icon

Dovolenka na Slovensku: Je 2000 eur za 13 dní veľa?

Dnes o 12:15

Kam sa chystate tento rok a kolko ste ochotni do toho investovat?
My ostavame na SR, dva tyzdne, tipujem, ze do 2000 vojdeme, ale velmi odreto.
Vela krat zvazujem, ci nie je lacnejsie dakde pri mori.
( ubytko mame dobre, lacnejsie, na samote, obcas budem varit ale priorita su priroda, pamiatky, kupanie a jaskyna aspon jedna) Pamiatky volim tiez tak, aby to bolo rozumne naplanovane, niektore dni proste neminieme za vstup niekedy zas dost. Ved len jaskyne ake su drahe... Myslite, ze 2000 euro je vela za 13 dni dovolenky? Minuly rok sme to dali do 1800 no vsetko slo hore.

Strana
z2
anonym_fc7c24
Dnes o 13:51

@anonym_autor ono toto je velmi individualne. My chodime na low budget dovolenky kde dame za 10 dni 2000€ za dve osoby, a chodime raz do roka na mesiac na BAli, kde za osobu dame 2500€. Fakt zalezi.

anonym_d85edd
Dnes o 14:23

ja som bola minuly rok za 870 letecky pri mori, tu by som nenechala tolke eura, nic tu nie je a este kazdu chvilu prsi, alebo je zima, teraz ideme na drahsiu na 12, ale all inclusive

vikusjk
Dnes o 14:41
@anonym_b3cbf4

@vikusjk pre kolko ludi?

@anonym_b3cbf4 dvaja dospeli a teenagerka. Akoze nemam to fixne, ak viac, tak viac, ak menej, ostane nabuduce... ale taka by bola moja cca predstava, ze by to bolo idealne no 😅

anonym_2e0738
Dnes o 14:53

Dovolenka pri mori a dovolenka na Slovensku vyjde cca narovnako.

iwesska
Dnes o 15:46

Nie je to vela,more vyjde aj 4-5 tisic a urcite nie na 2 tyzdne. Podla mna je to velmi v pohode cena aj s atrakciami,ak ste rodina s 2 detmi.

oskvarka
Dnes o 15:58

@anonym_autor ťažko povedať tu ná Slovensku je draho ale tiež ako kde..tento rok sme boli na pretekoch v Podhájskej a až som oci otvárala za tie ceny na úbytku (oproti slovensku nízke.) keď tak logicky na to pozriem tak podľa mňa v pohode mi máme z roboty také že plná penzia a vychadza to tak že pre celú moju rodinu čo je ale 6 ľudí až bežná cena asi 2000 eur na 7 noci ale to zas nevarim a sú to Tatry..a mi máme z praxe cenu dotovanú takže oveľa nižšiu. S tým že na strave minutes.menej keď si sama varíš alebo si vystaciš občas aj so svačinou len na turistiku aj tak neberies menu. Takže mne to príde v pohode s tým že aj more by ste dali v takej cene ak si teda ok s tým že si variš a len raz za čas zajdes na pizzu tak Taliansko ku Rimu k moru niekde úplne z prehľadom by si sa vošla.

terina25
Dnes o 16:13

@anonym_autor nikdy by som nedala za dovolenku na Slovensku 2000 eur.

euka210
Dnes o 16:24

@anonym_autor ale ved nevieme kolki idete 🤦‍♀️
My sme 5 a 2000e za 13d by bolo super cena, ked len ubytko stoji min tych 100e/noc...cesta, strava 5 ludi, vstupy....
Na jar sme boli v Ba 3noci, cesta cez celu SR vlakom a pozrela som, stalo nas to so vsetkym cca 850e.

anonym_ccca55
Dnes o 16:33
@euka210

My sme 5 a 2000e za 13d by bolo super cena, ked len ubytko stoji min tych 100e/noc...cesta, strava 5 ludi, vstupy....
Na jar sme boli v Ba 3noci, cesta cez celu SR vlakom a pozrela som, stalo nas to so vsetkym cca 850e.

@euka210 jak že ne. ved napisala na 1.strane ze su 3

anonym_ccca55
Dnes o 16:40

@anonym_autor ja si myslim, ze ak je to na 2 tyzdne vratane stravy, vstupov, ubytka, atrakcii a pod. tak tych 2k to aj moze vyjst lebo na SK je to drahe. lacnejsie jedine tak ze prenajmete si nejaku chatu pri lese a cely cas len tam budete a budes varit z toho co si donesies. ale to by bolo o nicom. apartmany sever talianska napriklad ked si pol roka dopredu rezervujes, tak minimalne 600e/tyzden, cize 1200e len ubytko. k tomu strava, benzin, poplatky dialnicne, prenajom slnecnikov na plazi (apartmany ich nemaju v cene vacsinou), no neviem ci by ste sa zmestili do 800e ale ak by ste vzali nejake potraviny uz z domu tak mozno. a to mas more. ja by som radsej znizila pocet dni na 10 a isla k moru low cost.

autor
Dnes o 17:45
@anonym_ccca55

@anonym_autor ja si myslim, ze ak je to na 2 tyzdne vratane stravy, vstupov, ubytka, atrakcii a pod. tak tych 2k to aj moze vyjst lebo na SK je to drahe. lacnejsie jedine tak ze prenajmete si nejaku chatu pri lese a cely cas len tam budete a budes varit z toho co si donesies. ale to by bolo o nicom. apartmany sever talianska napriklad ked si pol roka dopredu rezervujes, tak minimalne 600e/tyzden, cize 1200e len ubytko. k tomu strava, benzin, poplatky dialnicne, prenajom slnecnikov na plazi (apartmany ich nemaju v cene vacsinou), no neviem ci by ste sa zmestili do 800e ale ak by ste vzali nejake potraviny uz z domu tak mozno. a to mas more. ja by som radsej znizila pocet dni na 10 a isla k moru low cost.

@anonym_ccca55 budeme to kombinovat. Ale chceli by sme aj vela akcii / pamiatok/hradov navstivit

autor
Dnes o 17:47
@euka210

@euka210 ano, kedze sme na ubytovani sami, rozumej chata pre 8-10ludi ale sme len 3, zial dost zaplatime na osobu, kedze je nas malo. My chodime sami a do penziona sme nechceli. Chceli sme byt sami na ubytovani.

autor
Dnes o 17:48
@oskvarka

@anonym_autor ťažko povedať tu ná Slovensku je draho ale tiež ako kde..tento rok sme boli na pretekoch v Podhájskej a až som oci otvárala za tie ceny na úbytku (oproti slovensku nízke.) keď tak logicky na to pozriem tak podľa mňa v pohode mi máme z roboty také že plná penzia a vychadza to tak že pre celú moju rodinu čo je ale 6 ľudí až bežná cena asi 2000 eur na 7 noci ale to zas nevarim a sú to Tatry..a mi máme z praxe cenu dotovanú takže oveľa nižšiu. S tým že na strave minutes.menej keď si sama varíš alebo si vystaciš občas aj so svačinou len na turistiku aj tak neberies menu. Takže mne to príde v pohode s tým že aj more by ste dali v takej cene ak si teda ok s tým že si variš a len raz za čas zajdes na pizzu tak Taliansko ku Rimu k moru niekde úplne z prehľadom by si sa vošla.

@oskvarka chapem, tu ide o to, ze dost aj precestujeme , teda minieme dost na benzine, kazdy den vylet do okolia, ked bude moc teplo, ostaneme sa nejaky den dva len kupat na ubytku.

autor
Dnes o 17:48
@anonym_d85edd

ja som bola minuly rok za 870 letecky pri mori, tu by som nenechala tolke eura, nic tu nie je a este kazdu chvilu prsi, alebo je zima, teraz ideme na drahsiu na 12, ale all inclusive

@anonym_d85edd tak prsat moze aj pri mori. Ale viem, co chces napisat.

autor
Dnes o 17:49
@anonym_42a284

My sme 2 dospelý+5 ročné dieťa.

Minulý mesiac sme boli v aquaparku na 8 dní, polpenzia, neobmedzený vstup aqapark, 4 celodenné vstupy pre 2 osoby na wellness, 2 detské ihriská. Celá dovolenka nás stála 900€.

Cez leto sa chystáme smer Poľské more na 8 dní
Ubytovanie máme za 500€, ubytovanie je iba s raňajkami, budeme musieť platiť ešte obed/večeru, vstupy, naftu takže celá dovolenka nás bude stáť okolo 900€.

@anonym_42a284 vyborna cena.

simca06022011
Dnes o 17:57

800 EUR za ubytovanie urcite nie je vela na dva tyzdne... uz kde miniete 1200EUR v SR je otazne, ale ak to tak mate radi, tak nie je problem. Ubytko ani pri mori tolko vacsinou nevyjde pre troch.

sendy1977
Dnes o 18:53
@anonym_42a284

My sme 2 dospelý+5 ročné dieťa.

Minulý mesiac sme boli v aquaparku na 8 dní, polpenzia, neobmedzený vstup aqapark, 4 celodenné vstupy pre 2 osoby na wellness, 2 detské ihriská. Celá dovolenka nás stála 900€.

Cez leto sa chystáme smer Poľské more na 8 dní
Ubytovanie máme za 500€, ubytovanie je iba s raňajkami, budeme musieť platiť ešte obed/večeru, vstupy, naftu takže celá dovolenka nás bude stáť okolo 900€.

@anonym_42a284 tiež ma láka Poľsko. Na ktoré miesto idete ?

anonym_9dabd2
Dnes o 19:08
@anonym_72bcc9

@anonym_9dabd2 to je dost odvazne tvrdenie, co ak je to 5clenna rodina? Vtedy za tu sumu daju more s velkym stastim.

@anonym_72bcc9 je to trojclenna rodina, takze neni to odvazne tvrdenie

anonym_9dabd2
Dnes o 19:09
@anonym_483250

@anonym_9dabd2 Ako vieš, že za tú sumu môžu byť pri mori, keď ani nevieš koľkí sú?

@anonym_483250 su traja. Tak pšt

Strana
z2