icon

Ako riešiť obsadzovanie lehátok pri bazéne?

Dnes o 08:54

Chcem sa spýtať, tie čo ste proti obsadzovaniu lehátok ráno uterákmi. Ako by to podľa vás malo fungovať? Že prídeme k bazénu, dáme veci len tak niekde na zem, výjdeme z vody a ideme chodiť po areály a hľadať 4 lehátka? A keď chceme ísť znova do vody, zbalím všetky veci, uvoľním lehátka a veci si zase hodím niekam na zem, či? (Neriešme prípad, kedy si niekto ráno obsadí lehátka a celý deň sa tam neukáže).

Strana
z3
anonym_1263a1
Dnes o 08:57

Rano si privstan a chod si lehatka obsadit a tie pouzivajte cely den.

anonym_fd9120
Dnes o 08:59

Ved das si veci na lehatko, ides do bazena, ked prides z bazena, lahnes si na lehatko... Ci co chces?

anonym_550b6c
Dnes o 08:59

v arabskych statoch dam 10e obsluhe pri lehatkach a poviem ktore lehatka by som chcela mat kazdy den rezervovane a uz ma tam cakaju ale funguje to len v arabskych statoch

anonym_550b6c
Dnes o 09:01

V niektorych hoteloch je zakaz obsadzovania lehatok ked tam mas uterak iba a dlhsie tam nikto nie je obsluha ten uterak vezme a lehatko uvolni

anonym_882566
Dnes o 09:01
@anonym_1263a1

Rano si privstan a chod si lehatka obsadit a tie pouzivajte cely den.

@anonym_1263a1 prídem k bazénu a nikde nič len uteráky, tak uteráky uložím dám niekde na múrik a lehatko obsadim
To čo je, že vylyhuje na izbe do 11.00 blokuje lehatko uterákom ktorý tam dala o 4tej ráno?
Smola, založím a lehatko používam

autor
Dnes o 09:02

Ano, ved tak to aj robime, ale v poslednej dobe sa objavili nazory, ze vraj to nie je spravne a bude zakazane obsadzovanie lehatok.

autor
Dnes o 09:03
@anonym_882566

@anonym_1263a1 prídem k bazénu a nikde nič len uteráky, tak uteráky uložím dám niekde na múrik a lehatko obsadim
To čo je, že vylyhuje na izbe do 11.00 blokuje lehatko uterákom ktorý tam dala o 4tej ráno?
Smola, založím a lehatko používam

@anonym_882566 a ako vies, ze vylihuje na izbe a nie je v bazene?

simsalabim
Dnes o 09:04

V Taliansku sme raz mali pridelene lehatka, takze ci sme pridsli o 6 rano alebo o 3 poobede, boli nase. My nie sme moc lehatkovi, travime cas aktivne vo vode, kludne aj hodinu plavame vkuse a preferujeme more, no je dobre sa niekde zlozit. Nie je fer, ak ma hotel iba 10% lehatok zo svojej kapacity, to by malo byt nejako osetrene.

muchotrafka298
Dnes o 09:16

Ja som zazila na Cypre a aj v Grecku, ze pri bazene o 20,00 zatvorili bazen takymi zabranami zeleznymi, zobrali lehatka na jedno miesto a tam ich zamkli. K bazenu sa teda nedalo dostat skor, ako to tam prisli oficialne otvorit a rozlozit. Takto zamedzia tomu, aby si atm ludia v noci isli obsadzovat lehatka. Tiez sa mi stalo, ze akonahle niekto nebol na lehatkach dlhsie ako 2 hodiny, uteraky a veci odtial zobrali a mohol si tam dat veci druhy.

kkovacovak
Dnes o 09:19

@anonym_autor chodíme do rezortov kde sú vždy voľné lehátka a nie sú tam ľudia ako vy

abbey1
Dnes o 09:21

Ty to zjavne celé zle chápeš. Obsadzovanie lehátok ráno uterákom je predsa niečo úplne iné, než to, o čom píšeš ty. Keď si reálne pri bazéne, v bazéne a máš veci na lwhafku, tak ho reálne využívaš a nemáš ho len obsadené.

anonym_f8535e
@anonym_autor

Ano, ved tak to aj robime, ale v poslednej dobe sa objavili nazory, ze vraj to nie je spravne a bude zakazane obsadzovanie lehatok.

@anonym_autor pockaj ty si mylis obsadzovanie lehotok s pouzivanim, tu ide o to, ze niekto si o 5 rano hodi uteraky na lehatka a pride cca o 13h k nim alebo vobec nepride, to vie cloveka nastvat, nic proti tomu ak mas veci na lehatkach a si pri nich, kupes sa alebo chodis po areali hotela atd...
inak nechapem tomu obsadzovaniu v skorých ranných hodinach, na dvl vstavat tak skoro? wtf

anonym_882566
@anonym_autor

@anonym_882566 a ako vies, ze vylihuje na izbe a nie je v bazene?

@anonym_autor tak asi by som tam videla nejakú klobúk tašku krém slapky tričko
…. Proste stopy ľudskej existencie

janinah
Dnes o 09:26

Zažila som hotel.kde sme mali uteraky na svojich lehatkach cely pobyt.Ja nechodim do bazenov.more bolo 6 metrov od mojho lehatka pri bazene.Nikomu to nevadilo.lehatok bolo dosť.Chela by som vidiet ten zakaz v praxi.

anonym_51cc59
Dnes o 09:39

@anonym_autor ved to bolo a aj vela hotelov ma zakaz obsadzovania ked fyzicky pri bazene nie si, ze rano o 7 obsadis a prides az o 10 potom ides na obed na 2hodiny prec a prisli az poobede a cely cas lehatka su obsadene a nikto ich nemohol pouzivat. Ked prides k bazenu, ako prve obsadis si lehatka a opalujes, kupes sa vo vode ked odchadzas zoberes veci, nie ze po kazdom kupani hladat lehatka. Trochu rozmysat nezaskodi.

autor
Dnes o 09:47
@kkovacovak

@anonym_autor chodíme do rezortov kde sú vždy voľné lehátka a nie sú tam ľudia ako vy

@anonym_f8535e akoze nechapes obsadzovaniu v skorych tannyvh hodinach? Tak adi ked dokdes neskor, tak miesto nenajdes.
@kkovacovak naprklad kam?

citronove_koliesko
Dnes o 09:50

@anonym_autor moj muz ma jednu podmienku ked ideme k moru, platene lehatka.
To by som zaviedla vsade a hodinovu sadzbu. Ak niekto chce aby jeho uterak kvasil na lehatku od 6 rana do 15 kym sa uraci prist aj panovi tak nech si to zaplati.

anonym_34604f
Dnes o 09:56
@anonym_autor

@anonym_f8535e akoze nechapes obsadzovaniu v skorych tannyvh hodinach? Tak adi ked dokdes neskor, tak miesto nenajdes.

@anonym_autor a ty čomu nerozumieš? Keď sa prídeš o 6-tej kúpať, tak ok, lehátko si obsaď a používaj. Ale nie prísť si o 6-tej len hodiť na lehátko uterák aby som mala lehátko keď sa dovalím o 11-tej.
Vidíš ten rozdiel?

autor
Dnes o 09:58
@anonym_34604f

@anonym_autor a ty čomu nerozumieš? Keď sa prídeš o 6-tej kúpať, tak ok, lehátko si obsaď a používaj. Ale nie prísť si o 6-tej len hodiť na lehátko uterák aby som mala lehátko keď sa dovalím o 11-tej.
Vidíš ten rozdiel?

@anonym_34604f tak ale zákaz by asi platil plošne pre všetkých, nie iba pre tých, čo tam nie sú

abbey1
Dnes o 10:20
@anonym_autor

@anonym_autor Prepáč, ale nám sa ešte nestalo, že by sme prišli k bazénu a nebolo by voľné ležadlo

simsalabim
Dnes o 10:20
@anonym_autor

@anonym_34604f tak ale zákaz by asi platil plošne pre všetkých, nie iba pre tých, čo tam nie sú

@anonym_autor zakaz je mat obsadene lehatko a nebyt tak niekolko hodin 🤷‍♀️

anonym_569506
Dnes o 10:22
@anonym_autor

@anonym_autor samozrejme, ked nie si v bazene alebo niekde v blizkosti a si na izbe, nemas preco mat obsadene lehátka.. ked si tam, tak ano, mozes mat lehatko

anonym_3d1ce9
Dnes o 10:53

Ziadne obsadzovanie lahatok. To co ma byt. Normalni ludia funguju tak, ze ked sa idu k bazenu kupat, vtedy si najdu volne lehatko. Je absolutne arogatne a primitivne prist skoro rano, hodit si tam uterak a ani nebyt pri bazene a obsadzovat nieco, co moze sluzit inym. Lehatka nejsu tvoje anie su cely den vyhradene len pre teba. Sluzia aj inym hostom

anonym_b5463a
Dnes o 11:07

Riadny first world problem toto 😅

kitycat
Dnes o 11:12

@anonym_autor o com to hoboris? Problem je ked di niekto rano ( rozumej 6-8h) obsadi lehatka na dobrom mieste a peode tam poobede a nie ze si odbehne do vody..

Ja som si miesta tiez obsadzovala o 6 rano a o 8 po ranajkach som tam uz lezala. Krasne niesto medzi palmami takze okolo teba nik. Striedali dme sa s hednym parom 😀 kto z koho

Raz sme jednemu paru obsadili lehatka vedla nas a ti jelimani dosli o 11 ( to sme netusili, ze pridu tak neskoro), plavcik uz ich tam chcel prenajat nejskym z ulice, no zhadali dme sa tsm lebo som akurat na nadich lehatkach bola.. kamosi akurat prisli, ale uz sme im fleky nerezervovali

anonym_3d1ce9
Dnes o 11:43
@kitycat

@anonym_autor o com to hoboris? Problem je ked di niekto rano ( rozumej 6-8h) obsadi lehatka na dobrom mieste a peode tam poobede a nie ze si odbehne do vody..

Ja som si miesta tiez obsadzovala o 6 rano a o 8 po ranajkach som tam uz lezala. Krasne niesto medzi palmami takze okolo teba nik. Striedali dme sa s hednym parom 😀 kto z koho

Raz sme jednemu paru obsadili lehatka vedla nas a ti jelimani dosli o 11 ( to sme netusili, ze pridu tak neskoro), plavcik uz ich tam chcel prenajat nejskym z ulice, no zhadali dme sa tsm lebo som akurat na nadich lehatkach bola.. kamosi akurat prisli, ale uz sme im fleky nerezervovali

@kitycat no akoby tvoje spravanie bolo o nieco lepsie 🤦‍♀️. Obsadzujes tiez a to nie je v poriadku. Nie si v restauracii, ze si robis rezervaciu. Normalni ludia neutekaju s uterakom v skorych rannych hodinach k bazenu. Normalni ludia si sadnu na lehatko vtedy, ked sa idu realne kupat. A ked neni volne, tak smola. Taka je realita. Rovnako to funguje v MHD. Alebo v obchode - proste nepolozis kosik k pokladni a nevyblokujes ju, lebo ty si ides este dalej nakupovat. Alebo ked chces parkovat na konkretnom mieste, tak tam nedas kuzel, aby tam iny nemohol zaparkovat. Takto to nefunguje a je jedno, ci to urobis "len" na dve hodiny alebo na pol dna

maca1984
Dnes o 11:44

Iné je obsadzovanie lehátok o 6 ráno a celý deň na nich nikto nie je, a iné je dať si uteráky/veci a ísť do mora, do bazénu, na obed ale inak tie lehátka využívať...
To prvé obsadzovanie neschvalujem .

anonym_5b33c7
Dnes o 12:04

Miesas hrusky s jablkami prosim ta. Je ine, ked to lehatko “vyuzivas” aj ked si vo vode a ine, ked si tam svacnes uterak o 6 rano a prides niekedy poobede 🫣

januska12323
Dnes o 12:52

@anonym_autor prídeš k bazénu, nájdeš voľné lehátko, nahádžeš tam veci celej rodiny a ideš sa kúpať. Keď sa vrátiš sadneš si na lehátko a užívaš ho. Zákaz obsadzovanie je to ukladanie uterákov o piatej ráno a dotrepať sa o jednej.

autor
Dnes o 12:53
@anonym_3d1ce9

@kitycat no akoby tvoje spravanie bolo o nieco lepsie 🤦‍♀️. Obsadzujes tiez a to nie je v poriadku. Nie si v restauracii, ze si robis rezervaciu. Normalni ludia neutekaju s uterakom v skorych rannych hodinach k bazenu. Normalni ludia si sadnu na lehatko vtedy, ked sa idu realne kupat. A ked neni volne, tak smola. Taka je realita. Rovnako to funguje v MHD. Alebo v obchode - proste nepolozis kosik k pokladni a nevyblokujes ju, lebo ty si ides este dalej nakupovat. Alebo ked chces parkovat na konkretnom mieste, tak tam nedas kuzel, aby tam iny nemohol zaparkovat. Takto to nefunguje a je jedno, ci to urobis "len" na dve hodiny alebo na pol dna

@anonym_3d1ce9 no asi tazko si normalni ludia obsadzuju lehatka az vtedy, ked sa idu kupat, vtedy uz totiz ziadne lehatka volne niesu.

Strana
z3