icon

Ako sa vyhnúť faraónovej pomste v Egypte?

21. júl 2026

Ideme do Egyptu prvy krat dala som sa zaockovat aj proti Hep A uz davnejsie aj brušný tyfus . Aj ked budeme tam len 7 dni .. Nejake odporucania ?? A je to tam nebezpečné ? Počula som že pri pústach stoja aj nejaky ludia s mečmi

Strana
z2
anonym_c1c5f6
21. júl 2026

@anonym_autor ja nemusím ani do Egypta. Akonáhle mením stať tak sa idem do….t. Vždy mám pri sebe niečo na hnačky. Ale u mna asi psychika.

anonym_cf13d3
21. júl 2026
@anonym_1530c8

@anonym_cf13d3 ale kde pisem, ze musi alebo mala by jest na tom istom mieste?Kde prosim ta? Napisala som len ako sme my jedli a nic nam nebolo to je vsetko. A pocas toho ako pisem mam zavrete ustocka 😉

@anonym_1530c8 boze, uz si fakt trapna. Ty sa sem ocividne chodis ventilovat. Snad sa nabuduce teda doseries 🤣

anonym_1530c8
21. júl 2026
@anonym_cf13d3

@anonym_1530c8 boze, uz si fakt trapna. Ty sa sem ocividne chodis ventilovat. Snad sa nabuduce teda doseries 🤣

@anonym_cf13d3 a ty sem ocividne chosia bezdovodne urazat druhych. Snad raz dospejes a naucis sa komunikovat normalne.

tanika
21. júl 2026
@anonym_930a80

mna zaraza preco ludia dobrovolne platia nemale prachy za to, aby navstivili krajinu z ktorej maju doslova uzkost :D este teda predpokladam ze ide o dovolenku. wtf

@anonym_930a80 😆👏👏👏👏👏presne ani ja tomu nechápem 🙈

kiki68
22. júl 2026

Nikdy som tam problemy nemala, nie nieco ine ako v tami Europy a to som jedla aj jedla ako priamo pripravene v ich podnikoch a na rohu ulice v Sharm El Sheikh. Ale za mna asi najlepsie vyhybat sa v hoteloch ich ladu v drinkoch a ovociu, co neni so supou, ale uz je predkrajane. A kupit si ich lieky v pripade problemu. Tie si doniest domov pre istotu, tie zaberaju super na nase veci, mas za dve hodiny po brusnej chripke

anonym_a53d1b
22. júl 2026

@anonym_autor za mna je Egypt super dovolenka...ok mesto špinavé,ako Luník,ale čo vidíte v mori je niečo úžasné...pyramídy Luxor..je tam naozaj čo vidieť ja skm zastihla aj staré múzeum a to naozaj dýchalo historiou...nikdy Nám tam nič nebolo...

anonym_a53d1b
22. júl 2026
@kiki68

Nikdy som tam problemy nemala, nie nieco ine ako v tami Europy a to som jedla aj jedla ako priamo pripravene v ich podnikoch a na rohu ulice v Sharm El Sheikh. Ale za mna asi najlepsie vyhybat sa v hoteloch ich ladu v drinkoch a ovociu, co neni so supou, ale uz je predkrajane. A kupit si ich lieky v pripade problemu. Tie si doniest domov pre istotu, tie zaberaju super na nase veci, mas za dve hodiny po brusnej chripke

@kiki68 my sme jedli aj pomaranče aj melóny mali sme bohaty all inclusive a veru nikdy nám nič nebolo

anonym_a53d1b
22. júl 2026
@tanika

@anonym_930a80 😆👏👏👏👏👏presne ani ja tomu nechápem 🙈

@tanika napriklad bohatá história,pamiatky? Také more ako inde niet z takým podmorským svetom ktoré si pamatáte celý život🙂

kiki68
22. júl 2026
@anonym_a53d1b

@kiki68 my sme jedli aj pomaranče aj melóny mali sme bohaty all inclusive a veru nikdy nám nič nebolo

@anonym_a53d1b Mali ste stastie,ja tiez, ale radsej melony priamo na jachte, kde nam to Ali pred nami rozkrajal po ponore ten melon. Tam som mala istotu. V tych hoteloch v jednom ok a druhy- tam som tomu neverila

kiki68
22. júl 2026
@anonym_a53d1b

@tanika napriklad bohatá história,pamiatky? Také more ako inde niet z takým podmorským svetom ktoré si pamatáte celý život🙂

@anonym_a53d1b presne, ja som tam chodila potapat. Je to tam nadherne za mna. A mala som tam super instruktorov, co ma naucili ako 23 rocnu zabu potapat. Mali trpezlivost

slavomira236
22. júl 2026

@anonym_autor vrátili sme sa pred 2 tyzdnami. Egypt je spinavy ale aj Krásny. Jedli sme vsetko zaradom lili s ladom robia ho z balenej vody jedlu sme aj ovocie jablka broskyne zeleninu. Jedli sme aj v hurgade v restike aj na vylete na lodi. Ja ani deti 12 a 9 nic nam nebolo. A deti sa urcite nalovgali vody aj z bazena. Mne sa egypt paci co sa tyka zabavy jedla sluzieb a krasy mora vyhovuje mi najviac z destinacii kde sme boli. Niekto tu písal ze je lacny no az taký lacny nieje a ide cenovo hore kazdy rok. 5hviezfickove hotely lacne niesu a este ked clovek vybera hotel kde nieje výrazný odliv. Boli sme zatial 2 krat a uz viem ze ak niekde ppjd biuduci rok bude to prave egylt .Hnacky moze mat citlivy clovek všade aj v Európe syn mal v bulharsku. Ked som bola na klinike v tjrecku bolo tam vela ludi s hnackami a sestricka marka v tjrecku mi potvrdila ze najviac ludi pride s hnackou a bolestami uší

anonym_cf13d3
22. júl 2026
@anonym_1530c8

@anonym_cf13d3 a ty sem ocividne chosia bezdovodne urazat druhych. Snad raz dospejes a naucis sa komunikovat normalne.

@anonym_1530c8 ty robis z komara somara, ved si uplne komicka a trapna. Sa pozri na seba 🤣 boze, ze ta to bavi este

anonym_cf13d3
22. júl 2026
@anonym_1530c8

@anonym_1530c8 a idem si ta bloknut, lebo ma nebavia take primitivky ako ty

michaela329
22. júl 2026
@slavomira236

@anonym_autor vrátili sme sa pred 2 tyzdnami. Egypt je spinavy ale aj Krásny. Jedli sme vsetko zaradom lili s ladom robia ho z balenej vody jedlu sme aj ovocie jablka broskyne zeleninu. Jedli sme aj v hurgade v restike aj na vylete na lodi. Ja ani deti 12 a 9 nic nam nebolo. A deti sa urcite nalovgali vody aj z bazena. Mne sa egypt paci co sa tyka zabavy jedla sluzieb a krasy mora vyhovuje mi najviac z destinacii kde sme boli. Niekto tu písal ze je lacny no az taký lacny nieje a ide cenovo hore kazdy rok. 5hviezfickove hotely lacne niesu a este ked clovek vybera hotel kde nieje výrazný odliv. Boli sme zatial 2 krat a uz viem ze ak niekde ppjd biuduci rok bude to prave egylt .Hnacky moze mat citlivy clovek všade aj v Európe syn mal v bulharsku. Ked som bola na klinike v tjrecku bolo tam vela ludi s hnackami a sestricka marka v tjrecku mi potvrdila ze najviac ludi pride s hnackou a bolestami uší

@slavomira236 ja som mala hnačku v Tatrách, najhoršiu za celý svoj život 🤷 Pravdepodobne campylobacter, nikomu neprajem - a bol to pomerne drahý hotel.

anonym_a53d1b
22. júl 2026
@kiki68

@anonym_a53d1b presne, ja som tam chodila potapat. Je to tam nadherne za mna. A mala som tam super instruktorov, co ma naucili ako 23 rocnu zabu potapat. Mali trpezlivost

@kiki68 kusok odomňa plavali delfíni...videla som obrovskú korytnačku citila som sa ako vo filme modra lagúna...za mna velky zazitok aj byt v pyramine

anonym_a01b36
Včera o 07:44

@anonym_autor ako? No jednoducho. Neísť tam

Strana
z2