Pustili by ste 13-ročnú na koncert, ktorý bude mať speváčka Sima?
Pustili by ste 13 rocnu na koncert Simi?
Isla by so svojou 22 rocnou tetou.
Mne sa ju nechce pustit, ze je este mlada na to, ze ma este dost casu, nie som s tym ok
Aky mate vy nazor?
@anonym_726513 ved prave ze dnesne dievcata zmachlene, fajcia,...a nechcem aby sa ,,zdivocila,
@anonym_autor týmto začínate presne vzťah medzi matkou a dcérou kedy vám bude klamať. Viete čo je dôvera ? Ak ste ju dobre vychovali tak nebude fajčiť nebude brat drogy. Len jej musíte dôverovať. Väčšinou presne vždy dievčatá čo majú mamky ktoré ich kontrolujú každý krok a nič im nedovolia sa vyspia v 15 začnú fajčiť. A klamú. A aj keby úprimne si povedzme kto nevyskúšal alkohol a fajčenie pred 18. Vždy som bola dobre dievča ale aj ja som to v 16 všetko vyskúšala. A som tu nefajčím nepijem.
Mala som éru kedy som sa maľovala.Teraz dám si že špirálu. Nikdy deti neochránite pred ničím. Len tak ako si to vychováš.
Sima sama bude ochvíľu matka takže podľa mňa na jej koncerte určite nezdivoči
Pustila by som ju. Daj jej pusu na čelo a povedz jej, aby si koncert užila. To bude pre ňu to najkrajšie čo jej môžeš ako mamina dať. 🩷🩷🩷
@anonym_autor týmto začínate presne vzťah medzi matkou a dcérou kedy vám bude klamať. Viete čo je dôvera ? Ak ste ju dobre vychovali tak nebude fajčiť nebude brat drogy. Len jej musíte dôverovať. Väčšinou presne vždy dievčatá čo majú mamky ktoré ich kontrolujú každý krok a nič im nedovolia sa vyspia v 15 začnú fajčiť. A klamú. A aj keby úprimne si povedzme kto nevyskúšal alkohol a fajčenie pred 18. Vždy som bola dobre dievča ale aj ja som to v 16 všetko vyskúšala. A som tu nefajčím nepijem.
Mala som éru kedy som sa maľovala.Teraz dám si že špirálu. Nikdy deti neochránite pred ničím. Len tak ako si to vychováš.
@anonym_726513
@anonym_726513 asi menim nazor, nechcem byt zla mama, verim jej, je to dobre dievca, len sa proste o nu bojim
Pustila by som ju. Daj jej pusu na čelo a povedz jej, aby si koncert užila. To bude pre ňu to najkrajšie čo jej môžeš ako mamina dať. 🩷🩷🩷
@weronika171717 dakujem
@anonym_autor bola v lete moja 13r s 15r sesterkou, 15r kamoskou, a dospelym sprievodom mama kamosky. 😊Takze ano pustila😊
@anonym_726513
@anonym_726513 asi menim nazor, nechcem byt zla mama, verim jej, je to dobre dievca, len sa proste o nu bojim
@anonym_autor každá mama sa boji to je normálne, len dieťa musí mať voľnosť a dôveru, ale s určitými pravidlami. Nie ste zlá mama, len musíte nechať dieťa robiť aj zlé rozhodnutia aj iné veci. Dohodnite sa, že vám napíše jak tak príde aj hneď po koncerte.
Moja sestra mala 12 a ja 23 a boli sme spolu na koncerte vo Viedni. Ja som šoférovala, všetko bolo ok veľmi sme si to užili a doteraz na to spomíname. Neviem si predstaviť že by s tým naša mama mala problém - sama nám kúpila lístky.
@anonym_autor na koncerte Simy zdivocie a zmachli sa? Podla mna zrovna toto je celkom v pohode interpretka a aj jej repertoar. Vsak nejdu na Ramstein... (a zial ani na Cajkovskeho, na toho je uz asi dost stara, na Simu nie)
Napis po pravde, kde je vlastne problem. Sima ako taka? Cesta? Teta co s nou pojde? Ked tete nedoverujes, tak to napis rovno. Ak jej nedoverujes, nepustis ju s nou ani o 5 rokov...
Prečo nejdes s nimi ,odvez,privez .Nech sa zabavía
@anonym_autor bola som na jej koncerte a pripadal som si ako na detskej párty. Boli tam dievčatá vo veku 10-15. Ak je tá 22r teta zodpovedná, v pohode by som dcéru vo veku 13 pustila.
ja som bola tretiacka na ZŠ (neviem kolko rokov maju vtedy deti, osem?) a bola som na koncerte elanu :D
@anonym_726513
@anonym_autor Vobec sa o nu nemusis bat. Sima je jedna z najzodpovednejsich interpretov na nasej scene. Fakt sa jej tam nema co stat. A budes cool mama,ked ju tam pustis. Musis jej doverovat. Tym,ze ju budes drzat doma pod zamkom jej skor ublizis dobuducna. Ja som priebezne svagrinu informovala,ked som bola s neterami. Baby som nechala uzivat si koncert a svagrinej som pisala,ked sme prisli,poslala fotky pocas koncertu a po koncerte jej uz baby volali cele nadsene.
@anonym_autor akoze na koncert pustila urcite ale nie s 22rocnou ale normalne s dospelou a zodpovednou osobou.. a nie 2 hodiny od bydliska
A Simino dieťa už v bruchu bolo na jej koncerte! To je teda výchova 😁
@anonym_autor akoze na koncert pustila urcite ale nie s 22rocnou ale normalne s dospelou a zodpovednou osobou.. a nie 2 hodiny od bydliska
@anonym_dba975 22 nemoze byt doslepa a zodpovedna? ja som mala vtedy pracu, byvala som sama v podnajme, v 23 som si kupila nehnutelnost na hypo....
Keď nejde sama prečo nie
@anonym_dba975 22 nemoze byt doslepa a zodpovedna? ja som mala vtedy pracu, byvala som sama v podnajme, v 23 som si kupila nehnutelnost na hypo....
@babushkaem Vieš ako sa hovorí v tomto pribehu=podľa seba súdim Teba. Od matky po túto anonymne pripsievateľku....
@anonym_726513 ved prave ze dnesne dievcata zmachlene, fajcia,...a nechcem aby sa ,,zdivocila,
@anonym_autor a myslíš si, že keby si ju vzala do kostola na.koncert, že tam nechodia zdivočené deti? Len na Simu? Ci pána 🫣
Ved ide s dospelou zenou 😃
Ja ze ma ist sama
Jasne, pustila by som ju !
Mne sa Sima, ako speváčka páči. Má dobré pesničky, majú zmysel, posolstvo... Ale, čo sa mi nepáči je jej oblečenie na koncertoch. Je skôr zoblečená, ako oblečená. Tie jej tanečníčky väčšinou v gaťkách a vysokých čižmách trasúce riťami mi prídu ako tanečnice z bordelu. Myslím si, že sa dá aj slušnejšie obliecť, hlavne, keď vie , že na jej koncert chodia aj deti 10-15 ročné.
Dievčatá sa radi podobajú na svojich obľúbencov a teda ja by som nechcela, aby sa moja dcéra obliekala, malovala a hlavne mala nechty, ako ona. Ako speváčka je super, ale ten jej image je jedna katastrofa.
haha, ale na slovensku sú 2 simy… a mám pocit že niekto píše o jednej a niekto o druhej ☺️
haha, ale na slovensku sú 2 simy… a mám pocit že niekto píše o jednej a niekto o druhej ☺️
@biba_18 nemyslim, že toto bude diskusia k tej ,,veriacej" sime . Tá asi okrem teba nikomu nenapadla 😊
@anonym_autor Aký problém? Veď je to koncert nie nočná diskotéka. Nechaj ju nech si užije, veď bude mať zážitok a dospelý dozor. Môj mal dvanásť ,keď ho starší brat zobral na Rytmusa a doteraz spomína. Veď dnes sú 13tky uz poriadne baby. Ja som už od 14 tich na diskotéky dedinské chodila 😃😃
Ty si niekedy bola na koncerte? Teraz nemyslim v nejakom bare alebo festivale, ale normalne v sale/ arene. Ako tam zdivocie? Asi mas o koncertoch milnu predstavu.
@anonym_87b2bb no napr. “Sima ma normálne pesničky však aj 10 ročne deti chodia na jej koncerty. Ja som s mamkou chodila od 9 na koncerty keď ešte spievala Kristína. Niečo také ako teraz Sima” 🤷♀️ tak keď sima spieva niečo také ako kristina tak hej…
Pustila. Úplne bez problémov.
Ty si zodpovedná za nu a nie teta
Takže skôr nie
Ano, a aj bola v TT so sestrou, mala ma 13r a sestre mala 22r, chceli ist aj do Prahy, no mala ,ze ram nie

Ja som dnes sľúbila 10-ročnej dcére, že v marci pôjdeme na koncert Simi ... tak teraz som kus zmätená ... som preto zlá matka? 😀