Stravovanie na kúpalisku
Ahojte, aké kúpaliskové klasiky ako hamburgery, langoše, hotdogy, vyprážané syry atď by ste nikdy nedali do úst? Nosíte si na kúpalisko jedlo so sebou? Ja tie langoše ozaj nemôžem, je mi z nich 3 dni zle....
Hmmm dobry langos som uz dlho nemala 😋
Včera sme mali langoš zo stánku, aj keď nebol na kúpalisku a veru dlho som nemala taký dobrý 🤩
Ja by som zas nezjedla tu slovensku klasiku lepeňák alebo ako to volaju, rezen v chlebe 🤢.
Langos mam rada, kazdy podla seba
ja zase milujem langose a ked takto niekde sme, tak si ho musim dat 😀 ale nosime si jedlo aj so sebou, ci uz na kupalisko alebo na vylet.
hamburgery nejem nikdy, ale ostatne? Podla toho na co mam(e) chut. Na kupalisko si nosim hlavne ovocie a pitie.
keď som chodievala na kupko, tak som si brávala z domu napr. nejaký kurací šalát, alebo tuniakovy 🙂 - nič kompikované proste zelenina, syr, kuracie maso/tuniak..a k tomu ak tak pečivo..alebo ryža + tuniak 🙂, pokiaľ to nie je na priamom slnku, tak sa to kľudne dá zjesť aj po nejakých 3hod 🙂
Ked nechcem jest smažáky Spravim doma toasty hot dogy alebo palacinky hodim do boxu do tasky a vybavene..videla som normalne ze si na mestske kupalisko objednali aj donasku jedla cez wolt.pockali pri brane vyplatili a zjedli na deke.
Jediné čo si na kúpu dáme občas je ten langoše lebo inak to doma nerobím a raz dvakrát do roka stačí. Hotdog nejem úplne nikde okrem doma keď máme parky od masiara kam chodíme aj po mäso.
Inak nosíme jedlo so sebou ,resp zvyčajne zeleninu, ovocie, pizza slimáky. Veď nájdeme sa doma a večeru tiež doma
Ja som tiež tím dobrý langoš alebo hranolky s tatarkou 😂 a ešte varená kukurica…patrí mi to ku kúpou…. ale občas vezmeme so sebou pagáče, toasty alebo ovocie 😊
Hmmm dobry langos som uz dlho nemala 😋
@simsalabim dobrý langoš nie je zlý 😋😂
nejem na kupaliskach tie jedla, po ceste si nieco kupime a zjeme ako plnene tasticky, olivove tycinky, ovocie. ak by som zjedla napriklad taky langos v plus 39, tak ma vyvezu🫣 v teple to ani nejde dole.
Nosime si so sebou, toasty, kolac, ovocie. Ale je to o tom ze nechceme davat detom smazene takze si nemozme dat ani my. Ja nemam s nicim kupaliskovym problem. Ved to nie je kazdodenna strava. A vacsinou sa chodime kupat navecer takze ani nemam potrebu take jest
Ja by som si ten langos aj dala, ale mne zase nechuti v takom teple take mastne a vysmazane. Dam si nejake ovocie a som vybavena 😀
Na kúpalisku zjem max palacinky, alebo hranolky
Nemám s tým problém. Dám si to, na čo mám chuť 🙂
ked idem sama, tak tam nejem...mne je zle, ked vidim ludi, ako do seba v 30 a viac stupnovych horucavach tlacia tie vyprazane, mastne jedla 😀
nedavno boli vedla zlozene taka mama s dcerou, mama asi moj vek, dcera tak 25 cca - obe odhadom 30 kilova nadvaha.
ludia, ony tam vkuse neico tahali z tasky na jedenie - ja som videla, ako kazda z nich dala (nie naraz, postupne) tri rozky, ku kazdemu velku pastetu...cize spolu sest pastet...okrem toho boli asi dvakrat v bufete, niekolko keksikov...kks....a to som tam ani stale na lehatku nebola, takze som urcite nevidela vsetko.
ked idem s detmi nosim jedlo z domu.
no ja by som nezjedla nic z toho co si vymenovala.. ja si na kupalisko jedlo nosim
Keď som bola malá tak labgos a hranolky to istili. Teraz ak idem k vode, tak si dám ovocie, niečo svieže.. Ja by som asi umrela v 36 stupňoch dat do seba niečo tučné vyprážané 😅
Ja na kúpaliskách väčšinou nejem, langos si spravím najlepsi doma, a tie kupaliskove sa im zdaleka nepriblizia. Už ked niečo si dám, tak max nanuk alebo hranolky, inak si nosím ovocie a zeleninu z domu
Vacsinou si davam palacinky. Mne tam nechuti jest.
ja velmi na kupaliska nechodim, zvykla som si dat varenu kukuricu, zmrzlinu, gofri, aj langos. Veru, zajtra si asi kupim dobry langos. 😀
@petush21 nechodievam na kupko, keďže máme bazén, ale predtým niekde pri vode mi úplne stačilo ovocie, uhorky od smadu, wafle s ovocím, zmrzka, Kofola, ja sa viem najesť aj z takých glupotiek 🫣. Inak langoše s kečupom, cesnakom, tatárskou a syrom milujem 👍
Detom vzdy zabalim nieco zdrave na co su zvyknute napr ovocie, zelenina a nejaky oblozeny chlebik a potom im tam kupime na co maju chut, napr zmrzku alebo hranolky. Minule ma prijemne prekvapilo ked na kupalisku grilovali cele kurcata, tak to sme si kupili aj s varenou kukuricou. Mne v tej horucave velmi nejdu tieto tazke a smazene jedla, kt spominas. Ak si dame langos, tak jeden a kazdy si da trosku 🙈 lebo by mi bolo urcite zle.

Mne z langosov zle nie je, takze kludne kupaliskova klasika 😂 nejem nic, kde je mäso v takychto stankoch, s toho proste nemam dobry pocit 😅 Takze langose, hranolky, zmrzlina, pizza... nosit sa mi nechce nic.