Dovolenka v Turecku 2013
Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.
@dara29 ahoj, ja som tam bola asi pred 3 rokmi s maminou, ale radšej fakt vyberaj iný, je z čoho. Nie som náročný človek, dosť som pocestovala, ale do tohto by som sa nevrátila asi. Hotel menší, ubytovanie rôzne. My sme za malý bakšiš dostali síce krásnu izbu na poschodí s výhľadom na more, ale bola otočená tak, že pražilo slnko do nej celý deň a bolo tam neznesiteľne horko, niekedy vypadávala klíma, takže nič moc. Strava aj program O.K., dalo sa aj do mesta a tak, ale more sa mi nepáčilo, pláž maličká a blbý prístup do mora, dosť kameňov, čo ja nemusím. Piesok bol iba okolo lehátok a potom do mora a v mori kamene. Ale za tú cenu sme ani nečakali prepych.
Iberotel Palm Garden SIde 😵
@peta1510 urcite neolutujete ze idete do Turecka,nas nemal este celkom 2 roky a boli sme stale v detskom klube od 10 h zapajal sa do detskych aktivit bola som tam snim ,mm si mohol oddychnut,okolo poldvanastej sme sa stretli pri bazene okupali sa ,isli sa naobedovat,poobede spanok ,potom ku moru a znova detsky klub,este aj vecera tam bola skor od ako pre dospelych najedol sa tam,vecerat sme isli o 20 do jedalne a potom diskoteka pre deti tam sa blaznil do 22 h a ked sme ho ulozili do minuty spal,maly si na vsetko zvykol ze do bufetu si isiel nacapovat malinovku,jedol vsetko co prislo na rad
K tej vode - nam delegati cestou z letiska hovorili, ze voda je v poriadku, ale kedze sme my zvyknuti na inu, tak pitie by mohlo sposobit problemy. Ale zuby sme si umyvali uplne v pohode a jedla sa tiez netreba vobec bat, my sme boli v Turecku viackrat a nikdy ziaden problem 🙂
ahojte.. kocky nejaky tip na hotel hlavne s roznorodymi toboganmi nie uplne tie malinke smykacky kedze maleho mame zbalzneneho do toboganov 😎 pokukujem po tomto neboli ste niektora? http://www.happytravel.sk/dovolenka/Turecko/Ala...
@peta1510 tak je t/a voda prevarena nemoze uz byt taka skodna ako stat sa moze ale u nas sa nic nedialo maly i tam stvorkoval kade tade aj vodu si dal z bazena z nic
@kosska3003 Dufam,ze sa nestane 😉
@peta1510 prepac,teraz pozeram,ze som neodpovedala na dotazy....my chodime cez Kartago,v Turecku sme boli na viacerych miestach v okoli mestecka Side,chodievame na 11 az 12 dni,co je naozaj fajn,aj ked sa zda,ze dni budu plynut stereotypne,tak si ich ozivime malym vyletom do okolia,minuly rok isla prvykrat aj moja mama,tak sme skusili len tyzden,ale to bolo zalostne malo,ubehlo to ako voda,tak tento rok opat len 11dnovka,verim,ze aj vy si Turecko uzijete a budete mat len tie najkrajsie spomienky ako my 🙂
Ahojte, neboli ste niektorá v hoteli BAIA LARA? Ideme tento rok 1x aj s takmer 2ročným synčekom a mám teda aj obavy, aj sa teším a budem za každú radu od Vás skúsenejších
Caute,,dnes sme si boli dovolenku vybavit,pojdeme do Liberty Hotels Lara beach,je to len cca 15 km od letiska,hotel je mensi (310 izieb),aj smykacky ma,pieskova plaz,all inclusive. Hodnotenia ma tiez dobre na Holiday check,tak dufajme ze bude vsetko ok,pred 2 rokmi sme boli pri Managvate to je cca 90 km od letiska nikdy viac ten 3 hodinovy transfer brr :(
petka1510 - kedy idete a kde?
priamo let,ale ja aj zijem v AT,letime z Linz -Antalya (byvame od letiska cca 10km 🙂 ).
Preco nemas priamy let?Musis ist z Sk do Viedne ci?
Poradte niekto dobry hotel v Side kde je strava non-stop a bazen aj pre male deti.Vdaka
Jednoznacne Antalya - je to najvacsie mesto na tureckej riviere, ma velke pieskove plaze, vsetko potrebne poruke a netreba sa z letiska nikam trepat: http://doturecka.sk/letoviska/turecka-riviera/a...

@katinka71 Do Egypta ani ja🙂 ani zadarmo🙂 Aj ked fakt asi vela zalezi na hoteli,kolegyna bola s dvojrocnym,mali tiez 5 hviezdiciek a ziaden problem. My ideme do hotela,kde bola aj svagrina minuly rok a bola velmi spokojna,predsa mam trosku obavy 😅 Som taky sralko 😉