 😂😂. To som dávno nepočula. Ja tiež kupujem, oni sa hanbia, neviem prečo.
Aj včera som bola so starším, zarasteným synom vysokoškolákom v drogérii a on sa nejako hanbil. Potom, keď som platila celý nákup vrátane kondómov si nás pokladníčka prezerala, že bolo vidieť, ako rozmýšľa, či si to kupujeme pre seba a čo sme si. On vyzerá na 30, ja na tých 40. Syn si robil srandu, že to vyzeralo, ako milfka so zajačikom.

belllinka
Včera o 10:42
@tilly

@belllinka tie 13 ročné deti sa asi nepýtajú 🤭. Ja neviem, kde sú tie 13 ročné deti. U mňa v okolí sú ešte 17rocni panici

@tilly tak to ani ja netuším, aj v mojom okolí sú iba panici. Ale neboj, niekto ti tu za chvíľu s výsmechom napíše, že si to iba namýšlaš a že všetky tie deti okolo teba sexujú odušu

anonym_476336
Včera o 15:07
@anonym_dfa5e7

@popcorn2myska špička je základ 🤣 Ty si sa narodila isto ešte za Husáka. Ja tiež, ale slovo "šprcka" nepoužívam. Skôr kondóm alebo prezervatív. Slangovo "guma". Že šprcka, zomrel som... 😃

@anonym_dfa5e7 alebo primeros 😅

anonym_dfa5e7
Včera o 15:19
@anonym_476336

@anonym_dfa5e7 alebo primeros 😅

@anonym_476336 primeraky 🤣

tilly
Včera o 17:09
@belllinka

@tilly tak to ani ja netuším, aj v mojom okolí sú iba panici. Ale neboj, niekto ti tu za chvíľu s výsmechom napíše, že si to iba namýšlaš a že všetky tie deti okolo teba sexujú odušu

@belllinka ruku do ohňa za to nedám, ale oni vedia, že mi.mozu povedat všetko.

svetlonos
Včera o 20:00
@nlk

@mandzula presne toto som si aj ja pomyslela. Aj pri tomto príspevku od @anonym_53df05, 25 rokov dozadu som mala spolužiačky, ktoré už na základke tr...li prvú ligu. To sú len také naivné predstavy a viera rodičov.

@nlk
Ja sipamätam akoby to bolo včera - kamoška mi hovoríla: vieš čo, Janka (iné meno) je tehotná! Hovorím jej, ale kecá, veď je to soplanda 12-13 ročná, vymýšľa si! Bývalá vedľa v paneláku. No Bohužiaľ, nevymyslala! Odsťahovala sa k nemu na dedinu a krátko na to mala ďalšie 🫣. Neviem či do 20tky namaľuj už aj 3 deti. Masaker. Samozrejme, feši nemal 12 ale nejakých 18 - 20 rokov...

Strana
z2