Páči sa vám táto nehnuteľnosť?
Dobrý deň, páči sa vám táto nehnuteľnosť ? Radi by sme mali miesto, kde vypadnúť z bytu na víkend.
https://www.nehnutelnosti.sk/detail/JuAHHKyMzjY...
nie, nepáči. mám veľa výhrad.
Jedna vec je vypadnúť z bytu na víkend. Druhá vec, že keď sa o chatu aj pozemok nebudeš starať viac ako pár víkendov v roku, tak ti to schatra a zožerie ťa burina
Na chatu fajn, ale roky budete riesit vlhkost vzlinajucu zo zakladov. Bude drahe to vyriesit.
A ten vinohrad patri k tomu? Vinihrad je robota na cely rok, a dalsi zrut penazi s neistym vynosom
@anonym_autor mne sa nepáči lokalita, tam nič nie je.
@anonym_autor nepáči sa mi priestor vonku, ani zariadenie ani lokalita
Budete musieť veľa investovať do rekonštrukcie a ten domček má absolútne nepraktický pôdorys. Jediné čo sa mi páči, je tá terasa, ktorá tam podľa realitky ale nie je. Krb ako vykurovanie je nepraktický, budete potrebovať doriešiť teda aj toto, alebo celú noc prikladať do kozubu. Radšej postaviť nové ako toto pretvoriť podľa svojich predstáv.
Nepáči. A nechcem vedieť ako je urobený vôbec základ domu, keď majiteľom bolo zaťažko vymaľovať strop 🙈
Nevidim na nej jediné okus . Hlavne lokalita je uplne mimo mojej predsatvs vikendoveho domčeka
@anonym_autor táto chata tu už bola len s inou otázkou. Myslím že sa tu niekto snaž o predaj
@anonym_autor ach jaj, keby som bývala bližšie beriem hneď 😩
Mne sa páči tá "kúpeľňa" 😁 bez záchoda by som nikde na víkend nešla.
Mám toľko výhrad ,že nepáči.
nie, vobec
toto bol vinicny domcek, to nie je ani dom, cize zaklady chabe, nevedela by som tam stravit vikend
@anonym_autor táto chata tu už bola len s inou otázkou. Myslím že sa tu niekto snaž o predaj
@anonym_6cef99 to nebol Novy Gug, ano, nieco podobne, ale mensi pozemok a chceli to na trvale byvanie
sorry, ale toto ani zadarmo
Keby som sa nudila a mala kopu penež tak teda áno, ale inak nie 😅
@anonym_autor mne sa páči, ale prerobila by som veľa veci
@anonym_autor ak sa vam paci tak nevahajte, este vam ju niekto uchmatne pred nosom.
Neviem či ste si všimli že nemá ani vodu ani záchod...
Pes by si tam mozno zvykol
@anonym_autor mne chyba voda a kupelna, klasik zachod.
za mňa bieda. je to celé zle. najlepšie zbúrať a postaviť poriadnu chatu odznova.
Nie je písané, či je niekde voda. Asi bude treba narážať studňu. Studňa nerovná sa pitná voda. Taktiež riešiť odpad. Septik? Aj o pozemok sa treba starať. Je to len vinohrad, žiadna záhradka, trávnik, priestor napr. pre menšie deti.
@anonym_autor veľmi pekný
@anonym_autor nemas tam vodu ani zumpu. Musis ju nosit vo vedrach a cikat do latriny. Pripradne ratat s investíciou ohladom vody do chaty.
Nie, vinohrad je fain (ak k tomu domu patri) ale ma to viac negativ ako pozitiv. Ja by som si hladala iny tip starsieho domu.
@anonym_autor vobec nie, velmi nevkusna rekonstrukcia a evidentne ma ten domcek aj konstrukcne problemy, len tak zaplatane na oko. Ako nejaky rekreacny domcek dajme tomu, ale potrebovalo by to dost vysoku investiciu, ved tam nie je ani voda zavedena, nic…pozemok nie je oploteny.

reklamu si daj do sekcie reklám