icon

Tri noci na Slovensku za menej ako 1000 EUR?

2. jan 2024

Asi už neexist, však?
Príde mi to dosť neadekvátne poskytovaným službám.
Bezne chodíte za 2000 na lyžovačkuz za 4000 letná dovča, tri tabory pre dve deti za 3000 v lete?
Nemáme sa zle, ale uz mi to príde všetko premrštené.
Aby stal apartman v sukromi 130 eur bez stravy pre styroch, kym pri mori stoji 70?
Ako to vnímate?

bytc20
3. jan 2024

Presne pre toto nechodim na dovolenky na Slovensku. Aby ma predlzeny vikend v centre Rima vratane letenky vysiel menej ako hotel na Donovaloch na par dni, dakujem neprosim. Preto dovolenkujem len v zahranici a kludne aj 6x rocne. Tu su tie ceny sialene a protihodnota skoro ziadna.

jesenzima
3. jan 2024

@matkahelka my sme mali more cez cestu, asi 5 minút, apartmán bol čistý a mali sme krásny výhľad .. normálny 2izbovy apartmán. A tiež nás vyšiel okolo 70/noc..
Na dovolenku chodím pre zážitky, nie aby som trávila deň na ubytovaní ...
Ešte ale dodám, že máme malé deti, takže minimálne za jedno zatiaľ neplatíme ...

zmrzlinka2021
3. jan 2024

Mna by zaujimalo, prečo mnohé z vas povazujete more za niečo lukrativnejsie ako hory?

zorkahorka
3. jan 2024

@zmrzlinka2021 no lebo hory na slovensku mas a more nie 😉

matkahelka
3. jan 2024

@zmrzlinka2021 napr.preto, ze hory ekzemu nepomahaju, more ho lieci. a mnoho, mnoho dalsich vyhod

zmrzlinka2021
3. jan 2024

@zorkahorka
@matkahelka
ďakujem baby

matkahelka
3. jan 2024

@jesenzima ale ak ste boli cez cestu, neboli ste v 1.rade od mora a to, ze bol apt cisty, neznamena, ze bol novy. lebo aprt pri mori, s novym nabytkom za 70 eur na noc v sezone nezozenies pri aktualnych cenach nikde. a to mam toho nacestovane viac ako dost. ale je pravda, ze my vyhladavame apt take, ze urobim 5 krokov a som na plazi, aby aj deti kvoli wc mohli chodit same.

maciatkolulu
3. jan 2024

Lepšie hľadaj. Ak hľadáš aj apartmány,tak skús nie na Štrbskom,ale o dedinu ďalej a nájdeš.

ninka123
3. jan 2024

Ja vnímam tieto premrštené ceny rovnako ako @autorka Chodievame do Charvátska a na SK máme tiež dosť nacestované. Posledné roky sa ceny zvyšujú a len niektorí ubytovatelia zvyšujú kvalitu 🤷🏻‍♀️😄

ninka123
3. jan 2024

@gejb Dik za tipy, ale aj tak to začína od 700😉, nie v rozmedzí 400-700.. niekomu možno ranajky nestačia, moji puberťáci by zjedli aj slona 🤦🏻‍♀️😄

jj298
Odpoveď bola odstránená
gejb
3. jan 2024

@ninka123 nedala som sem všetky výsledky ktoré mi booking vyhodil. To už nech si autorka vyfiltruje.

jesenzima
3. jan 2024

Porovnávať zimnú dovolenku na horách s letnou pri mori je od veci ... A celkovo, je to zbytočne. Každý má iné nároky, každý hľadá niečo iné. My sa vieme ubytovať lacno a neprejesť dve výplaty, ale niekto chce mať All inclusive.. niekomu stačí malý apartmán alebo chatka, iný chce mať 5*hotel. A hlavne každý máme iný rozpočet. Keď na Tatry niekto nemá, alebo nechce dať, tak nech sa nesťažuje a hlada inde...

gabrm
3. jan 2024

@autor
Ono je to trocha také obojstranné,každý chce zarobiť min 2tis €,za tisíc eur povie že nebude vstávať do roboty a tie platy sa musia niekde odzrkadliť. Tam nie je len majiteľ,sú tam aj zamestnanci ktorí tiež majú doma rodiny a platia hypotéky.

nikha2809
3. jan 2024

Ja som teraz pozerala na leto na týždeň Slovensko, hotel pre nás iba s raňajkami by vyšiel iba o 100€ menej ako All inclusive Bulharsko 🤷

zmrzlinka2021
3. jan 2024

@jj298

Tak Tatry su aj preto tak predrazene (urcite by ceny sli vyssie ale nie az tak) az z dôvodu tých nezmyselných poukazov, ktoré kazdý využíva.

Kazdá dotácia, kazdá zbytočná spotreba penazí vedie k nárastu inflácie.

jj298
Odpoveď bola odstránená
jj298
Odpoveď bola odstránená
rikarika
3. jan 2024

Neviem preco sa tu stale spominaju len Tatry, Donovaly. Na Slovensku sa da najst v sucasnosti neskutocne vela moznosti ubytovania. Za mna top horna Orava a Rohace.

simca06022011
3. jan 2024

Tak podla mna ani more nie je lacne, urcite moderny apartman pri mori nestoji 70EUR. V lete smeboli na relativne lacnej dovolenke v porovnani s chorvatskom a pod, a cena bola cca 170EUR na noc s ranajkami.. ale tatry sa na to nehrabu.. apartman pri strbsom plese pre 3 osoby smemali cca 300EUR (s ranajkami)...ale rovnako tak to bolo aj pred rokmi. Lepsie je najst si partiu a vziat celu chatu. Ale to tiez zalezi od lokality, v jasnej.. to ide do tisicov :D
Ale tu sa nie je comu cudovat, vzdy to tak bolo.. pri mori je odjakziva lacnejsie, aj inehotely, welness, napr. aj v madarsku, je drahsi ako more..

fineta
3. jan 2024

Bolo sme v 4* vo Vysokých T. teraz medzi sviatkami na tri noci s polpenziou dvaja dospelí a dieťa 3 r. za 500 eur. Ponukové stoly ráno a večer, neobmedzený wellness. Z toho sa mi vráti vo výplate 275 eur cez rekreačný poukaz. Takže mne sa to teda vôbec nezdá byť nedostupné. Samozrejme tu nerátam čo sme minuli pomimo. Ale to je už individuálne.

autor
3. jan 2024

@fineta a v ktorom prosím ťa?

fineta
3. jan 2024

Grand Hotel Belleuve

nikha2809
3. jan 2024

@jj298 áno, viem.V Bulharsku som nikdy nebola, porovnávala som trojhviezdičkove a neviem, či tam sú tie hviezdy podobne ako Egypt,Tunis alebo sa to dá porovnať s tými u nás

alusha
3. jan 2024

ja tiez hladam cez jarne prazdniny, ale s wellnessom, bazenom, polpenziou a dvomi teengermi je fakt tazke najst nieco slusne a v rozumnej cene a to nehladam len Tatry... a to si este treba pripocitat skipasy... stravu odmietam nosit na akukolvek dovolenku alebo riesit nakupy potravin, to pre mna uz nie je dovolenka... ale po dlhsom hladani som nasla pekne ubytovanie a za fajn cenu Svatojansky kastiel Liptovsky Jan alebo Ceresnovy sad Mengusovce. Ak by vam stacila virivka a sauna, bazen nemaju...

kulumulu123
3. jan 2024

Vnimamto tak ze na sk dovolenky nechodim uz veeeeelmii dlhooo... Zato si kazdy rok doprajeme s detmi (2ks) kvalitny mesiac pri mori za cenu par dnovej lyzovaacky v tatrach...
Co si o tom myslia ini ma nezaujima kazdeho osobna vec 😊

jj298
Odpoveď bola odstránená
ninka123
3. jan 2024

@alusha Dik za tip 😉

kris_tin257
3. jan 2024

Netreba chodiť cez booking, pozri si Zľavomat 😊

misinka0611
3. jan 2024

Tatry na Slovensku už davno niesu pre priemerne zarábajúceho Slováka. Sú pre tých lepšie zarábajúcich a mám pocit že viac zahraničnej klientely tam už je. Je to škoda, ale snáď vedia čo robia keď tými cenami vytláčajú Slovákov.

Veľa ľudí už prejde o pár km. viac a smer Polsko. Západ smer Rakúsko a Alpy.