Pustili by ste 14-ročné dievča kúpať sa s kamarátkami?
Ahojte, chcem sa vás spýtať či by ste vy zo strany rodiča pustili vašu dcéru kúpať sa samu s jej kamarátkami. Mám 14 a moji rodičia poznajú všetky moje kamarátky s ktorými chcem ísť. Chceme ísť na Zemplínsku Šíravu. Ja bývam od Širavy 10-15min auto a moje kamarátky bývajú oveľa ďalej. Moje kamarátky môžu a ja sa snažím mamku presvedčiť. Mamka vie že som zodpovedná, na vysvedčenie budem mať samé jednotky a domov stále prídem do tmy a aj to nechodím každý deň vonku. Preto sa chcem vás ako rodičov spýtať váš pohľad a keď tak radu ako mám mamku presvedčiť. Predbežne ďakujem za odpovede.
@anonymna435 na kupko asi ano,na jazero nie..len za posledne 3 dni uz 5 mrtvych na jazerach.za mna riziko plus vysoke teploty,mozu sa sirit ovela rychlejsie rozne sinice a bakterie..pri BA na jazere zomrelo viacero psov,co sa napili z jazera kde boli v tomto teple premnozene sinice..
@lienka9 my bývame blízko a tiež som chcela najbližšie dni zobrať na to jazero aj psa.Citala som to na FB človek už nevie kde sa stane niečo zle.Vobec by mi to nenapadlo, že sa také niečo môže stat
Nie nepustila a ani nepustam, jedine do akvaparku kde viem ze plavcici realne davaju pozor. Cez tyzden na skolskom vylete sa synovi takmer utopil spoluziak, syn ho vytahoval z vody, jediny si vsimol ze sa zrazu stratil pod hladinou a to islo o dobreho plavca a bolo ich tam 10!! Utopi sa aj dobry plavec a vsimnut si topiaceho na velkom priestranstve je naozaj narocne a takmer nemozne.
na kúpalisko som chodila s kámoškami už v 6 tr. Ale KÚPALISKO,kde bola aká taká zdr, pomoc v prípade problémov.
ZEm. Šírava nie je kúpalisko. Tam nie.
@petulda333 tu som to čítala , keď sme plánovali výlety po Slovensku https://spravy.stvr.sk/2025/07/zemplinska-sirav... ....tak neviem
@kristina2412 my tak chodime niekolko rokov po sebe a boli vzdy
@petulda333 tu som to čítala , keď sme plánovali výlety po Slovensku https://spravy.stvr.sk/2025/07/zemplinska-sirav... ....tak neviem
@kristina2412 doplnim,ze plavcici su len na plazi pri Anime
Isla by som aj ja. Bola by som na opacnom konci. A hlasila by si sa mi kazdu hodinu

Na kupko hej, na jazero nie. A to syn plaval od 3 rokov aj v sportovom klube, takze v tomto smere sa nevojim. Vies preco nie? Ak by kamarat nebol dobry plavec, nieco by sa zomlelo, stiahne aj super plavca..