icon

Ako trávite leto? Podielajte sa o svoje zážitky!

28. aug 2024

to naozaj akzdy chodi na dovolenku ci chodi sa denne kupat...?

niekedy mam pocit ze trcim len doma , a prezivam lebo si nemozem tolko dopriat co ini ked sa chvalia ze pomaly kazdy den dakde su.

peniaze by aj boli ale kedze ma caka velke zivote rozhodnutie, chceme dom, tak setrim. na dovolenke sme boli ale len tyzden...

len ma zaujima ci naozaj ludia denne chodia dakam alebo ako to je, ja sa potom citim ako taka chudera co len preziva.

alebo som moc prisna a mam si zacat viac uzivat?

Strana
z3
autor
29. aug 2024

@doriiis ano ked budem mat svoj bazen ani ja nebudem na kupaliska chodit a tkatiez asi to leto viac prezivat ako teraz.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
dominikamacakova
29. aug 2024

Dovolenka raz ročne je štandard, ale keď človek stavia dom, je logické, že ten rok proste na dovolenku nepôjde. Inak, mám pre teba dobrú správu. Každému je úplne ukradnuté či si bola na dovolenke, alebo kam chodíš po výletoch. Mňa skôr tie fotky na sociálnych sieťach z výletov a dovoleniek otravujú. Celý rok nič a potom v lete každému hrabe a spamuje 🙈

andrea_ff
29. aug 2024

Autorka keď sme stavali dom, 5 rokov sme nikde neboli. Každé voľno, sviatok sme trávili na stavbe.....ale teraz je to zabudnuté a tešíme sa. Ja som doma tak rada, že nikam nepotrebujem chodiť ...ale tak chodíme občas. Takže smelo do splnenia sna a nerieš čo ostatní. Držím palce 😄🍀

autor
29. aug 2024

@andrea_ff ano ved ked bude dom urcite nebudem mat problem s tym ze travim volno doma len 4 steny riadne ubijaju

autor
29. aug 2024

@dominikamacakova tiez mas ten pocit ze ludia maju potrebu sa len chvalit ?

autor
29. aug 2024

@1ryba jazero je otazne kedze mavam problemy a aj krce takze na jazero sa bojimm preto ten bazen
ja sa nelutujem to ze sa citim ako chudera je jedna vec ale zase akoze neplacem.
mozno uz aj z toho tepla som taka znechutena mozno aj preto tie pocity este ze ide jesen

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
29. aug 2024

@1ryba ano to zdravie, to si stale hovorim, a viem ze to je to najdolezitejsie.
mne sa posledne roky stalo velmi vela zleho asi by som mala mozno navstvit psychiatra a vyrzopravat sa. lebo tak celkovo sa citim smutna nestastna a pritom naozaj viem ze ludia maju horsie problemy ale asi preto ze som zazila vela zleho som v takej nepohode.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
dominikamacakova
29. aug 2024

Ja to neberiem ako chválenie, ale ako spamovanie. Momentálne nie som tak nastavená, že závidím cestovanie 🙈

jana_eyre_2
29. aug 2024

Len nerozumiem tomu, že keď ťa 4ri steny ubijaju, prečo niekam nejdeš? Les nestojí nič, na Tom šetriť netreba ani omocit si nohy v jazere alebo v potoku.. nech už sme kedy mali akékoľvek finančné problémy, nikdy sme neboli zavretí doma, mňa by to psychicky zabilo.. to ale že ideš von niekam neznamená že nešetris..

nelka93
29. aug 2024

Na dovolenku ideme až teraz, lebo je to kľudnejší. Cez leto sme chodili do prírody alebo k svokrovcom a teda nemám pocit, žeby to ľudia okolo mňa veľmi riešili. Keď ťa 4 steny ubijaju tak sa chod prejsť do lesa alebo kamkoľvek. Keď sme kupovali vlastne bývanie tak v ten rok sme tiež nikde neboli, lebo sme šetrili na zariadenie a hypo.

Strana
z3