icon

Pustili by ste 13-ročnú na koncert, ktorý bude mať speváčka Sima?

12. jan 2026

Pustili by ste 13 rocnu na koncert Simi?
Isla by so svojou 22 rocnou tetou.
Mne sa ju nechce pustit, ze je este mlada na to, ze ma este dost casu, nie som s tym ok

Aky mate vy nazor?

magdalienka11
13. jan 2026

@anonym_autor ved je to na Slovensku. Pustila. Bude mať zážitok.

anonym_aee340
13. jan 2026

Však keď sa tak bojíš, tak chod s ňou do mesta, v ktorom je koncert, zaplať ubytko, ony nech iduna koncert, ty ich počkaj a spravte si babsky večer.

ria_sprout
13. jan 2026

S tetou by som určite pustila, s kamoškami nie. Dospelá teta je snáď zodpovedná.

biba_18
13. jan 2026

@ria_sprout moja švagriná nepustí 10-ročnú dcéru s 50-ročnou tetou ani po meste, nie že niekam do iného mesta na koncert - sú také matky 😒

vikusjk
13. jan 2026

@anonym_autor Sima vystupovala na akcii Laciho Strajka, kde boli aj 6 rocne deti. Nepoznam jej tvorbu, ale neviem si predstavit, co by tam mohlo byt nevhodne pre 13 r dieta. Dnesne decka su vyspele, aj ked samozrejme dceru poznas najlepsie sama, ale ja osobne by som s tym nemala problem. Ak sa bojis, mozes ist s nou a pockat niekde v nedalekej kaviarni

ria_sprout
13. jan 2026
@biba_18

@ria_sprout moja švagriná nepustí 10-ročnú dcéru s 50-ročnou tetou ani po meste, nie že niekam do iného mesta na koncert - sú také matky 😒

@biba_18 smutné. Ja som s mojou neterou chodila na mnohé zážitky keď bola v takom veku a bolo to fajn. Tiež som bola od nej staršia len o pár rokov a boli sme skôr ako sestry. Mne moje deti nikam nikto nezoberie, čo mi sice nevadí lebo ja im doprajem zážitky, ale myslím, že to má dosť veľkú pridanu hodnotu, tráviť takto s niekým z rodiny čas.

michaela329
13. jan 2026

Ja som v 13 bola s tetami na niekoľkých koncertoch - pop rockovej hudby, nič strašné sa mi nestalo. Ak doprovodu dôveruješ, nech ide. Veď Sima je taká pre deti a mládež speváčka .

aurora33
13. jan 2026

@anonym_autor Boze ja som zobrala moje deti na metalový koncert 6 hodín od domu a majú z toho taký zážitok že koniec 🥰🥰😍

autor
13. jan 2026
@anonym_87b2bb

Mne sa Sima, ako speváčka páči. Má dobré pesničky, majú zmysel, posolstvo... Ale, čo sa mi nepáči je jej oblečenie na koncertoch. Je skôr zoblečená, ako oblečená. Tie jej tanečníčky väčšinou v gaťkách a vysokých čižmách trasúce riťami mi prídu ako tanečnice z bordelu. Myslím si, že sa dá aj slušnejšie obliecť, hlavne, keď vie , že na jej koncert chodia aj deti 10-15 ročné.
Dievčatá sa radi podobajú na svojich obľúbencov a teda ja by som nechcela, aby sa moja dcéra obliekala, malovala a hlavne mala nechty, ako ona. Ako speváčka je super, ale ten jej image je jedna katastrofa.

@anonym_87b2bb presne toto

mimikas
13. jan 2026

Ano pustila ale teda ja by som ich tam vzala autom, nech si uziju koncert a potom ich doviezla domov. Kompromis kde by som bola spokojna aj ja aj dieta. Moj mladsi bol na Livesteam festivale s nami ked mal 7 a starsi mal 11. Program sme im jasne prisposobili, ide aj o to aby sa naucili ako sa v takom dave spravat, co robit a co nie. Pripadne ak sa velmi bojis chod na koncert s mini. Vela rodicov to tak robi.

anonym_6db873
13. jan 2026

fuuu, no ako mniska sa asi ma obliekat? Pana, kolko Mas Ty rokov.? Oblieka sa tak, ako ostatne spevacky, co vedia, ako urobit show. V 13 rokoch som chodila po diskotekach, nie, ze ma nasi na koncert nechceli pustit. Nastuduj si jej pribeh a mladu pusti nech sa zabavi

ria_sprout
13. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor na pláž tiež nechodíte, lebo ženy okolo sú v plavkách?

michaela329
13. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor pozrela som schvalne foto z koncertu a mne to príde ako normálny kostým na predstavenie,aj make up, vlasy... však treba dcére vysvetliť, že jedna vec je úprava na pódium a úplne ona bežné nosenie - Simu som párkrát videla v TV a vždy teda mala skôr také pohodlné veci, make up silnejší, ale to mladé baby mávajú.

elanor
13. jan 2026

danu spevacku nepocuvam. Staci mi, ale jej prezentacia, a na taku stetku by som teda 13 -rocnu nepustila.

lubina
13. jan 2026

@anonym_autor pustila, ved 13.r uz nie je dieta, je to dospievajuca osoba. Ukazala by si jej, ze jej doverujes 🙂 a dcera by mala super zazitok.

anonym_d0fd2b
13. jan 2026

No 22 ročná ešte tiež nemá toho rozumu veľa 🤔
A kto je sima?

anonym_d0fd2b
13. jan 2026
@lubina

@anonym_autor pustila, ved 13.r uz nie je dieta, je to dospievajuca osoba. Ukazala by si jej, ze jej doverujes 🙂 a dcera by mala super zazitok.

@lubina 13 ročná nie je dieťa??? A co teda je?

lubina
13. jan 2026
@anonym_d0fd2b

@lubina 13 ročná nie je dieťa??? A co teda je?

@anonym_d0fd2b bude to vzdy tvoje dieta, ale 13-rocna je uz pubertiacka a pomaly dospievajuca osoba

arek00
13. jan 2026
@anonym_autor

@janettdamian neviem, podla mna to nie je vhodne pre 13 rocnu,
Ved je to este dieta

@anonym_autor Sima chodi aj k nam, ak jej koncert organizuje mesto, alebo obec..tak jej koncerty su super, bez nadavok lebo su tam malolete deti. Ale ak je to kocert niekde inde, tak rataj ze cenzura tam nebude. Ale ak chces, chod s nou. Ja s mojou 13 rocnou chodim na koncerty na Simu u nas v okoli vsade. Dokonca aj dnes cez vikend ideme spolu na nejakeho Vlka a beriem aj jej kamosky, 13, 14, 15 rocne. A zabavim sa aj ja 💪

martul
13. jan 2026
@anonym_autor

@viestta ano

@anonym_autor na filharmóniu by si ju pustila a na Simu nie? Takže nie je problém vzdialenosť ale štýl?! Ale veď to počúva aj doma v slúchadlách!

biba_18
13. jan 2026

@elanor štetku??

elanor
13. jan 2026
@biba_18

@elanor štetku??

@biba_18 oblieka sa ako stetka? Oblieka. Bodka.

biba_18
13. jan 2026

@elanor tak ja teda neviem aké ty štetky kde stretávaš, alebo akú jej prezentáciu si videla, ale mne teda ona štetku neevokuje ...

elanor
13. jan 2026
@biba_18

@elanor tak ja teda neviem aké ty štetky kde stretávaš, alebo akú jej prezentáciu si videla, ale mne teda ona štetku neevokuje ...

@biba_18 napriklad: plagat na jej koncert
Prezentuje sa tam ako obycajna ....

aurora33
13. jan 2026
@elanor

@biba_18 napriklad: plagat na jej koncert
Prezentuje sa tam ako obycajna ....

@elanor Ty chodíš v habite?

maminkadeticiek
13. jan 2026

Ale vies ze musi ist v sprievode dospeleho?Tiez som to riesila ale vzhladom na to ze zaciatok je o 21,00 mi to pride nehodne.

elanor
13. jan 2026
@aurora33

@elanor Ty chodíš v habite?

@aurora33 nie, chodim normalne oblecena, a nie skoro nahata.

sisska96
13. jan 2026
@anonym_autor

@simik22 somnou asi ano

@anonym_autor Tak choď aj ty

evazhoufova
13. jan 2026
@janettdamian

Ja som pustila 14 ročného na Separa išiel s dospelými sestrami.... A v čom vidíš problém?

@janettdamian 🙄🙄🙄🙄

veronicka88
13. jan 2026

Pustila,na Simu snáď ani starší nechodia🤣🤣🤣🤣no len môj muž by asi stal v prvej rade ..určite jej dovoľ. Vieš aký bude mať zážitok. Mám takú tetu s takým rozdielom a sme si ako sestry. A so sestrou by si ju pustila