icon

Dovolenka - Tunis 2013

zuzkat1
5. máj 2013

Ahojte.ospravedlnujem sa ak uz je tu taka tema,nenasla som. Chysta sa niekto do tunisu? Kam? Aj s detmi? Nasa ma 3roky a chystame sa v lete. Uvitam skusenosti🙂 Dakujem

rainee
3. jún 2014

@zuzana612 my chodime vylucne len na lastminute (pri malych detoch clovek nikdy nevie co sa zomelie a ci neochoreju) a nikdy nemame problem vybrat, zbalit sa do 2 dni a este dost usetrime 😉 my sme taka akcna rodinka.
vies mne ani tak nevadia tie pripadne hnacky lebo to je fakt len par dni a do hotela aspon od bazena odbehnes, skor tie nepokoje co boli min.rok a tiez sa obavam meskania letov, zostat tam trcat pol dna niekde s malym deckom, bez vody, pitia....

tinasc
3. jún 2014

@zuzana612 hlavne v lekárni, netuším či to aj inde majú, asi len tam 🙂

zuzana612
3. jún 2014

@tinasc no len neviem ci by manzelovi dali 2 tyzdne dovolenku len tak zo dna na den 🙂 Kym som ja doma tak sa to da, ale od septembra ide najstarsi do skoly, tak to by uz bol tiez asi problem 😒 A myslis ze lety casto meskaju? Ked pojdeme tam tak jasne ze nabalim detom nieco na jedenie a aj pitie. A ked pojdeme naspat, tak hadam tiez nieco kupime pre istotu 🙂

larnaca
3. jún 2014

bola som aj v Sousse aj v Mahdii a Mahdia skôr pre deti, sousse je rušnejšie mesto. Mahdia - hotel Thapsus je skvelý, odporúčam, má aj detský klub

tinasc
3. jún 2014

@zuzana612 to bola asi otázka na @rainee však? 🙂 my si takisto nemôžeme dovoliť ísť na last minute, má napevno nahlásenú dovolenku tak by sme nemali istotu, že by sme sa práve trafili do termínu...

zuzana612
3. jún 2014

@tinasc 😀 😀 hej, hej, pre nu 😀 Vidno ze uz je vecer, uz ledva pozeram 😝 Idem dat deti do postele nech tu je trosku kludu 😝

@larnaca kamoska bola uz asi 3x v Thapsuse, odporucila dalsej kamoske, bola minuly rok a tento ide dalsia. Len ja som hladala nejaky vodny svet blizko hotela kde su tobogany aj pre male deti 🙂

zuzana612
3. jún 2014

som len tak teraz pozrela tie last minute tak keby sme isli teraz 6.6 tam kam ideme na 11 dni, ibaze odlet z BA, tak by nas to stalo 1500 euro 😕 😕 Tak to by potesilo usetrit 700 euro 🙂

mawka
3. jún 2014

@zuzana612 kukam tiez tu nasu, presne ten termin nas, by som zaplatila o 30 eur menej teraz, ufff sa mi ulavilo 😀

rainee
3. jún 2014

@zuzana612 jasne, my vzdy chodime v juni alebo septembri, dovolenku vopred nahlasime ze niekedy v tom mesiaci planujeme ist,ale chapem ze nie kazdy ma tu moznost v praci alebo deti kvoli skole nemozu. My sme boli v hoteli mahdia palace ten bol super a este v hammamete carribean world ten bol jednoduchsi ale paradny na vyblaznenie. Ceny boli asi tretinove oproti katalogovej cene.
K tym letom, nas to nastastie minulo, ale co isli znami s detmi ostali trcat pol dna v tom medzipriestore na letisku kse si uz bez kufrov, len s priruc.batozinou a to bolo blbe bez jedla pitia mliecka, tak ale to je vzdy riziko ked sa leti ze moze let meskat. A specialne tunis egypt sme vzdy leteli v noci , co sa mi nepacilo lebo aj ked odlietas povedzme 23,30 ten den sa ti uz rata :(

rainee
3. jún 2014

Jaj a este niekto tu spominal baksise, no oni su taka mentalita a z toho ziju. Aj ked my sme myslim nikdy nedavali vsimne napr. kvoli lepsej izbe 😉 som na drzovku vyjednala rovno pri prichode na recepcii, ale to som este bola mlada pekna blondyna 😀

tinasc
3. jún 2014

@rainee to je fakt nespravodlivé, keď sa letí večer alebo v noci, že sa ten deň ráta... dúfam preto, že pôjdeme ráno 🙂

slivka3
3. jún 2014

@rainee My letíme 17.6 a zo školou problém nebol,bez problémov mi riaditeľka podpísala voľno.

rainee
3. jún 2014

@tinasc ano je, hlavne ked letis na tyzden tak zistis ze si tam celkovo asi 5 dni cisteho pobytu 😠
a este ma celkovo stve ze nam kdekolvek davaju tie najhorsie izby, aj ked "zapadni" turisti niekedy zaplatia za dovcu dokonca menej ako my. je dost rozdiel ked sme leteli s rakuskou alebo sloven.CK :(((

slivka3
3. jún 2014

Baby čo idete brať žiletky,či holiaci strojček?

tinasc
3. jún 2014

@slivka3 holiaci strojček 😉

tinasc
3. jún 2014

@rainee veru je to otras...

slivka3
4. jún 2014

@tinasc Aj ja,dúfam,že tam budú klasické zásuvky.

zuzana612
4. jún 2014

@slivka3 😀 ja si chcem ist dat vydepilovat bikiny do tych mojich trojuholnikov 😀 Inak ziletky na nohy 🙂

A mna by zaujimalo kto chodi do Tunisu ako je to s pouzivanim mobilov. Ci tam plati normalne rooming ze aspon rodicom sms poslem ze sme dobre doleteli

larnaca
4. jún 2014

@zuzana612 tak to jasné, tam to nie je, ale ten hotel je skvelý 🙂

zuzana612
4. jún 2014

ja som teraz pozerala planovane odlety z KE, tak by sme mali letiet okolo 17.50 co je celkom fajn cas aj ked tam prideme az okolo 10 vecer co deti asi len rovno do postele polozime. ALe lepsie ako keby sme mali letiet niekedy o desiatej vecer. A naspat by sme mali ist okolo tretej z Monastiru, takze fakt z nasej 11 dnovej dovolenky ostane len 9 dni 😝 Asi by to mali zacat nejak inak ratat 😠

slivka3
4. jún 2014

@zuzana612 Depiláciu by som nezvládla,tak radšej beriem strojček,síce ho mám aj s depilátorom,ale nepoužívam.
To fakt sa letí až k večeru?Som si myslela,že pôjdeme niekedy po polnoci či nadránom a že už v ten deň sa budeme čľapkať,no som zvedavá ako poletíme mi,ešte nám nič neprišlo.

zuzana612
4. jún 2014

@slivka3 vy mozete ist kludne skor, velke letiska vacsinou chodia skor ako male 😀 Som pozerala teraz na BA letisko tak 6.6. ide jeden let do Monastiru 11.20 a druhy 13.20 takze vase budu asi podobne. tak budete o pol dna dlhsie ako my 😀

slivka3
4. jún 2014

@zuzana612 No uvidíme,čo nám príde mailom.
A dávala si do cestovky čísla pasov?

zuzana612
4. jún 2014

@slivka3 zatial nie, to sa ma? Nik odomna nepytal. Lebo ked sme objednavali zajazd, tak sme este ani pasy nemali 🙂

slivka3
4. jún 2014

@zuzana612 Ani mi sme nedávali,ale mamka ma včera strašila,že to sa má,že to ujko vravel,tak som volala do cestovky a vravela mi,že nám to netreba,to len do niektorých krajín treba.
A letenky dostanete tiež až na letisku?

zuzana612
4. jún 2014

@slivka3 ja vobec este nic neviem 🙂 Z cestovky sa zatial neozvali. Ja este ani len neviem ako pojdeme na letisko 😀 Lebo povodne nas mal odviest sused, ale sme mysleli ze let bude niekedy v noci kedze on cez den pracuje. Tak vobec neviem ako to urobime 😒

tinasc
4. jún 2014

po mne nechceli žiadne číslo pasov... ani by nemohli, vtedy sme ich ešte nemali 🙂

slivka3
4. jún 2014

@zuzana612
@tinasc Ani po nás,tiež sme ich nemali ešte,len mamke zas niekto čosi povedal a ona už panikári.

@zuzana612 Nás musí tiež ujko zaviesť,lebo sme šiesty,tak svojím autom nemôžeme ísť.

mirko1959
5. jún 2014

Dobry den prajem posledny julovi a prvy augustovy tyzden ideme na djerbu do hotela Diana Club Rimmel ide niekto tiez? Kto bol v tom hotely? poradi nam niekto ake to tam je? aj ked sme citali vela recenzii ci diskusii. Je to nasa prva dovolenka na Djerbe. ako je to z ubytovanim dava sa aj baksis? Vopred dakujem.

danarka
5. jún 2014

Dobrý deň mi ideme 26.6. do Mahdie hotel Thapsus...bol tam už niekto? Aké máte skúsenosti?