icon

Chorvátsko lietadlom

29. dec 2022

Ahojte,
uvažujeme nad dovolenkou v Chorvátsku, ale chceli by sme ísť lietadlom. Chcem sa spýtať, či sa to oplatí cez cestovku alebo na vlastnú päsť. Alebo či je lepšie ísť autom?

dzulli1980
•
29. dec 2022

Je tu super skupina, pridaj sa https://www.modrykonik.sk/group/6154/

vlado818
•
30. dec 2022

Sledujte wizz air alebo rainera. Lietaju Split alebo Dubrovnik z Viedne. Nedavno bola akcia 20€ spiatocna v auguste. Ak ste 5 urcite autom...

janinah
•
3. jan 2023

Na vlastnú päsť je lacnejšie a určite to zvládnete.cestovku by som do toho nemontovala.

stanulienkat
•
3. jan 2023

@vlado818 máš to vyskúšané? Chodí nejaká pravidelná linka z letiska do centra mesta? Či už Dubrovník alebo Split?

ali08
•
3. jan 2023

@stanulienkat my sme boli 5ti letecky a úplne super.do splitu sme chodili uberom alebo v meste autobusom.byvali sme v kastele.z letisko sme išli taxikom ktorý sme mali rezervovany cez booking a to iste aj apartman

stanulienkat
•
3. jan 2023

@ali08 z letiska chodí aj MHD do Kastely, tento rok sme tam boli. Práve som sa čudovala,prečo sa to letisko volá Split a nie Kaštela, kedze je letisko tam. Len som chcela vedieť, či z toho letiska chodí do centra Splitu nejaký pravidelný spoj, alebo či sa radšej spoľahnúť na ten uber.

ali08
•
3. jan 2023

@stanulienkat neviem ci z letiska ide spoj nakoľko sme tak išli prvý x tak sme nevedeli ale z kastely do splits sme išli autobusom a raz uberom

vlado818
•
4. jan 2023

@stanulienkat prenajali sme si auto v dubrovniku na letisku. Tento rok ideme tiez ale prejdeme do ciernej hory.

miriam11
•
Odpoveď bola odstránená
•
stanulienkat
•
4. jan 2023

@miriam11 chorvatsko mame precestovane krizom krazom. Je to jedna prekrasna krajina, s bohatou historiou, je tam co pozerat, obdivovat. Ci uz pamiatky, kostoly, kolosea, zabava, blizka mentalita, dorozumiete sa a uzasne, ciste more. Ano niekde teplejsie, niekde studensie.

miriam11
•
Odpoveď bola odstránená
•
stanulienkat
•
4. jan 2023

@miriam11 Veď ja ani nevravím, že inde nemôže byť tiež krásne. Aj my radi cestujeme.