icon

Wellness nám zarezervovali na termín ešte pred samotným nástupom na pobyt

17. jún 2025

Zdravím, máte niekto skúsenosť s takýmto prístupom? objednali sme si pobyt cez zľavovy portal týždeň pred termínom, ved naisto pojdeme, storno nebudeme potrebovať. S čím sme nerátali a čo ma prekvapilo a vôbec prvýkrát som sa s tým stretla, že procedúry a wellness nám naplánovali na deň nástupu ale ešte pred samotným check-inom, čo má byť o 14tej, čo je uvedené aj vo voucheri. Ked som komunikovala s penzionom ze s tym sme neratali a ze tam na dany cas nestihame prist, lebo vsak oficialne sa mozme ubytovat az poobede, bolo nam povedane, ze ak neprideme, procedury aj wellness nam tymto prepada, lebo oni nemaju ine volne terminy. Obratila som sa na podporu tohto portalu, ale tam mi odpisala ze terminy na procedury urcuje podla dostupnych kapacit prevadzkovatel, ale mna zaraza ze to moze dat na cas, ked tam vlastne ani nemame byt? nevidim v tom logiku, stretli ste sa uz s tym?

Strana
z2
lenkakoc444
18. jún 2025
@melanta

@lenkakoc444 asi nevieš, ako to funguje však? Hotel ponúka svoje služby cez zľavomat. To, či si kupujúci overí dostupnosť alebo nie pred kúpou, je zodpovednosť kupujúceho. Mohla sa pýtať na dostupnosť pred kúpou a potom si objednať pobyt v termíne, kedy je dostupné nielen ubytovanie, ale aj wellness. Autorka to neurobila, je to jej chyba. Je dospelá, nemôže ju zľavový portál upozorňovať na logické záležitosti ako je overenie dostupnosti pred kúpou.

@melanta @svetlonos zeny ja viem ako to funguje, ale autorka si kupila cez portal pobyt na konkretny datum (aspon tak to chapem) co znamena, ze wellness ma mat na procedury volno pocas pobytu ak to ponuka ako sucast vouchra. Ine je ak kupim pobyt, kt. mozem vyuzit do konca roka, tam jasne, ze zavolam a dohodnem procedury a pobyt vopred.

princezna_bosorka
18. jún 2025

podla mna si naletela podvodnikom. ved ked nemam kapacity, nepredavam wellnes pobyty dalsim hostom, ci? dala by som to na SOIku

svetlonos
19. jún 2025
@lenkakoc444

@melanta @svetlonos zeny ja viem ako to funguje, ale autorka si kupila cez portal pobyt na konkretny datum (aspon tak to chapem) co znamena, ze wellness ma mat na procedury volno pocas pobytu ak to ponuka ako sucast vouchra. Ine je ak kupim pobyt, kt. mozem vyuzit do konca roka, tam jasne, ze zavolam a dohodnem procedury a pobyt vopred.

@lenkakoc444
Ty si myslíš, predpokladám, at to ak tamto. To nikoho nezaujíma, dôležité sú údaje na tom woucheri. To nemyslím v zlom, no myslieť neznamená vediet a autorka sem nedala foto ale ifo tam boli /neboli.
Proste maju na to právo a mnoho ludi iz vie, ze tieto kúpené zlacnené pobyty maju casto nejakú tú "chybu krásy". Už to teraz vie aj autorka. Netreba za všetkým hľadať logiku.

Strana
z2