Dovolenka - Tunis 2013
Ahojte.ospravedlnujem sa ak uz je tu taka tema,nenasla som. Chysta sa niekto do tunisu? Kam? Aj s detmi? Nasa ma 3roky a chystame sa v lete. Uvitam skusenosti🙂 Dakujem
@tinasc no len neviem ci by manzelovi dali 2 tyzdne dovolenku len tak zo dna na den 🙂 Kym som ja doma tak sa to da, ale od septembra ide najstarsi do skoly, tak to by uz bol tiez asi problem 😒 A myslis ze lety casto meskaju? Ked pojdeme tam tak jasne ze nabalim detom nieco na jedenie a aj pitie. A ked pojdeme naspat, tak hadam tiez nieco kupime pre istotu 🙂
bola som aj v Sousse aj v Mahdii a Mahdia skôr pre deti, sousse je rušnejšie mesto. Mahdia - hotel Thapsus je skvelý, odporúčam, má aj detský klub
@tinasc 😀 😀 hej, hej, pre nu 😀 Vidno ze uz je vecer, uz ledva pozeram 😝 Idem dat deti do postele nech tu je trosku kludu 😝
@larnaca kamoska bola uz asi 3x v Thapsuse, odporucila dalsej kamoske, bola minuly rok a tento ide dalsia. Len ja som hladala nejaky vodny svet blizko hotela kde su tobogany aj pre male deti 🙂
som len tak teraz pozrela tie last minute tak keby sme isli teraz 6.6 tam kam ideme na 11 dni, ibaze odlet z BA, tak by nas to stalo 1500 euro 😕 😕 Tak to by potesilo usetrit 700 euro 🙂
@zuzana612 jasne, my vzdy chodime v juni alebo septembri, dovolenku vopred nahlasime ze niekedy v tom mesiaci planujeme ist,ale chapem ze nie kazdy ma tu moznost v praci alebo deti kvoli skole nemozu. My sme boli v hoteli mahdia palace ten bol super a este v hammamete carribean world ten bol jednoduchsi ale paradny na vyblaznenie. Ceny boli asi tretinove oproti katalogovej cene.
K tym letom, nas to nastastie minulo, ale co isli znami s detmi ostali trcat pol dna v tom medzipriestore na letisku kse si uz bez kufrov, len s priruc.batozinou a to bolo blbe bez jedla pitia mliecka, tak ale to je vzdy riziko ked sa leti ze moze let meskat. A specialne tunis egypt sme vzdy leteli v noci , co sa mi nepacilo lebo aj ked odlietas povedzme 23,30 ten den sa ti uz rata :(
Jaj a este niekto tu spominal baksise, no oni su taka mentalita a z toho ziju. Aj ked my sme myslim nikdy nedavali vsimne napr. kvoli lepsej izbe 😉 som na drzovku vyjednala rovno pri prichode na recepcii, ale to som este bola mlada pekna blondyna 😀
@tinasc ano je, hlavne ked letis na tyzden tak zistis ze si tam celkovo asi 5 dni cisteho pobytu 😠
a este ma celkovo stve ze nam kdekolvek davaju tie najhorsie izby, aj ked "zapadni" turisti niekedy zaplatia za dovcu dokonca menej ako my. je dost rozdiel ked sme leteli s rakuskou alebo sloven.CK :(((
Baby čo idete brať žiletky,či holiaci strojček?
ja som teraz pozerala planovane odlety z KE, tak by sme mali letiet okolo 17.50 co je celkom fajn cas aj ked tam prideme az okolo 10 vecer co deti asi len rovno do postele polozime. ALe lepsie ako keby sme mali letiet niekedy o desiatej vecer. A naspat by sme mali ist okolo tretej z Monastiru, takze fakt z nasej 11 dnovej dovolenky ostane len 9 dni 😝 Asi by to mali zacat nejak inak ratat 😠
@zuzana612 Depiláciu by som nezvládla,tak radšej beriem strojček,síce ho mám aj s depilátorom,ale nepoužívam.
To fakt sa letí až k večeru?Som si myslela,že pôjdeme niekedy po polnoci či nadránom a že už v ten deň sa budeme čľapkať,no som zvedavá ako poletíme mi,ešte nám nič neprišlo.
po mne nechceli žiadne číslo pasov... ani by nemohli, vtedy sme ich ešte nemali 🙂
Dobry den prajem posledny julovi a prvy augustovy tyzden ideme na djerbu do hotela Diana Club Rimmel ide niekto tiez? Kto bol v tom hotely? poradi nam niekto ake to tam je? aj ked sme citali vela recenzii ci diskusii. Je to nasa prva dovolenka na Djerbe. ako je to z ubytovanim dava sa aj baksis? Vopred dakujem.
Dobrý deň mi ideme 26.6. do Mahdie hotel Thapsus...bol tam už niekto? Aké máte skúsenosti?

@zuzana612 my chodime vylucne len na lastminute (pri malych detoch clovek nikdy nevie co sa zomelie a ci neochoreju) a nikdy nemame problem vybrat, zbalit sa do 2 dni a este dost usetrime 😉 my sme taka akcna rodinka.
vies mne ani tak nevadia tie pripadne hnacky lebo to je fakt len par dni a do hotela aspon od bazena odbehnes, skor tie nepokoje co boli min.rok a tiez sa obavam meskania letov, zostat tam trcat pol dna niekde s malym deckom, bez vody, pitia....