icon

Dovolenka na Slovensku 2023 - drahota

30. aug 2023

ahojte
neda mi, rozhodli sme sa byt verni SR a za tyzden rekapitulujem kolko sme kde minuli
sme 3 osoby ( 2 x dospely, 1 x dieta)
kazdy den na atrakcie plus obed sme nechali 60 euro dokopy...
je to normalne ze na svk je drahota?

a ze pivo je uz lacnejsie nez kofola, ma zarazilo tiez.

chapem ze vsetko islo hore ale za vyprazany syr dat 7 eur a priloha zemiaky dalsie 3 eura, mi pride totalne mimo.

ake mate zazitky vy z dovolenky na SR?
dakujem.

Strana
z4
michkat
1. sep 2023

@slavkajurko toľko sme neminuli v Barcelone za 4 dní a to sme sa stravovali vonku 😱

tiezjedna
1. sep 2023

@sorciera24 doklikaj sa ku konečnej cene letenky a v sumári budeš mať vyčíslenú cenu letenky a palivový príplatok. Niekde je menší, niekde väčší, ale je takmer vždy. Námatkovo som mrkla na letenku, ktorú mám na november do Fínska. Finnair, Fare 9.354,- Kč, Taxes 659,- Kč. Let do Denveru, British Airways, Fare 11.036,- Kč, Taxes 8.176,- Kč. "Taxes" zahŕňajú viacero poplatkov, vrátane palivového príplatku. A je logický. Je to jediný nástroj, ktorým môžu aerolinky operatívne hýbať s cenou letenky pokiaľ dôjde na trhu k rastu/poklesu ceny phm... a s rezortom som sa zle vyjadrila, myslela som ubytovanie ako také👍

u2jana
1. sep 2023

Na Svk chodime len do apartmanov s kuchynkou alebo do chatiek. Tie sa daju najst krasne a za rozumne ceny.
Pozerala som pobyty teraz na 2 noci pre 4 osoby (deti su viac ako 12r) a tie lepsie penziony stali od 650 - 950e 🤦🏻‍♀️ bez stravy. To mi pride strasne vela.
Este sa to dalo, kym mali deti zlavy. To iste vstupy do jaskyn a akvaparkov.

Strana
z4