icon

Dovolenka v Turecku 2013

luy
30. dec 2012

Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.

17anit07
27. máj 2013

@buburka ja som prevarala a zoberiem kanvicu urcite aj teraz nakolko berem UM

strihalka
27. máj 2013

@17anit07 ty kokso, takze izolepu prilepit jeste kolecka😀

17anit07
27. máj 2013

@strihalka zrejme aby ste ho este vyuzili 😀 ja som tiez trpla ked sa vytah otvoril co nam donesu .

17anit07
27. máj 2013

@strihalka odlietame 4.6 tak momentalne sondujem pocasie

strihalka
27. máj 2013

@17anit07 a kam letite?

strihalka
27. máj 2013

@17anit07 my budem v side, ale letime uz v nedeli..

zuuzka
27. máj 2013

Baby to vazne? Nam este nikdy neposkodili kocik, o to sme mali minuly rok stokkac. Teraz planujeme vziat golfac a aj sme rozmyslali ci nam kupit obal, ale zdalo sa nam to zbytocne...ach jaj. Letime v sobotu, uz sa to blizi a vyzera to na fajn pocasie 🙂 Prijemna zmena po tomto uprsanom pocasi 🙂

17anit07
27. máj 2013

@strihalka prajem krasnu dovolenku 😉

strihalka
27. máj 2013

@17anit07 aj ja🙂

17anit07
27. máj 2013

@zuuzka netvrdim ze je to pravidlo pisem len to co som na vlastne oci videla ☹

strihalka
27. máj 2013

@zuuzka no my mame novy kocik..zapp xtra, tal doufam, ze to bude oku...a a stokeyho ste meli nejak zabalenyho?

zuuzka
27. máj 2013

@strihalka nie vobec sme nebalili.Myslela som, ze ked ho odovzdame az pri nastupe, len ho niekde polozia a potom vylozia. Vlastne minuly rok to tak aj bolo, nesiel pasom, vyudvihli sme ho na informaciach. No uvidime ☹

zuuzka
27. máj 2013

@17anit07 Jasne, no uvidime.Ja mam skor zle skusenosti s pootvaranymi a znicenymi kuframi ☹

17anit07
27. máj 2013

@zuuzka no uz som pochopila preco ich maju ludia obalene vo foliach 😀

nikinka1111
27. máj 2013

ahojte dievčatá, prosím o radu. tie ktoré chodíte na dovolenky cez rakúske CK máte niektorú ktorú by ste určite neodporučili? nechcem dopadnúť horšie ako cez slovenskú 🙂 ďakujem.

zuuzka
27. máj 2013

@strihalka Tak tiez letite cez vikend? No uz sa nam to blizi 🙂 Ja uz vyskrtavam zoznamy a stale mam pocit, ze sa veru nezmestime do vahoveho limitu...a este stale nevieme kedy letime, tak si neviem naplanovat, co z jedla vziat malemu. prajem krasnu dovolenku 🙂

zuuzka
27. máj 2013

@nikinka1111 Ahoj ja okrem neckermanna a tui nemam skusenost. A tie su v pohode 🙂

nikinka1111
27. máj 2013

@zuuzka ďakujem

tanitta
27. máj 2013

@17anit07 fijha tak uz letite coskoro😉... som velmi zvedava ako budetet spokojni ci sme dobre vybrali tiez 🙂 ... kedy mate let? okolkej?

strihalka
27. máj 2013

@zuuzka hej hej, v nedelu o 17hodine.-)
natesena sem😀..a teda co se tyka baleni tak my sme v pohode😀 lebo nase cestovka dava akcii na kazdou batozinu +5kg😀 takze ne 15kg ale 20😀

kdittel
27. máj 2013

@januska191 Ano, prave dnes. Odlietame z Ke 17:45, prilet 21:05 a z Antalye odlet 16:25. Pocasie uz vyzera byt lepsie.. tak sa tesime. Vy uz mate odlety?

17anit07
28. máj 2013

@tanitta dlet mame 17.45 z KE a prilet 14.06 o 19.15 urcite dam vediet 😉

januska191
28. máj 2013

@kdittel ano,my mame odlet 3.30 v noci a odlet z Turecka 14.25... pocasie uz naozaj vyzera lepsie, som rada 🙂
idem uz asi zacat balit, aby som na nic nezabudla... 😉

katka.sa
28. máj 2013

super časy máte na odlet z Ke ja už čakám poctivo poštárku kedy nám doručí info z cestovky tak som zvedavá aké časy budeme mať my 😉 tiež z KE

haslerka27
28. máj 2013

@17anit07 a ten kocik kedy mam zabalit predtym ako pojdeme do odletovej haly ciako?lebo na letisku este bude mala v kociku letime vecer mozno aj zdriemne.

strihalka
28. máj 2013

@haslerka27 kocik ja budem balit az tesne pred navstupem do letadla....tedy ja si buu kupovat velky pytel a jest eja jednu folii😀 budu vypadat asi jak debil, ale nechcem znicit koick. a mala tez bude ty 2se pohybovat jeste v kociku..

strihalka
28. máj 2013

Holky nevim presne ci tu alebo v druhe teme, ale slibovala jsem ze dam info o leich ktere berem pre malou:
tak tu je nase taka mala lekarnicka....
(naoza iba pre Viki, pre nas rodice jeste doplnima spousta analgetik 😀 )

Dettol - nestipajici desinfekce na drobne poraneni
Panthenol v spreji na popaleniny
Smecta- na hnacky...bude na vyber, ne vzdy mala prijme smectu....takze plus
Hylak forte - probiotikum vynikaji pri hnackach
Kulisek - granulat v sackach rozpsutny ve vode-potravinovy doplnok pri hnackach
Bionect krem- krem na rychle hojeni ran
Panadol a nurofen - proti bolesti a teplotam
Paralen capiky
Fenistil kvapky na predpsi... na zklidneni
Opthalmo septonex - ocni kapky
Usne kvapky..
Nasivin
Vincentka
Vibrucol capiky na zklidneni
Zubni gely ve velkem...rostou nam 3 stolicky naraz 😀
2x teplomer..
a hlavne KINEDRYL DO LETADLA😀

strihalka
28. máj 2013

A jeste sposuta dalsich veci, ktere me napnou.....sypky puder na zapareniny..treba 🙂

17anit07
28. máj 2013

@haslerka27 tak to ti neporadim lebo ja som kocik odovzdala az pri lietadle