Dovolenka v Turecku 2013
Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.
@tin007
ahoj tin007, citam, ze idete teraz do Turecka, my zvazujeme ist ci neist hlavne kvoli pocasiu - ja sa obavam, ze je uz koniec oktobra a bude chladnejsie a nebude uz vsetko otvorene ako v sezone. Boli sme uz v Turecku vela-krat na dovo, aj v maji, v predsezone, ale teraz mam z toho obavy. Co u vas zavazilo, ze idete? Dakujem za odpoved 🙂
@mirullka boli sme koncom aprila/zac. maja a mali sme teploty od 27 do 32, voda bola od 20 do 22 a kupala som sa (hotel ma aj kryty vyhrievany bazen)! teraz by malo byt (v oblasti, kam ideme) od 24 stupnov v sobotu (ked prideme) do 30 a voda stale prijemna na kupanie (tak 25 stupnov) http://www.worldweatheronline.com/Kemer-weather...
Zavazilo to, ze hotel, kam ideme je v sezone hodne drahy a hlavne to, ze prilisne horucavy nemusim, plus moje kozne ochorenie.
dakujem vam obom za odpovede 🙂
Pozrela som sa na predpoved na nasu oblast - Belek a tiez to vyzera v pohode, 26-29st. My by sme sli s dvoma detickami, 4r. a 18mes., tak aj preto mam obavy... idem to rezervovat a rozhodneme sa 🙂
ahojte, dnes vecer som sa vratila s detmi z turecka; este sme mali leto, ale uz take "zubatejsie"; ked sme prisli, tak bolo 2 dni chladnejsie (iba nejakych 23 stupnov), lebo dva dni predtym cely den prsalo. potom sa oteplilo az na 30, teplota zas pomaly klesa. v mori sa da kupat, ale tak rychlo ;) no vyskytli sa nejaki rusi a tusim dani, ktori vykrikovali, ze ake je more super teple 😀
čaute! nekupujete niekto dovolenku do turecka už teraz ako darček na Vianoce? a nemáte s tým náhodou skúsenosť či sa to oplatí, alebo je lepšie počkať a kupovať až tesne predtým? inak celkom ma láka táto cestovka: http://www.hechter.sk/dovolenka-Turecko/ nešli ste už niekto s nimi? ďakujem za každý tip baby! 😉
ahojte kocky, viete mi odporucit nejaky konkretny hotel? nie moc drahy, vhodny pre 1,5 a 4r.deti. dakujem
@karinkaeich pozri Kartago Hotel adalya alebo asteria rezort
no super , idem si vás prelúskať, kto má aké skúsenosti
ahojte boli ste niektora v hotely Belinda hotel 🙂 co nan poviete
baby, prosim Vas, co davate detickam na upokojenie v lietadle, ked plackaju? A dieta odmieta pit, papat a atd.. davate nieco na utisenie? (myslim aj od bolesti usiek.) Privitam akukolvek radu.
@adkasmolka ja nedavam nic letela som dva krat a neboleli usi vacsej davam zzuvacku malemu pit a niecim ich zabavim hrackami lieky nedavam a co som letela nikdy ani netrebalo
@kosska3003 myslis club belinda?@sisa7553 bola v clube belinda,
Boli sme v clube nie v hoteli a páčilo sa mi veľmi . Ale dajte si pozor lebo ešte jedna časť patrí k clubu belinda a tá nie je dnu v rezorte ale mimo neho lebo by ste museli stale dochadzať na stravu aj k moru by to bolo daleko dávajte si na to pozor. Inač bolo fajn strava super, ubytovanie tiež aj pláž a bar na plaži super boli sme spokojný. Zvažujem aj toho roku isť do clubu belinda lebo boli sme aj v inom hoteli a tam sa mi nepáčilo.
@sisa7553 teraz je prerobeny zmenil meno tak uvidime tesim sa a dik vsak hadam nam delegat povie kde co je alebo sa popytame 🙂 🙂 🙂
Ahojte. Viete mi dať recenzie na dovolenku Turecko, OKURCALAR, hotel AKIN PARADISE. Dakujem
Baby,chcem sa spytat,netreba sa v Turecku bat vody a hnaciek z nej?V 5* hoteli?
@peta1510 no trba pit balenu vodu v hotelz sme mali vsade tie 5 litrove flase a capovali sme si odtial
@peta1510 veru to som neskumala v com varia,stacilo mi ked som videla toho mojho ako sa si dava do vedierka vodu a pije mozmo tak vypil denne pollitra bazenovej vody ,hlavne ze svoje pitie mal na dosah to nechcel,vzdy som mu vynukovala,aj jedlo nam tam velmi chutilo ,vela som jedla surovej zeleniny salaty,ovocie co bolo umyte ,z nornalneho vodovodu my sme nedostali hnacky,a to este syn bol oslabeny doma pred odletom 2 dni horuckoval sople,kasel a tam mu to vsetko preslo po 3 dnoch
@katinka71 Ked sme boli dnes v cestovke,vravela delegatka,ze na Turecko este nemali (a teda zvlast tam,kam ideme my) take ohlasy,ze by mal niekto hnacky.Ze Egypt budis,ale Turecko urcite nie.Tak ja dufam,preluskala som celu diskusiu a nikto nic take nespomenul.Boli ste viackrat ci len raz?A teda spokojni?

Aký máte názor ísť do Turecka s 1 ročným dieťaťom?! Nehrozia tam nejaké zažívacie ťažkosti, ako napr. v Egypte?! Ď.