Vzťah tínedžerky (15) s dospelým: Ako ho zvládnuť?
Dobrý deň, moja dcéra má už ročný vzťah so starším chlapcom. Mali sme tú česť ho stretnúť a je to milý a pozorný chlapec. Videla som na ňom, že by dcére zniesol aj modré z neba. S dcérou mám pravidelné úprimné rozhovory či ju do niečoho netlačí. Nepáči sa mi to ale viem, že keby to zakážem tak budú spolu ale za mojím chrbtom. Ako by ste to riešili vy?
@sisska96 presne tak a ako písali vyššie, stačí keď zabudne a bum. Ešte si bude myslieť že je všetko v pohode a môže otehotnieť. Moja spolužiačka počas strednej bežne zabúdala. Potom brala ešte tabletku po. Väčšie svinstvo alebo si dávala 2 naraz…..
@anonym_08fd2e zabudne? 😀 a co ma zabudat, ma byt zodpovedna ked chce mat sex s 20 ročným, je len otazka casu kedy ju prehovorí ze si da pozor a bum ma decko,
Absolutne nie - dospelak a decko na ZŠ. Ale tak rok ti to nevadilo,tak teraz uz neries. Mam 15r.syna a keby mi doniesol dospelu zenu domov,velmi hlboko by som mu prehovorila do duse. Neviem ale co je to ten dospely clovek v tvojom ponimani,ci ma 20, 25, 30r...🤷♀️
@sisska96 tak nech ma doma, potom decko s deckom
@klotildabazarik existuje aj iná ochrana. Netreba byť taká obmedzená
Neviem ako budem reagovat, ked pride ten moment, ale asi radsej 15stka s 22-23 rocnym ako s 15-16 rocnym. Ten 22 rocny uz moze mat trosku viac rozumu. A do sexu ju budu “tlacit” obaja. Len ten starsi uz by mal mat viac skusenosti a v pripade, ze sa nieco stane uz by mal vediet prevziat zodpovednost. Aj ked zduchnut vedia aj 40 rocni..
@klotildabazarik existuje aj iná ochrana. Netreba byť taká obmedzená
@sisska96 a co mas konkrétne na mysli prezervatív? Ci si ma dat zaviest teliesko? 😂

@klotildabazarik Jasne, nech má potom zdravotné problémy v dospelosti a vôbec nie je 100% ochrana
@sisska96 tak nech ma doma, potom decko s deckom