Cestujete chorí na dovolenku alebo ju zrušíte?
Cestujete na dovolenku chori a tam prisposobujete program choremu clenovi, alebo nejdete na dovcu? Nasa sa zrusit neda. Zvazujeme, co spravit. Raz sme takto isli na svadbu najblizsej rodine a nakoniec z toho bola 1dnovka a svadbu sme si vsetci uzili.. 🤔
Jasne ze by som do apartmánu na Slovensku išla.Do lietadla by som ale velmi zvazovala
@anonym_9d91b6 🥰
@anonym_autor to je uzasne by som ta pochvalila mna tento rok caka svadba a budem tehotna nevesta cize keby mi tam dojde decko so 40 horúčkami neviem neviem…fakt nezodpovedne a to nehovorím o tom ze niektore zeny na zaciatku ani nevedia ze su tehotné alebo to širšia rodina ani nevie…
@anonym_29093c si predstav, ze nik od neho neochorel.nik.a to bol v kontakte aj s inymi detmi, btw, 2 deti tam boli na antibiotikach.v lete.a jedno poobede skoncilo s horuckou na izbe. Pri pocte 100osob sa s tym musi ratat.
Tak hlavne,ak ma clovek virozu a zvysenu teplotu,nema robit zvysenu aktivitu. Takze ak sa planujete len prechadzat,tak chodte,ale nezen ho niekde na turistiku,lebo ti v tom teple skolabuje.
@iwesska nevyzera choro. Normal funguje. Kychne, zakasle. Dopuje sa.😊💚
@anonym_autor to je uzasne by som ta pochvalila mna tento rok caka svadba a budem tehotna nevesta cize keby mi tam dojde decko so 40 horúčkami neviem neviem…fakt nezodpovedne a to nehovorím o tom ze niektore zeny na zaciatku ani nevedia ze su tehotné alebo to širšia rodina ani nevie…
@anonym_29093c jo.ma pochvalili.sme sa s nimi predsa radili.🤦♀️ale ja som bola svedok.a bolo to daleko od bydliska.cela rodina na svadbe.. nik neochorel..
@anonym_autor 37,3 ja osobne nepovažujem za teplotu, to je za mňa nič, bežne s takou teplotou chodím do práce keď viem, že to nie je nákazlivé. Píšeš virózu, s tým by som zostala doma, vám to môže prejsť po prvom dni ale môžete nakaziť iného a tomu zničiť dovolenku. Je to bezohľadné.
@anonym_f6d9e9 ty si dr? Ked vies, ci ochorenie je alebo nie je nakazlive?
V podstate si rozhodnutá ísť, tak je jedno ako to riešia druhí. Ja chorá nechodím nikam. Dovolenku alebo aj ubytovanie mám vždy riešené tak, že ho môžem stornovať. Tých pár e naviac, ma už "z biedy nevytrhne"
@anonym_autor My sme tento rok nesli kvoli mne, neprechadzala mi choroba, den pred odletom znova vystupila teplota. Bola som rada, ze sme nesli, vyklula sa z toho bakterialna infekcia, skoncila som na ATB. Nasledne aj muz a syn.
Kde sú tie matky čo so soplíkom pošlú deti do škôlky? Ženy, čo so sollikom, kašlom idú do roboty?
Autom, na SR , do apartmanu, bez horúčky v pohode. Kolko chorych žien chodi do obchodu, odniest dieta do školky, vyvenčit psa, lebo musi? Kolko chorych susedov si kychne vo vytahu, na chodbe...
Nejdete busom, lietadlom. Až sa nato cíti, tak chodte.
@slavomira236 viroza.dospely.na 3dni.vytuzena dovca.
@anonym_autor vytúžená dovča na 3 dni na SVK? nedá sa preložiť?
Ja som raz letela s nadchou a to bolo peklo. Ja som myslela, ze za tie tri hodiny umriem, take tlaky v dutinach a v hlave, ze mi slzy tiekli od bolesti. Vracala som sa z navstevy v UK a cely let som sa modlila, nech uz pristaneme.
S virozou by som nesla, ani na vytuzenu dovolenku ani na ziadnu inu, dokonca ani na vikendovy pobyt po Slovensku.
Je to na zvazeni kazdeho, ci cely let a pobyt na letisku pretrpi v respiratore alebo ostane doma. LEbo predpokladam, ze si natolko zodpovedna osoba, ze nechces nakazit desiatky dalsich ludi.
@muchotrafka298 no určite sú ľudia zodpovední 😀Lozia všade s kiahňami, zelenými sopľami, kýchajú a chrchlú kade tade. Neznášam to.
@slavomira236 teplota 37z3
@anonym_4fbb3d to by som nesla.u nas ma dospely virozu. Zvysenu teplotu..
@anonym_autor 37. 3 za, mna nie je teplota akje to iba, soplik tak ano isla by som. Ak su to 40tky a lezis polomrtva tak nie... Ja, som takto bola a deckami v afrike ked mali este 3 dni antb dobrat. Uz boli fit ani teplota ale nechcela som to prerusit ani lieky, ani dovolenku kedze sme isli na vlastnu past a nie ck kde si ju vies vystornovat. Na letisku a v lietadle dostali rusko a bola to super dovolenka.
@anonym_f6d9e9 chceme len do prirody. A s nikym sa neplanuje bozkavat..😁
@anonym_autor a toto sa neda zrusit? 3 dni vo vlastnom app.?
Preco sa pytas /teplota 37/ ked si sla s dietatom ktore malo 40tky teploty? malo byt v klude, hlavne kvoli srdcu. Zakladas mu do buducnosti na problemy.
Od vcera bez zvysenej teploty. 🙂
@anonym_autor a toto sa neda zrusit? 3 dni vo vlastnom app.?
Preco sa pytas /teplota 37/ ked si sla s dietatom ktore malo 40tky teploty? malo byt v klude, hlavne kvoli srdcu. Zakladas mu do buducnosti na problemy.
@natalka13 ked sme cestovali, mal 38. 40 mal az v noci a rano nic. Bez teploty. Srdce ma zdrave, chodime na kardio kvoli inemu..
@slavomira236 viroza.dospely.na 3dni.vytuzena dovca.
@anonym_autor nerusila by som,ak ide o normálnu virozu.Samozrejmost rusko.

@anonym_autor nebudete stáť nikde na pumpe, v obchode, v reštike? V prírode kam idete nebude jediný človek? A nakaziť sa dá aj vzduchom ak si to doteraz nevedela.
@anonym_f6d9e9 a myslis, ze nik okolo teba chory nie je?🙈 nechodis autobusom? Do obchodu? Ved vsetci vsade kychaju, kaslu..