icon

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

6. nov 2025

Dobrý deň, páči sa vám táto nehnuteľnosť ? Radi by sme mali miesto, kde vypadnúť z bytu na víkend.
https://www.nehnutelnosti.sk/detail/JuAHHKyMzjY...

Strana
z2
anonym_238141
6. nov 2025

reklamu si daj do sekcie reklám

amdornik
6. nov 2025

nie, nepáči. mám veľa výhrad.

doriiis
6. nov 2025

Jedna vec je vypadnúť z bytu na víkend. Druhá vec, že keď sa o chatu aj pozemok nebudeš starať viac ako pár víkendov v roku, tak ti to schatra a zožerie ťa burina

viestta
6. nov 2025

Na chatu fajn, ale roky budete riesit vlhkost vzlinajucu zo zakladov. Bude drahe to vyriesit.
A ten vinohrad patri k tomu? Vinihrad je robota na cely rok, a dalsi zrut penazi s neistym vynosom

marhulka13
6. nov 2025

@anonym_autor mne sa nepáči lokalita, tam nič nie je.

anonym_c1b538
6. nov 2025

@anonym_autor nepáči sa mi priestor vonku, ani zariadenie ani lokalita

martinka17
6. nov 2025

Budete musieť veľa investovať do rekonštrukcie a ten domček má absolútne nepraktický pôdorys. Jediné čo sa mi páči, je tá terasa, ktorá tam podľa realitky ale nie je. Krb ako vykurovanie je nepraktický, budete potrebovať doriešiť teda aj toto, alebo celú noc prikladať do kozubu. Radšej postaviť nové ako toto pretvoriť podľa svojich predstáv.

a0
6. nov 2025

Nepáči. A nechcem vedieť ako je urobený vôbec základ domu, keď majiteľom bolo zaťažko vymaľovať strop 🙈

lenka.25
6. nov 2025

Nevidim na nej jediné okus . Hlavne lokalita je uplne mimo mojej predsatvs vikendoveho domčeka

anonym_6cef99
6. nov 2025

@anonym_autor táto chata tu už bola len s inou otázkou. Myslím že sa tu niekto snaž o predaj

anonym_f154df
6. nov 2025

@anonym_autor ach jaj, keby som bývala bližšie beriem hneď 😩

januska12323
6. nov 2025

Mne sa páči tá "kúpeľňa" 😁 bez záchoda by som nikde na víkend nešla.

maca1984
6. nov 2025

Mám toľko výhrad ,že nepáči.

zuzana76
6. nov 2025

nie, vobec

zuzana76
6. nov 2025

toto bol vinicny domcek, to nie je ani dom, cize zaklady chabe, nevedela by som tam stravit vikend

zuzana76
6. nov 2025
@anonym_6cef99

@anonym_autor táto chata tu už bola len s inou otázkou. Myslím že sa tu niekto snaž o predaj

@anonym_6cef99 to nebol Novy Gug, ano, nieco podobne, ale mensi pozemok a chceli to na trvale byvanie

danica2711
6. nov 2025

sorry, ale toto ani zadarmo

1gramofon
6. nov 2025

Keby som sa nudila a mala kopu penež tak teda áno, ale inak nie 😅

luccija
6. nov 2025

@anonym_autor mne sa páči, ale prerobila by som veľa veci

tykat
6. nov 2025

@anonym_autor ak sa vam paci tak nevahajte, este vam ju niekto uchmatne pred nosom.

hiro
6. nov 2025

Neviem či ste si všimli že nemá ani vodu ani záchod...

julix1
6. nov 2025

Pes by si tam mozno zvykol

balerina2025
6. nov 2025

@anonym_autor mne chyba voda a kupelna, klasik zachod.

deti95060810
6. nov 2025

za mňa bieda. je to celé zle. najlepšie zbúrať a postaviť poriadnu chatu odznova.

lilke
6. nov 2025

Nie je písané, či je niekde voda. Asi bude treba narážať studňu. Studňa nerovná sa pitná voda. Taktiež riešiť odpad. Septik? Aj o pozemok sa treba starať. Je to len vinohrad, žiadna záhradka, trávnik, priestor napr. pre menšie deti.

dadis
6. nov 2025
@hiro

Neviem či ste si všimli že nemá ani vodu ani záchod...

@hiro Ale zato mury maju natahanej vlhkosti dostatocne..

dadadada1
6. nov 2025

@anonym_autor veľmi pekný

betulinka1
6. nov 2025

@anonym_autor nemas tam vodu ani zumpu. Musis ju nosit vo vedrach a cikat do latriny. Pripradne ratat s investíciou ohladom vody do chaty.

lusilla
7. nov 2025

Nie, vinohrad je fain (ak k tomu domu patri) ale ma to viac negativ ako pozitiv. Ja by som si hladala iny tip starsieho domu.

milanemila
7. nov 2025

@anonym_autor vobec nie, velmi nevkusna rekonstrukcia a evidentne ma ten domcek aj konstrukcne problemy, len tak zaplatane na oko. Ako nejaky rekreacny domcek dajme tomu, ale potrebovalo by to dost vysoku investiciu, ved tam nie je ani voda zavedena, nic…pozemok nie je oploteny.

Strana
z2