Pustili by ste 16 ročného syna na koncert s kamarátmi?
Nie som typ mamy, čo potrebuje vedieť o každom kroku, ale pri tomto váham. Syn má 16, ide s tromi spolužiakmi, ktorých poznám, koncert je v našom meste a po skončení by som po nich prišla autom.
Aj tak mi v hlave ide ten dav, tlačenica a alkohol okolo. On samozrejme tvrdí, že to úplne zbytočne riešim.
Pustili by ste ho za týchto podmienok?
@anonym_autor jezismarja samozrejme ze ano. Moc to riesis. Este keby to bolo niekam do holandska na rave tak nepoviem, ze mas pochybnosti. Ale doma vo vasom meste, kde aj peso dojde domov keby bolo najhorsie...uplne bez debaty.
Ps: Sexualnu vychovu mate dufam prebratu, kondomy doma k dispozicii, o uzivani omamnych latok ste sa hadam tiez bavili...tak je pripraveny.
@anonym_autor od 14 rokov som chodila na moncertu v meste.sme mense okresne mesto
Pustila som v tom veku, dokonca do ineho mesta sli vlakom s kamoskou na Simu a potom este sama frflala, ze museli az do rana cakat na vlak 😅. 16 neni male dieta a este aj je to vo vasom meste, tak by som ozaj nemala problem.
@anonym_autor my sme boli v 15-stich lietadlom s kamoškou v Londýne na koncerte Katy Perry, všetko sme si zablokovali sami aj letenky lístky ubytko aj sme si pripili šampanskym veď zachvilu bude mať 18 a bude chodiť na koncerty sám 🙂
@anonym_autor my sme boli v 15-stich lietadlom s kamoškou v Londýne na koncerte Katy Perry, všetko sme si zablokovali sami aj letenky lístky ubytko aj sme si pripili šampanskym veď zachvilu bude mať 18 a bude chodiť na koncerty sám 🙂
@anonym_a944f2 No comment on your parents...

@anonym_autor Zbytočne to riešiš. V tom veku som chodil ja na koncerty, dokonca do Budapešti a syna som tiež púšťal. V 16-tich už nemal večierku.
@anonym_84b722 Nemal? No pekne.... Aj v škol. poriadkoch figuruje čas 22:00 resp. 23:00. Stále je to mladistvý a ty si zaňho zodpovedný...v dobrom i v zlom.