icon

Cestujete chorí na dovolenku alebo ju zrušíte?

5. aug 2026

Cestujete na dovolenku chori a tam prisposobujete program choremu clenovi, alebo nejdete na dovcu? Nasa sa zrusit neda. Zvazujeme, co spravit. Raz sme takto isli na svadbu najblizsej rodine a nakoniec z toho bola 1dnovka a svadbu sme si vsetci uzili.. 🤔

Strana
z2
janinah
5. aug 2026

Zalezi o aku chorobu ide,soplik ano,kiahne nie.

anonym_a281a9
5. aug 2026

Keď je choré dieťa,tak nie
Ak dospelí,tak podľa toho ako sa cíti

anonym_ccad03
5. aug 2026

@anonym_autor príliš málo info. Kto je chorý dospelý, dieťa? aká choroba? Prečo ste si dovču nepoistili?
Chceš názor bez relevantných informácií

zuzana2910
5. aug 2026

Nie, ešte sa nám taká vec nestala. Nevieme kto je chorý, o akú chorobu ide, čiže ani poradiť sa nedá.

anonym_e2bb31
5. aug 2026

zalezi co vam je, raz sa syn nakazil na oslave od choreho a den pred odletom mal 37,2 teplotu, na dovolenke sa pridal kasel a kupili sme sirup, ktory ho hned dal dokopy a dovolenka bola super

slavomira236
5. aug 2026

@anonym_autor chori sme este nesli. Ak by to bol len sopel tak by sme sli ak horucky ,neka hnisava anggina,zapalnpriedusiek a veljy kasel tak nie

anonym_30381f
5. aug 2026

Je rozdiel ísť neveste a ženíchovi so 100 hosťami na svadbe podávať ruky s hnačkou, alebo ísť so zlomenou nohou na dovolenku na Liptove.

autor
5. aug 2026
@anonym_30381f

Je rozdiel ísť neveste a ženíchovi so 100 hosťami na svadbe podávať ruky s hnačkou, alebo ísť so zlomenou nohou na dovolenku na Liptove.

@anonym_30381f bola som svedok a syn mal 40tky.. isli sme, trvalo to 1poobedie a 1noc, na svadbe uz bol bez teploty..

autor
5. aug 2026
@slavomira236

@anonym_autor chori sme este nesli. Ak by to bol len sopel tak by sme sli ak horucky ,neka hnisava anggina,zapalnpriedusiek a veljy kasel tak nie

@slavomira236 viroza.dospely.na 3dni.vytuzena dovca.

anonym_4fbb3d
5. aug 2026

záleží na tom či je to infekčné si môžete nakaziť iných ľudí napr. na letisku, v rezorte, v bazéne??? moja známa išla s dcérkou s kiahňami na vianočnú lyžovačku lebo to mali zaplatené čo ti poviem, to, že tam mohli nakaziť xy detí a aj dospelých ľudí čo to ešte neprekonali ju nezaujímalo

autor
5. aug 2026
@anonym_4fbb3d

záleží na tom či je to infekčné si môžete nakaziť iných ľudí napr. na letisku, v rezorte, v bazéne??? moja známa išla s dcérkou s kiahňami na vianočnú lyžovačku lebo to mali zaplatené čo ti poviem, to, že tam mohli nakaziť xy detí a aj dospelých ľudí čo to ešte neprekonali ju nezaujímalo

@slavomira236 teplota 37z3
@anonym_4fbb3d to by som nesla.u nas ma dospely virozu. Zvysenu teplotu..

muchotrafka298
5. aug 2026

Ja som raz letela s nadchou a to bolo peklo. Ja som myslela, ze za tie tri hodiny umriem, take tlaky v dutinach a v hlave, ze mi slzy tiekli od bolesti. Vracala som sa z navstevy v UK a cely let som sa modlila, nech uz pristaneme.
S virozou by som nesla, ani na vytuzenu dovolenku ani na ziadnu inu, dokonca ani na vikendovy pobyt po Slovensku.
Je to na zvazeni kazdeho, ci cely let a pobyt na letisku pretrpi v respiratore alebo ostane doma. LEbo predpokladam, ze si natolko zodpovedna osoba, ze nechces nakazit desiatky dalsich ludi.

autor
5. aug 2026
@muchotrafka298

Ja som raz letela s nadchou a to bolo peklo. Ja som myslela, ze za tie tri hodiny umriem, take tlaky v dutinach a v hlave, ze mi slzy tiekli od bolesti. Vracala som sa z navstevy v UK a cely let som sa modlila, nech uz pristaneme.
S virozou by som nesla, ani na vytuzenu dovolenku ani na ziadnu inu, dokonca ani na vikendovy pobyt po Slovensku.
Je to na zvazeni kazdeho, ci cely let a pobyt na letisku pretrpi v respiratore alebo ostane doma. LEbo predpokladam, ze si natolko zodpovedna osoba, ze nechces nakazit desiatky dalsich ludi.

@muchotrafka298 mame vlastny apartman na sk..

minesasubu
5. aug 2026

Ak je to na sk tak chodte , dospelý to zvladne
prisposobovať program nie
nech leži na izbe
zoberie lieky a hotovo

muchotrafka298
5. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor pokial zvladne cestu autom, tak je jedno, ci chory lezi doma alebo v apartmane niekde inde.

jednorozec007
5. aug 2026

@anonym_autor urcite nechodim nikam chora.To, ze u mna to bude jednodňová záležitosť neznamena, ze aj u iných.Je to vrchol nezodpovednosti takto uvažovať a absolútna sebeckost voči okoliu.

anonym_f6d9e9
5. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor 37,3 ja osobne nepovažujem za teplotu, to je za mňa nič, bežne s takou teplotou chodím do práce keď viem, že to nie je nákazlivé. Píšeš virózu, s tým by som zostala doma, vám to môže prejsť po prvom dni ale môžete nakaziť iného a tomu zničiť dovolenku. Je to bezohľadné.

autor
5. aug 2026
@anonym_f6d9e9

@anonym_autor 37,3 ja osobne nepovažujem za teplotu, to je za mňa nič, bežne s takou teplotou chodím do práce keď viem, že to nie je nákazlivé. Píšeš virózu, s tým by som zostala doma, vám to môže prejsť po prvom dni ale môžete nakaziť iného a tomu zničiť dovolenku. Je to bezohľadné.

@anonym_f6d9e9 chceme len do prirody. A s nikym sa neplanuje bozkavat..😁

muchotrafka298
5. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ist do prirody je siroky pojem. Jedna sa vysokohorsku turistiku, vystup niekam s horskym vodcom, celodennu turu? Lebo v takom pripade by som ja teda nikam nesla. Lebo tam treba byt zdravy, nie s teplotou alebo virozou.

anonym_f6d9e9
5. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nebudete stáť nikde na pumpe, v obchode, v reštike? V prírode kam idete nebude jediný človek? A nakaziť sa dá aj vzduchom ak si to doteraz nevedela.

anonym_9d91b6
5. aug 2026

Jasne ze by som do apartmánu na Slovensku išla.Do lietadla by som ale velmi zvazovala

anonym_4026c7
5. aug 2026

S hnackou, vracackou nie. U deti s chorobou áno , autom podľa stavu. Ja ako dospela by som šla normálne pokiaľ by som nemala 40 tk teploty.

anonym_29093c
5. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_30381f bola som svedok a syn mal 40tky.. isli sme, trvalo to 1poobedie a 1noc, na svadbe uz bol bez teploty..

@anonym_autor to je uzasne by som ta pochvalila mna tento rok caka svadba a budem tehotna nevesta cize keby mi tam dojde decko so 40 horúčkami neviem neviem…fakt nezodpovedne a to nehovorím o tom ze niektore zeny na zaciatku ani nevedia ze su tehotné alebo to širšia rodina ani nevie…

januska12323
5. aug 2026

Áno išla by som a zariadila sa podľa chorého člena rodiny. Pokiaľ sa cíti dobre šiel by aj on inak by som ho niekým nahradila. Peniaze vám nevrátia tak z toho vyťaž čo sa dá.

anonym_0a47e8
5. aug 2026
@anonym_f6d9e9

@anonym_autor nebudete stáť nikde na pumpe, v obchode, v reštike? V prírode kam idete nebude jediný človek? A nakaziť sa dá aj vzduchom ak si to doteraz nevedela.

@anonym_f6d9e9 A ty si myslíš, že denne nestretneš x chorých ľudí? Ani netuší, že sú chorí. Tak nechápem, čo riešiš.

veselo_neveselo
5. aug 2026

@anonym_autor
Na 3 dni, a na slovensku, predpokladam ze na vikend...isla by som. Ked bude velmi zle, lezat moze aj v apartmane, ale aspon s peknym vyhladom a cistym vzduchom. Dufam ze nejdete MHD. Ak ano, tak rusko, a dezinfrkciu na ruky povinne, nech to od vas nechytia ostatni.

citronove_koliesko
5. aug 2026

@anonym_autor zalezi ci niekam letite alebo idete autom, ak ma dieta napr. zapal ucha tak by som 100% neletela.

citronove_koliesko
5. aug 2026
@anonym_autor

@slavomira236 teplota 37z3
@anonym_4fbb3d to by som nesla.u nas ma dospely virozu. Zvysenu teplotu..

@anonym_autor tak ak dospely tak nech zvazi sam ako sa citi. V tychto horucavach by som mu ale doporucila ostat na ubytovani pripadne fakt len "okolo domu". Tie virozy vedia riadne potrapit. A hlavne ako je teraz ze ani v lese nie je prijemne, aktualne sme v horach a vyrazame skoro rano aby sme nieco stihli kym udrie horucava. Poobede uz len niekde v klime

iwesska
5. aug 2026

Tak hlavne,ak ma clovek virozu a zvysenu teplotu,nema robit zvysenu aktivitu. Takze ak sa planujete len prechadzat,tak chodte,ale nezen ho niekde na turistiku,lebo ti v tom teple skolabuje.

autor
5. aug 2026
@veselo_neveselo

@anonym_autor
Na 3 dni, a na slovensku, predpokladam ze na vikend...isla by som. Ked bude velmi zle, lezat moze aj v apartmane, ale aspon s peknym vyhladom a cistym vzduchom. Dufam ze nejdete MHD. Ak ano, tak rusko, a dezinfrkciu na ruky povinne, nech to od vas nechytia ostatni.

@veselo_neveselo autom😊😁

Strana
z2